Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • O

poniewaz egzamin tuż tuż to może sobie jakoś wzajemnie pomożemy, znaczy starsze roczniki może mają jakieś wskazówki albo testy z zeszłych lat... a obecni trzecioroczniacy może coś wiedzą apropo egzaminu..

pzdr
  • .:: Akashia ::.

układa go Podstawka
  • ola ś.

czyli jak kolokwium I + II ?
  • Paluchoski !

kurwaaa, na 1000% podstawka? bo to ma zasadnicze znaczenie z czego sie uczyc !
  • magda m.

podobno skrypt Podstawki się przyda ...
  • .•°.ElizeK.°•.

a skad takie info ze Podstawka uklada egzamin? to co roku kto inny uklada :P?
  • Kasia

ja słyszałam, że pani Gmerek w tym roku układa:P
  • Anonim

Prosze sie zdecydowac, kto ma pewne informacje, bo nie wiem z czego sie uczyc; P rozumiem ze wyklady Glowackiego sie nie przydadza?
  • .•°.ElizeK.°•.

Ksia nie zalamuj mnie ze pani Gmerek bo ona podobno uklada beznadziejne te testy, przynajmniej tak na Szturmowej pisali :P juz chyba wole Podstawke :P :P
    a ja osobiscie mysle ze egzamin beda ukladac rozni cwiczeniowcy, pewnie czesc Podstawka, czesc Gmerek. I nie wiem kto tam jeszcze uczy.
  • Kasia

koleżanka z grupy 5 powiedziała, że pani Gmerek im powiedziała, że ona układa. Mam nadzieję, że dobrze ją zrozumiałam, bo w grupie 6, z którą chodziłam na zajęcia, nic nie mówiła.
  • Paluchoski !

gmerek jest super. otwiera kotlera, patrzy co jest napisane kursywą i formuluje zawile pytanie, w ktorym sama chyba nie wie co ma na mysli...
  • .•°.ElizeK.°•.

>Paluchoski napisał
    >gmerek jest super. otwiera kotlera, patrzy co jest napisane
    >kursywą i formuluje zawile pytanie, w ktorym sama chyba nie
    >wie co ma na mysli...

no wlasnie o tym tez mowie. Cienko bedzie jesli serio tylko Gmerek uklada.
  • .:: Akashia ::.

ja chodziłam do p.Gmerek (z 5 gr) w tym semestrze.. w połowie semestru pytana o to kto układa egzamin powiedziała, że jeszcze nie wie, możliwe, ze ona, ale nie na 100%..

to, że Podstawka układa egzamin jest o wiele świeższą informacją.. ale nie pamietam skąd pochodzi(ta informacja), osoby, które mi to przekazywały mówiły, że na 100% on układa..

tak, co roku układa kto inny
  • Anonim

Z tego co mi wiadomo, to za kwestie egzaminu w tym roku jest odpowiedzialny prof. Karasiewicz
  • Marcin

A czy ktoś ma slajdy Pani Gmerek? Skoro istnieje taka możlowość, że to ona układa to dobrze by było się z tego pouczyć.
  • Kasia

pani Gmerek slajdów nie rozsyłała;]
  • Agnieszka

>Marcin napisał
    >A czy ktoś ma slajdy Pani Gmerek? Skoro istnieje taka
    >możlowość, że to ona układa to dobrze by było się z
    >tego pouczyć.

To, co jest na slajdach, znajduje się (czasem) słowo w słowo w Podstawce. Do kolokwium u Pani Gmerek uczyłam się z Kotlera...
  • >>Marta<<

Pani Gmerek jakiś czas temu mówiła że rok temu układała egzamin i ze w tym roku tez będzie układać. Ale czy to pewne... kto wie...
  • K.

też slyszalam ze ona układa...
  • Pablito

dobra to koniec gadania o tym kto uklada - teraz moze ktos z 4 roku powie jak to wygladalo rok temu !?
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)