Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ....ewelina....

musisz pamietac ze to nie jest prywatna uczelnie i raczej nie spodziewaj sie milej obslugi w dziekanacie..z czasem panie sa mile ale to tez zalezy od ich humoru..z tego co slyszalam to tylko na prywatnych uczeniach jest zasada "student-nasz pan" ale wyluzuj juz niedlugo niestety zajecia sie zaczna wiec wszytskiego sie dowiesz...nie mozesz byc nadgorliwa-ciesz sie z wakacji bo przez najbliszych 9 m-cy nie ma co liczyc na wakacjie;)
  • Anonim

2 tyg w pracy tez mi wkacje ale jeszcze na szczescie weekandy wolne
  • Sylwia

witajcie. czy ktoś może napisać ile mieliscie punktów na zaoczne w tamtym roku aby sie dostać? na ile trzeba zdać maturkę aby sie dostać?
  • Anonim

Hej, na zaoczne nie potrzebujesz punktów z matury, liczy się kolejność zgłoszeń :) Pozdrawiam
  • Sylwia

Nom wiem ale jak będzie więcej chętnych niż miejsc to ponoć wtedy zależy od maturki i decyduje średnia arytmetyczna z oceny na dyplomie maturalnym dlatego chcem się dowiedzieć.
  • Anonim

Nie martw się tym, ja w prawdzie jestem na zarządzaniu, miały być 4 grupy, ale zgłosiło się więcej chętnych, więc powstały jeszcze 2 dodatkowe i teraz mamy 6 grup :) Matura poprostu musi być zdana i to wszystko! Powodzenia życzę :)
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)