-
Mariusz
-
Przemko
A to Głowacki ma maila wogóle?:D głupie pytanie jasne, że ma tylko każdy mail jaki do Niego się wyślę, trzeba wydrukować, własnoręcznie podpisać i wrzucić do skrzynki pocztowej obok jego pokoju, bo inaczej e-mail nie dotrze :P -
Marcel
-
-
speeder
nie wiem jak Wasze odczucia, ale moje po egz byly okropne...a dzisiaj mile sie zaskoczylem;) a juz spisalem mrkt na straty;) -
dorodka
-
..::Gosieńka::..
-
Paula
-
Radosławek
ale te wyniki od Włodarczyka też w usosie? chyba jednak oni wpisują jak leci, bo ja od Włodarczyka nie mam. -
Jerry Jerry
Czy ktoś kto już ma wynik i przepisał na pałę odpowiedzi te co były na gronie zaliczył?; ) -
speeder
ja nie wiedzac ze sa pytania na gronie na pale strzelalem i zaliczylem:D -
DR
>Jerry napisał
>Czy ktoś kto już ma wynik i przepisał na pałę
>odpowiedzi te co były na gronie zaliczył?; )
praktycznie na pale przepisalem i zaliczylem :) -
..:slawek:..
-
Carla
-
-
M
-
Ania
-
Radosławek
-
cccc
Jako, że pojawiła się informacja na stronce, że poprawka będzie z Dr Dziewanowską, mam pytanie, czy ktoś wie czego się spodziewać (co do formy, zakresu) i czy ktoś wie kiedy dokładnie to ma być ? -
M
ale to każdy ma z nia poprawke? bez względu czy miał z nia kiedykolwiek ćw czy nie?! -
nikt
Czy ktoś ze starszych roczników miał poprawkę z marketingu i może nam jakoś pomóc??:) PILNE