-
Anonim
tez jeszcze nie mam, widac dopiero wpisuje, pewnie wieczorkiem beda juz mieli wszyscy... -
Anonim
-
Pablito
>I AM McLOVIN napisała:
>yyyyyy nie przepuszczalam ze na TYM polegne hehe ale w koncu
>sesja bez poprawki to nie sesja:D
o stacie zapomnialas? :P -
-
Anonim
Jakby ktoś pamiętał treści zadań, to byłbym wdzięczny, bo u mnie niestety 2. -
MałaAga
-
****Lera****
-
I am McLovin
a byl ktos u niego kto ma 2 obejrzec prace? bo ja uwazam ze powinnam zaliczyc a tu lipa.. -
margaret
-
Anonim
Ludzie! takie rzeczy podawane sa pod mkoniec sieronia lub na początku wrzesnia, a nie w środku wakacji, kiedy WSZYSCY mają wakacje :P
nie niecierpliwcie się tak :D -
****Lera****
no własnie w tym problem - WAKACJE! i fajnie było by móc przynajmniej coś zaplanować. Poprawki są w pierwszym i drugim tygodniu września, prawda? -
Soszek
nie zebym byl jakims stalym bywalcem sesji wrzesniowych ale zawsze tak bylo; ) -
Paluchoski !
-
Anonim
nie. 8-20.09.08. wystarczy zajrzec na rozpiskę całego roku akademickiego uw. podawany jest jeszcze przed rozpoczęciem roku. -
-
Paluchoski !
-
Paweł
-
****Lera****
-
****Lera****
-
anetka
czy ma ktoś moze taką sytuację, że został zwolniony z egzaminu na podstawie ćwiczeń i p. szczęsny nie wpisał mu oceny z egz?? czy tylko ja jestem taka szczęściarą?! wrrrrr -
...Asiula...
ja tak miałam. to musisz po prostu napisać maila do Szczęsnego i on zmieni tą ocenę także sie nie martw:) -
...Asiula...