Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dolar $

no tak, jednak w tym roku trochę się pozmieniało i nie udało mi się dokładnie ustalić. Czy inni mogą to również potwierdzić, brak wosu? Słyszałem, że np. na prawo można iść z geografią oraz wosem, dlatego też takie pytania
  • Anonim

jaki jest próg na wz w tym roku? z tego co slyszalem podobno w zelszym roku bardzo latwo sie bylo dostac z powodu malej ilosci chetnych. z gory dziekuje za info:)
  • Czaki

Nie ma ustalanego progu na każdy rok, zależy to od ilości chętnych i ich osiągnięć maturalnych.
    W tamtym roku próg na FiR wynosił 430 punktów, a na Zarządzanie (chyba) 410. Teraz jest inny system rekrutacji i nie wiem jak to będzie wyglądać w tym roku.
  • pablo

We wrześniu próg na FiR został zmniejszony do 416 punktów ze względu na zwolnienie się części miejsc. I na niższy próg prawie na pewno nie ma co liczyć. W porównaniu z rokiem 2008 jest widoczna dość duża różnica(próg 400 pkt), ale spowodowane jest to zmniejszeniem limitu miejsc na SGH-u o 250.
  • (L)Godler(L)

Czy ktos zna moze odpowiedzi na pytania:

1. Czy drugi kierunek w tym roku będzie jeszcze darmowy ?
    2. Czy w tym roku również będzie mniej miejsc na SGH-u o 250 ?
  • Ylaa

wiem tylko, ze drugi kierunek będzie płatny dopiero od 2015 roku (roku nie jestem pewna, ale na pewno przez najbliższe 3 lata możemy swobodnie studiować na innych kierunkach bez opłat)
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)