-
O
poniewaz egzamin tuż tuż to może sobie jakoś wzajemnie pomożemy, znaczy starsze roczniki może mają jakieś wskazówki albo testy z zeszłych lat... a obecni trzecioroczniacy może coś wiedzą apropo egzaminu..
pzdr -
.:: Akashia ::.
-
ola ś.
-
-
Paluchoski !
kurwaaa, na 1000% podstawka? bo to ma zasadnicze znaczenie z czego sie uczyc ! -
magda m.
-
.•°.ElizeK.°•.
a skad takie info ze Podstawka uklada egzamin? to co roku kto inny uklada :P? -
Kasia
-
Anonim
Prosze sie zdecydowac, kto ma pewne informacje, bo nie wiem z czego sie uczyc; P rozumiem ze wyklady Glowackiego sie nie przydadza? -
.•°.ElizeK.°•.
Ksia nie zalamuj mnie ze pani Gmerek bo ona podobno uklada beznadziejne te testy, przynajmniej tak na Szturmowej pisali :P juz chyba wole Podstawke :P :P
a ja osobiscie mysle ze egzamin beda ukladac rozni cwiczeniowcy, pewnie czesc Podstawka, czesc Gmerek. I nie wiem kto tam jeszcze uczy. -
Kasia
koleżanka z grupy 5 powiedziała, że pani Gmerek im powiedziała, że ona układa. Mam nadzieję, że dobrze ją zrozumiałam, bo w grupie 6, z którą chodziłam na zajęcia, nic nie mówiła. -
Paluchoski !
gmerek jest super. otwiera kotlera, patrzy co jest napisane kursywą i formuluje zawile pytanie, w ktorym sama chyba nie wie co ma na mysli... -
.•°.ElizeK.°•.
>Paluchoski napisał
>gmerek jest super. otwiera kotlera, patrzy co jest napisane
>kursywą i formuluje zawile pytanie, w ktorym sama chyba nie
>wie co ma na mysli...
no wlasnie o tym tez mowie. Cienko bedzie jesli serio tylko Gmerek uklada. -
.:: Akashia ::.
ja chodziłam do p.Gmerek (z 5 gr) w tym semestrze.. w połowie semestru pytana o to kto układa egzamin powiedziała, że jeszcze nie wie, możliwe, ze ona, ale nie na 100%..
to, że Podstawka układa egzamin jest o wiele świeższą informacją.. ale nie pamietam skąd pochodzi(ta informacja), osoby, które mi to przekazywały mówiły, że na 100% on układa..
tak, co roku układa kto inny -
-
Anonim
Z tego co mi wiadomo, to za kwestie egzaminu w tym roku jest odpowiedzialny prof. Karasiewicz -
Marcin
A czy ktoś ma slajdy Pani Gmerek? Skoro istnieje taka możlowość, że to ona układa to dobrze by było się z tego pouczyć. -
Kasia
-
Agnieszka
>Marcin napisał
>A czy ktoś ma slajdy Pani Gmerek? Skoro istnieje taka
>możlowość, że to ona układa to dobrze by było się z
>tego pouczyć.
To, co jest na slajdach, znajduje się (czasem) słowo w słowo w Podstawce. Do kolokwium u Pani Gmerek uczyłam się z Kotlera... -
>>Marta<<
Pani Gmerek jakiś czas temu mówiła że rok temu układała egzamin i ze w tym roku tez będzie układać. Ale czy to pewne... kto wie... -
K.
-
Pablito
dobra to koniec gadania o tym kto uklada - teraz moze ktos z 4 roku powie jak to wygladalo rok temu !?