Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ania

bo chyba jadna gupa miała błędy pozycjonowania, a druga elementy przekazu promocyjnego...
  • Anonim

>κaliκo napisała:
    >a może Kasia miałyśmy źle cos sxerowane, bo kiedy jak
    >kiedy, ale na egzaminie czytam wszystko; )

no ja to na próbnym egz gimnazjalnym nie zauwazylam ostatniej strony z zadaniami i od tamtej pory wszystko czytam dokładnie:) a tu patrz jakoś mi umkneło...
  • Ann

Ja tez nie zauwazylam tego pyt otwartego...
  • Kasia

ale oprocz tych otwartych o ktorych Ania napisala jeszcze bylo cos do uzupelnienia- byly napisane bodjaze jakies strategie (jakie???) i trzeba bylo napisac jaka to faza cyklu zycia produktu
  • Anonim

Hmmm...to dziwne...a gdzie to pytanie było? na której stronie np w grupie A?
  • Anonim

ja tam już nie wiem, miałam 3 strony z testem i nigdzie otwartego takiego żeby cos wymieniać. chyba że było z tyłu ostatniej strony; )
  • Ania

ja nie pamietam nic o strategiach, chyba tego nie miałam...
  • Kasia

pytanie o faze cyklu zycia produktu na ostatniej str jakos pod koniec a pytanie o przekaz na 2 stronie na górze;] i bylam chyba w grupie A
  • Anonim

koleżanka mi powiedziała że na drugiej pierwsze. nad tym pytaniem o matkę z obiadem
  • Sylwia

kaśka- też mam dojrzałość,
    statystyczna prawidłowość jest taka że 80% z nas nie zaliczy:((((,
    trudno wyobrazic sobie wakacje z takim grubym kotletem!!:)
  • Anonim

dobra, nie ważne. jest ważniejsze pytanie - zalicza 50 czy 60%??
  • Anonim

>κaliκo napisała:
    >ja tam już nie wiem, miałam 3 strony z testem i nigdzie
    >otwartego takiego żeby cos wymieniać. chyba że było z
    >tyłu ostatniej strony; )

no to ja jakby tak samo...a może my miałysmy grupę specjalna ...experymentalną
  • Ania

aaa, to byla chyba konkurencja w oparciu o atrybuty produktu wzbogaconego,ja napisałam że to faza wzrostu, ale większość mówi że dojrzałość...
  • Anonim

>κaliκo napisała:
    >dobra, nie ważne. jest ważniejsze pytanie - zalicza 50 czy
    >60%??

u nas mówili że zalicza 50%
  • Kasia

50% + 1 punkt:)
  • Ania

chyba 50%, mam taką nadzieję, bo 10 może się uzbiera :), na kolosach było 50%
  • Anonim

no to może się prześlizgnę; )
    ale dla mnie najzabawniejsze i najsmutniejsze jednocześnie jest to, że nawet z Kotlerem i Podstawką pod ręką ciężko ze 100% pewnością na te pytania odpowiedzieć.
  • ...::Kasia eS::...

>κaliκo napisała:
    >a ja nie zauważyłam otwartego. spoko. ono na 1 punkt jest
    >czy więcej?

A myślałam, że to tylko ja taka "spostrzegawcza" jestem... Było na samej górze drugiej strony. Zorientowałam się gdy koleżanka zapytała mnie co mam w 8, niestety było już za późno; )
  • Anonim

To ja już nie wiem jak on to napisał, że tyle osób tego nie zauwazyło :D jakimś mniejszym drukiem, czy jak? ja tam naprawde tego nie widziałam :D
  • ...::Kasia eS::...

A tak swoją drogą to fajnie, że niektóre grupy miały pewne testy i się nie podzieliły... Bez komentarza.
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)