Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .:Veni Vidi Vici:.

Idź jak najszybciej do C223 i wyjaśnij sytuację
  • Jacek Wide

Na stronie wydziału znalazłem taki komunikat, że "W PRZYPADKU ZŁOŻENIA WNIOSKU DO 10 DNIA MIESIĄCA, STYPENDIUM SOCJALNE WYPŁACANE JEST OD MIESIĄCA, W KTÓRYM WNIOSEK ZOSTAŁ ZŁOŻONY, a przeciwnym razie od miesiąca następnego, wypłata stypendium bez wyrównania za poprzednie miesiące"

Czy w moim przypadku, gdy ja złożyłem wniosek przed 10.10 a po 10.10 doniosłem jeden dokument ponieważ poprzedni był nie do końca jasny dla komisji stypendialnej to moge liczyć na wyrównanie od pazdziernika??
    Bede wdzieczny za odpwiedz.
  • .:Veni Vidi Vici:.

Napisałeś, że nie ma Cię na żadnej liście, w takim przypadku zastanawiałabym się nad tym, czy w ogóle przyznano Ci stypendium, a nie kiedy wpłynie Ci na konto! Każdy przypadek jest inny, nikt poza pracownikami Sekcji Socjalnej nie wie dlaczego nie ma Cię na liście. Tylko w C223 mogą Ci udzielić takich informacji, więc nie pytaj ludzi na gronie, bo zwyczajnie nie wiedzą.
  • Anonim

czy przed pokojem wiszą rowniez listy tych, ktorzy dostali stypendium naukowe czy nie jeszcze? bo sie juz pogubilam co, gdzie i kiedy; /
  • PaZuR ; }

Wisiały listy osób z wyliczonymi średnimi, jeśli twoja średnia 4,2 i więcej to możesz spać spokojnie, jeśli Cię nie ma na liście a masz taką średnią też dostaniesz stypendium.
  • Anonim

juz w USOSie jest informacja :)...
  • Luke

Prosimy o odbiór decyzji o przyznaniu stypendium socjalnego, mieszkaniowego, na wyżywienie za październik i listopad w trakcie trawnia dyzurów komisji stypendialnej (wtorek 14-16; czwartek 14-16). Odbiór do rąk własnych.

Studenci z Płocka stosowną decyzje otrzymają listownie.
  • Anonim

Do kogo powinno się zgłaszać jeżeli ma się przyznane złe stypendium? Znaczy za niskie... średnia jest 4,7 a przyznane jest za 4,4?
  • Luke

>Jacenty napisał
    >Do kogo powinno się zgłaszać jeżeli ma się przyznane
    >złe stypendium? Znaczy za niskie... średnia jest 4,7 a
    >przyznane jest za 4,4?

Zapraszam na dyżur komisji. Wszystko wyjaśnimy.
  • Anonim

Mam takie nietypowe pytanie. Zanosiłam zaświadczenie o średniej z poprzedniej uczelni do stypendium naukowego. Wszystko potoczyło się dobrze i teraz mam takie pytanie. Czy to zaświadczenie znajduje się gdzieś w moich dokumentach?, bo nie wiem czy szukać na WZ w dziekanacie albo Sekcji Spraw Socjalnych o ile w ogóle jest taka możliwość aby je skserować, czy jechać na poprzednią uczelnie i prosić o nowe, bo okazuje się, że będzie mi potrzebne...
  • Anonim

Zaswiadczenie jest razem z Twoim wnioskiem w pokoju Sekcji Spraw Socjalnych. Zglos sie tam, powiedz jaka jest sytuacja i mysle, ze bedziesz mogla je sobie skserowac
  • Anonim

O to się cieszę. Dziękuję pięknie za pomoc.
  • Anonim

Osoby, które zgłoszą się po odbiór decyzji, proszę o przyniesienie wypełnionego oświadczenia.

Oświadczenie załączam.
    • oświadczenie.doc (26 KB)

• Paulina

Ktoś w ogóle ma już na koncie to stypendium? :>
  • Anonim

Umieszczam uaktualnione oświadczenie. Poprzednie jest nieważne.
    • oświadczenie.doc (26 KB)

• Jacek Wide

Czy decyzje mona odbierać w weekend podczas zjazdu (5, 6. grudzień)?
  • PaZuR ; }

Prosimy o zgłaszanie się podczas dyżurów, wszelkie informacje na ten temat są tutaj:
    http://www.wz.uw.edu.pl/serwisy,wit...
  • btk

Dostałem email z dziekanatu o nastepującej treści:

"Przypominamy, że w dziekanacie MSM są do podpisania i odebrania umowy o warunkach odpłatności dla osób, które jeszcze jej nie podpisały."

Ktoś wie o co chodzi?
  • Anonim

Pragnę poinformować, że najbliższy dyżur komisji stypendialnej odbędzie się dopiero w semestrze letnim. W razie jakichkolwiek problemów, proszę kontaktować się z nami drogą mailową (komisjastypendialnawzuw@gmail .com)
  • Jacek Wide

Otrzymaliście już stypendium socjalne za luty??
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)