-
Madzia.
Mart. jak dasz radę to śmiało bierz 2 kierunek od razu. wiele osob ciągnie 2 kierunki, jak cos CI sie nie bedzie podobało to po prostu zrezygnujesz :) tylko zobacz czy nie będzie Ci sie to bardziej opłacało na 2 roku- chodzi mi o plany zajęc.
-
Justyś, dzieciaku
Cześć :)
mam pytanko odnośnie studiowania na zaocznych magisterskich, jak to się odbywa na UW począwszy od rejestracji do rozpoczęcia samych zajęć? zarejestrowałam się już,wpłaciłam wpisowe i nie wiem czy dokumenty powinnam złożyć teraz czy we wrześniu jak już będzie lista? rozumiem,że to czy mnie przyjmą na zaoczne i tak zależy od ilości punktów? no i jak to jest z organizacją roku?w jaki sposób tworzone są grupy? czy tutaj też,tak jak na SGH studenci sami wybierają wykładowców?
z góry dziękuję za pomoc :) -
Anonim
jesli sie juz zarejestrowalas w IRK i wplacilas 80 zeta to teraz tup tup i na wydzial zlozyc dokumenciki
wyniki beda dopiero we wrzesniu.
to jest UW nie SGH i na zaocznych nie wybiera sie wykladowcow sa narzuceni z gory.
to czy Cie przyjma zalezy od tego kiedy zlozylas dokumenty i czy masz dyplom licencjata; )
-
-
Justyś, dzieciaku
-
Mart.
>johnson napisał
>
>Żabinka to nasz obóz integracyjny :)
>Co do 2 kierunków, nie wiem, jak jest, bo jestem tylko na
>jednym, ale jest sporo osób, którzy tak mają i dają
>radę
Dzięki za informacje.. no w poniedziałek się dowiem jak to będzie. Najgorsze to to, że tam gdzie jade nie ma neta i zasięgu. :) więc ja tam zwariuje.
>Full tandeta, hardcore i feta. napisała:
>Mart. jak dasz radę to śmiało bierz 2 kierunek od razu.
>wiele osob ciągnie 2 kierunki, jak cos CI sie nie bedzie
>podobało to po prostu zrezygnujesz :) tylko zobacz czy nie
>będzie Ci sie to bardziej opłacało na 2 roku- chodzi mi o
>plany zajęc.
>
A dużo zajęć odpada? Kurde, ale mam dylemat. A jak mnie za rok nie przyjmą tam gdzie już mnie przyjeli... ught.
Dobra coś wymyślę, dzięki serdeczne za rady i w ogóle, mili jesteście.
:)
-
Mastanar
Pytanie czy chcesz studiować czy się uczyć:P Bo jak studiować to lepszy jeden kierunek;p Ale co do nauki to plany masz na stronie WuZetu więc sama możesz zobaczyć jak to wygląda. Ja mam znajomą co teraz na drugi rok bierze trzeci kierunek;p na pierwszym roku ciągnęła dwa:P -
Mart.
uczyć się chce:) dlatego chyba wolę zarządzanie na UW niż na politechnice.
a jakie jest wasze zdanie co do zarządzania na PW a na UW?
czym się to różni?
gdzie jest lepszy.. hmm "poziom"? czy jak to inaczej sprecyzować.. -
Nocarz
Obie uczelnie mają i trzymają poziom, najlepiej przejrzeć program studiów obu kierunków i zobaczyć co bardziej Cię interesuje i co Ci pasuje.
Ja bym jedynie zwrócił uwagę, że licencjat (a nie inżynierka) z zarządzania na PW to rzecz stosunkowo świeża i nie tak pewna jak studia na UW ...
PS. I bliżej od nas na SGGW :] -
K8
>Nocarz napisał
>Obie uczelnie mają i trzymają poziom, najlepiej przejrzeć
>program studiów obu kierunków i zobaczyć co bardziej Cię
>interesuje i co Ci pasuje.
>
>Ja bym jedynie zwrócił uwagę, że licencjat (a nie
>inżynierka) z zarządzania na PW to rzecz stosunkowo
>świeża i nie tak pewna jak studia na UW ...
>
>PS. I bliżej od nas na SGGW :]
własnie ja tez sie wahalam miedzy PW a UW no i UW jednak wygrywa. chociazby dlatego,ze PW jest 'swieze' jesli chodzi o zarzadzanie:) a co do bliskosci do SGGW- ja bym wolala aby PW byla blizej :D -
johnson
Jak sobie dobrze poustawiasz lektoraty i WF, to na I roku wtorki i czwartki będziesz miała wolne. W poniedziałki są nieobowiązkowe wykłady, więc...; ) a na II roku poniedziałki i środy wolne i wykłady są w piątek, dodatkowo można trochę pokombinować z grupami, ale to już trzeba by załatwić podaniami, zarówno na SGGW, jak i u Nas na WZ.
I nie oszukujmy się, PW jest świetna, jeśli chodzi o różne przedmioty ścisłe czy mechanikę itp, ale zarządzanie chyba lepiej wybrać tam, gdzie się w tym specjalizują... Chociaż jak patrzę czasem na organizację naszego wydziału, to trochę w to wątpię :D -
btk
Na zarządzanie II stopnia, zaoczne, będą podane wyniki rekrutacji w irk czy po prostu jechać i złożyć dokumenty? -
Madzia.
znam osoby, które z sgh przepisują sobie oceny u nas, i nie ma z tym duzego problemu :) wiec oceny to małe miki :)
nawet sie nie zastanawiajcie nad PW czy UW... to z góry nie ma sensu :P
-
Anonim
Dzieńdobry :P, mam pytanko. Pisze mi ze jestem zakwalifikowany na FiR, ale moja pozycja to 397 na liscie. Czyli ze sie dostalem i mam isc skladac papiery czy czekac na rozwoj wydarzen? O_o -
-
Madzia.
skoro jestes zakwalifikowany to juz sie nie musisz o nic martwic :) donies tylko papiery. -
Anonim
-
Damian
Dziwne, czy jest ktoś 500 czy 300 to i tak ma donieść papiery, bo się dostał -
~MaRta~
>btk napisał
>Na zarządzanie II stopnia, zaoczne, będą podane wyniki
>rekrutacji w irk czy po prostu jechać i złożyć
>dokumenty?
dołączam się do pytania -
M@rt!n
jak bylo w tym roku z progiem nie wiecie? bo widze ze dostali sie ludzie i z miejsca 300 i z miejsca 500tnego to moze ktos cos o progu by powiedizal? -
Tomek
mam pytanie.
Czy 350 pkt pozwoli mi dostać się na wieczorowe zarządzanie?
Tzn czy ktoś wie jak było w poprzednich latach? -
Kasia
ja mam na finanse 435 pkt i mam że kandydat zakwalifikowany pozycja na liście 383 może te listy nie są po prostu robione według liczby punktów?