- 1
- 2
-
Anonim
Kto wybiera sie na ten kierunek??czy podjeliscie juz decyzje zwiazana z grupami?? -
Anonim
Ja ide na zaoczne na MSRiF i jeszcze żadnych decyzji nie podejmowałam :P Ale na liście osób zakwalifikowanych jestem, wiec musze sie w końcu ogarnąć i donieść zdjecia i dyplom :] a dalej sie zobaczy :] -
Anonim
-
-
....ewelina....
jakie grupy??ja tez sie dostalam na MSFiR (zaoczne)a nawet wybrala specjalizacje:zarzadzanie finansami publicznymi ale o zadnych grupach nawet nie mysle;)sa wakacje....ktos z was tez zdecydowal sie na finanse puliczne?
pozdrawiam;) -
Anonim
jaka specjalizacje??? grupa do ktorej bedziesz chodzila na zajecia..
a moze ktos wie jak jest j.obcym i wf -
Anonim
Ja mówię o mgr Finanse i Rachunkowość a koleżanka pewnie o licencjackich... Stąd te nieścisłości; ) -
....ewelina....
tez tak mysle...kolezanka ktora zalozyla temat chyba jest na I stopniowych a to troszke inna bajka...na licencjacie jezyk trzeba zdac na b2 przed obrona, a na mgr jezyka juz nie ma...kolezanko z mgr mozesz zdradzic swoja specjalizacje??
pozdro! -
Anonim
Powiem Ci szczerze, że nie pamiętam co zaznaczyłam. W lipcu to wypełniałam :P Ale być może, ze wybrałam to co Ty...
Teraz kwestia doniesienia dyplomu i 3 zdjęć. A co dalej to nie wiem, bo nie dzwoniłam jeszcze i się nie pytałam :] -
Anonim
>....ewelina.... napisała:
>tez tak mysle...kolezanka ktora zalozyla temat chyba jest na
>I stopniowych a to troszke inna bajka...na licencjacie jezyk
>trzeba zdac na b2 przed obrona, a na mgr jezyka juz nie
>ma...kolezanko z mgr mozesz zdradzic swoja specjalizacje??
>
>pozdro!
dopiero przed obrona o losie
-
Anonim
Mam pytanie do starszych kolezanek jak jest z wf i j.obcym na zaocznych??? -
Anonim
czy mam sie na lektorat zapisac z jezyka?? a ten wf zaliczyc tez sie zapisujac np. na kick boxing -
....ewelina....
spokojnie....radze poczekac z zapisywaniem na rozpoczecie roku kiedy wam wszystko powiedza...zdarzysz ze wszytskim...;)) jezyk mozesz zdac nawet juz chyba w pierwszym semestrze...mialam na mysl to ze przedmiot konczy sie egzaminem...i akurat jezyk ma wskazany poziom...a co do wf to chyba na zaocznych nie ma wf...mozna na zetony wykupic takie zajecia ale dokladnie nie wiem..a co do kolezanki z MSFiR to dla mnie miala znaczenie specjalnosc bo jestem po administracji i raczej na czystej rachunkowosci bym nie dala rady....mam wrazenie ze ty bedziesz kontynuowac rachunkowosc -
Anonim
>....ewelina.... napisała:
>spokojnie....radze poczekac z zapisywaniem na rozpoczecie
>roku kiedy wam wszystko powiedza...zdarzysz ze
>wszytskim...;)) jezyk mozesz zdac nawet juz chyba w
>pierwszym semestrze...mialam na mysl to ze przedmiot konczy
>sie egzaminem...i akurat jezyk ma wskazany poziom...a co do
>wf to chyba na zaocznych nie ma wf...mozna na zetony wykupic
>takie zajecia ale dokladnie nie wiem..
jezyk to dopiero w 4 sem jest egzamin a w pierwszym mam napisane w planie zal/ocena
a na wf mam zal
-
-
Anonim
Ja tam jestem po DSM na tym wydziale, więc ani WF nie miałam ani języka niestety...
A jeśli chodzi o specjalizację to pytałam kumpeli, na co się zapisywałyśmy i napisała, że "finanse przedsiębiorstw i rachunkowość". Więc chyba tak było :) -
Anonim
I semestr
Nazwa przedmiotu wykład ćwiczenia punkty forma zaliczenia
ECTS
Język obcy 60 2 zal./ocena
Historia gosp./ Geografia gosp./ Logika
30 4 egz.
Podstawy funkcjonowania przedsiębiorstw
30 5 egz.
Wychowanie fizyczne
30 zal.
Mikroekonomia 30 30 6 egz.
Matematyka 30 5 egz.
Instytucje ustrojowo prawne
30 6 egz.
Ogółem 90 180 28
czy ktoś mi to wytlumaczy?? Ja sie w tym w ogole nie orientuje?? -
Maleństwo;)
Jak ja chodziłam na WZ to ani na licencjacie ani na mgr nie miałam WF-u. Jeśli chodzi o języki obce to były jedynie na licencjacie.
No ale może coś się pozmieniało od tego czasu;) -
....ewelina....
jak to nie rozumiesz tych zapisow???to sa przedmioty podane w I semestrze...masz przeciez napisane, przedmiot, liczba pkt, liczba godzin, forma zaliczenia...np. matematyka- 5pkt-30h-egzm. chyba wszystko jasne!!radze troche wyluzowac..albo zadzwonic na wydzial i zapytac o waliwosci...
pozdrawiam! -
Anonim
dzwonilam i mnie jedni do drugich odsylali i w koncu nic sie nie dowiedzialam -
Anonim
Najlepiej to jechać na WZ i wtedy się dowiesz wszystkiego, nauczona doświadczeniem mogę powiedzieć, że często przez tel jesteś albo odsyłana gdzieś dalej albo mówią coś "na odczepnego" :] i spokojnie, jeszcze są WAKACJE! :D -
Anonim
- 1
- 2