Wydział Zarządzania UW [4919]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anioł Śmierci

• 04/09/2008 22:44
    Kto wybiera sie na ten kierunek??czy podjeliscie juz decyzje zwiazana z grupami??
  • ~*eSeNPe*~

• 07/09/2008 14:19
    Ja ide na zaoczne na MSRiF i jeszcze żadnych decyzji nie podejmowałam :P Ale na liście osób zakwalifikowanych jestem, wiec musze sie w końcu ogarnąć i donieść zdjecia i dyplom :] a dalej sie zobaczy :]
  • Anioł Śmierci

• 08/09/2008 01:29
    ja na licencjat i juz podjelam mniej wiecej decyzje
  • ....ewelina....

• 09/09/2008 14:06
    jakie grupy??ja tez sie dostalam na MSFiR (zaoczne)a nawet wybrala specjalizacje:zarzadzanie finansami publicznymi ale o zadnych grupach nawet nie mysle;)sa wakacje....ktos z was tez zdecydowal sie na finanse puliczne?

pozdrawiam;)
  • Anioł Śmierci

• 09/09/2008 14:27
    jaka specjalizacje??? grupa do ktorej bedziesz chodzila na zajecia..
    a moze ktos wie jak jest j.obcym i wf
  • ~*eSeNPe*~

• 09/09/2008 20:28
    Ja mówię o mgr Finanse i Rachunkowość a koleżanka pewnie o licencjackich... Stąd te nieścisłości; )
  • ....ewelina....

• 09/09/2008 20:31
    tez tak mysle...kolezanka ktora zalozyla temat chyba jest na I stopniowych a to troszke inna bajka...na licencjacie jezyk trzeba zdac na b2 przed obrona, a na mgr jezyka juz nie ma...kolezanko z mgr mozesz zdradzic swoja specjalizacje??

pozdro!
  • ~*eSeNPe*~

• 09/09/2008 20:47
    Powiem Ci szczerze, że nie pamiętam co zaznaczyłam. W lipcu to wypełniałam :P Ale być może, ze wybrałam to co Ty...
    Teraz kwestia doniesienia dyplomu i 3 zdjęć. A co dalej to nie wiem, bo nie dzwoniłam jeszcze i się nie pytałam :]
  • Anioł Śmierci

• 09/09/2008 21:09
    >....ewelina.... napisała:
    >tez tak mysle...kolezanka ktora zalozyla temat chyba jest na
    >I stopniowych a to troszke inna bajka...na licencjacie jezyk
    >trzeba zdac na b2 przed obrona, a na mgr jezyka juz nie
    >ma...kolezanko z mgr mozesz zdradzic swoja specjalizacje??
    >
    >pozdro!

dopiero przed obrona o losie

• Anioł Śmierci

• 10/09/2008 16:30
    Mam pytanie do starszych kolezanek jak jest z wf i j.obcym na zaocznych???
  • Anioł Śmierci

• 10/09/2008 16:35
    czy mam sie na lektorat zapisac z jezyka?? a ten wf zaliczyc tez sie zapisujac np. na kick boxing
  • ....ewelina....

• 10/09/2008 18:39
    spokojnie....radze poczekac z zapisywaniem na rozpoczecie roku kiedy wam wszystko powiedza...zdarzysz ze wszytskim...;)) jezyk mozesz zdac nawet juz chyba w pierwszym semestrze...mialam na mysl to ze przedmiot konczy sie egzaminem...i akurat jezyk ma wskazany poziom...a co do wf to chyba na zaocznych nie ma wf...mozna na zetony wykupic takie zajecia ale dokladnie nie wiem..a co do kolezanki z MSFiR to dla mnie miala znaczenie specjalnosc bo jestem po administracji i raczej na czystej rachunkowosci bym nie dala rady....mam wrazenie ze ty bedziesz kontynuowac rachunkowosc
  • Anioł Śmierci

• 10/09/2008 20:22
    >....ewelina.... napisała:
    >spokojnie....radze poczekac z zapisywaniem na rozpoczecie
    >roku kiedy wam wszystko powiedza...zdarzysz ze
    >wszytskim...;)) jezyk mozesz zdac nawet juz chyba w
    >pierwszym semestrze...mialam na mysl to ze przedmiot konczy
    >sie egzaminem...i akurat jezyk ma wskazany poziom...a co do
    >wf to chyba na zaocznych nie ma wf...mozna na zetony wykupic
    >takie zajecia ale dokladnie nie wiem..

jezyk to dopiero w 4 sem jest egzamin a w pierwszym mam napisane w planie zal/ocena
    a na wf mam zal

• ~*eSeNPe*~

• 11/09/2008 00:05
    Ja tam jestem po DSM na tym wydziale, więc ani WF nie miałam ani języka niestety...
    A jeśli chodzi o specjalizację to pytałam kumpeli, na co się zapisywałyśmy i napisała, że "finanse przedsiębiorstw i rachunkowość". Więc chyba tak było :)
  • Anioł Śmierci

• 11/09/2008 11:24
    I semestr
    Nazwa przedmiotu wykład ćwiczenia punkty forma zaliczenia
    ECTS
    Język obcy 60 2 zal./ocena
    Historia gosp./ Geografia gosp./ Logika
    30 4 egz.
    Podstawy funkcjonowania przedsiębiorstw
    30 5 egz.
    Wychowanie fizyczne
    30 zal.
    Mikroekonomia 30 30 6 egz.
    Matematyka 30 5 egz.
    Instytucje ustrojowo prawne
    30 6 egz.
    Ogółem 90 180 28

czy ktoś mi to wytlumaczy?? Ja sie w tym w ogole nie orientuje??
  • Maleństwo;)

• 12/09/2008 11:37
    Jak ja chodziłam na WZ to ani na licencjacie ani na mgr nie miałam WF-u. Jeśli chodzi o języki obce to były jedynie na licencjacie.
    No ale może coś się pozmieniało od tego czasu;)
  • ....ewelina....

• 13/09/2008 20:51
    jak to nie rozumiesz tych zapisow???to sa przedmioty podane w I semestrze...masz przeciez napisane, przedmiot, liczba pkt, liczba godzin, forma zaliczenia...np. matematyka- 5pkt-30h-egzm. chyba wszystko jasne!!radze troche wyluzowac..albo zadzwonic na wydzial i zapytac o waliwosci...

pozdrawiam!
  • Anioł Śmierci

• 14/09/2008 12:38
    dzwonilam i mnie jedni do drugich odsylali i w koncu nic sie nie dowiedzialam
  • ~*eSeNPe*~

• 14/09/2008 13:52
    Najlepiej to jechać na WZ i wtedy się dowiesz wszystkiego, nauczona doświadczeniem mogę powiedzieć, że często przez tel jesteś albo odsyłana gdzieś dalej albo mówią coś "na odczepnego" :] i spokojnie, jeszcze są WAKACJE! :D
  • Anioł Śmierci

• 14/09/2008 16:15
    wkurza mnie taki zachowanie bo po to tam siedza zeby udzielac inf
  • ....ewelina....

• 14/09/2008 21:16
    musisz pamietac ze to nie jest prywatna uczelnie i raczej nie spodziewaj sie milej obslugi w dziekanacie..z czasem panie sa mile ale to tez zalezy od ich humoru..z tego co slyszalam to tylko na prywatnych uczeniach jest zasada "student-nasz pan" ale wyluzuj juz niedlugo niestety zajecia sie zaczna wiec wszytskiego sie dowiesz...nie mozesz byc nadgorliwa-ciesz sie z wakacji bo przez najbliszych 9 m-cy nie ma co liczyc na wakacjie;)
  • Anioł Śmierci

• 14/09/2008 21:53
    2 tyg w pracy tez mi wkacje ale jeszcze na szczescie weekandy wolne
  • Sylwia

• 19/06/2009 23:08
    witajcie. czy ktoś może napisać ile mieliscie punktów na zaoczne w tamtym roku aby sie dostać? na ile trzeba zdać maturkę aby sie dostać?
  • ania k.

• 20/06/2009 11:08
    Hej, na zaoczne nie potrzebujesz punktów z matury, liczy się kolejność zgłoszeń :) Pozdrawiam
  • Sylwia

• 20/06/2009 12:53
    Nom wiem ale jak będzie więcej chętnych niż miejsc to ponoć wtedy zależy od maturki i decyduje średnia arytmetyczna z oceny na dyplomie maturalnym dlatego chcem się dowiedzieć.
  • ania k.

• 25/06/2009 18:31
    Nie martw się tym, ja w prawdzie jestem na zarządzaniu, miały być 4 grupy, ale zgłosiło się więcej chętnych, więc powstały jeszcze 2 dodatkowe i teraz mamy 6 grup :) Matura poprostu musi być zdana i to wszystko! Powodzenia życzę :)
| |

Dla wszystkich uczestników studiów dziennych, wieczorowych i zaocznych... wasze uwagi, dyskusje o...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)