-
Teba
Tylko na stronie WZ nie ma informacji kiedy i jak jest czynna, nie ma również numeru telefonu. I wydaje mi się, że ktoś pisał gdzieś na gronie, że w soboty jest nieczynna, a w tygodniu chyba od 10 do 14. Dodzwonienie się do dziekanatu jak większość osób wie graniczy z cudem, a że i tak byłam w dziekanacie to spytałam czy mogłyby to przekazać we właściwe ręce- i z uśmiechem na ustach się zgodziły.
Z resztą koleżanka z grupy wysłała wniosek kurierem i też się zastanawia, czy stypendium zostało jej przyznane- jest gdzieś możliwość sprawdzenia tego? -
..::Gosieńka::..
Jeśli ktoś ma średnią powyżej 4,2 to może być praktycznie pewien tego, że stypendium otrzyma. Jesli natomiast chodzi o skłądanie wniosków o naukowe, to skłądać można przez dziekanat (przecież pani w dziekanacie musza najpierw obliczyć średnią, ne będzie tego komisja robić, bo nie dostępu do ocen), albo bezpośrednio do sekcji (ale to głównie tyczy się osób, które ida na pierwszy rok studió uzupełniających, bo oni muszą dostarczyć jeszcze suplement do dyplomu lub jego ksero i oczywiście muszą mieć wyliczoną średnią poświadczoną przez swój dziekanat - może być ten z uczelni na któej zdobyło się licencjat)
to chyba tyle o naukowe -
Teba
No ja właśnie I rok uzupełniających :/ Wszystkie dokumenty złożone w dziekanacie- nie jestem w stanie podjechać do UW w tygodniu w godzinach 10-14 :/ -
-
>Teba napisała:
>No ja właśnie I rok uzupełniających :/ Wszystkie
>dokumenty złożone w dziekanacie- nie jestem w stanie
>podjechać do UW w tygodniu w godzinach 10-14 :/
Jeśli nie możesz to poproś kogoś by załatwił za Ciebie, ale swoja droga termin już minął na składanie wiec bardzo proszę złożysz wniosek z uzasadnieniem dlaczego dopiero teraz. -
ツanusia
-
Informacja kto dostał jakie stypendium na pewno będzie wywieszona pod pokojem.
-
Feldzia
Dzisiaj będąc w magicznym pokoju 223 dowiedziałam sie, a właściwie to podsłyszałam, że pierwsze wypłaty stypendium będą dopiero w grudniu, ale oczywiscie z wyrównaniem od października, także cierpliwość nam sie przyda. -
Anonim
-
// Aga \\
jak to dopiero w grudniu?? ja dodatkowo slyszalam ze w tym roku maja byc nizsze stypendia. jak sprawdzalam w moim wypadku dostane moze nawet tylko 50% tego co dostawalam w latach ubieglych. jaka moze byc przyczyna AZ takich zmian?? -
oskarj
> jak to dopiero w grudniu??
zawsze dopiero w grudniu przychodziło
>ja dodatkowo slyszalam ze w tym roku maja byc nizsze stypendia. jak sprawdzalam w moim wypadku dostane moze nawet tylko 50% tego co dostawalam w latach ubieglych. jaka moze byc przyczyna AZ takich zmian??
liczba uprawnionych studentów oraz polityka rządu, który ustala dofinansowanie -
Raadek
-
..::Gosieńka::..
-
Gosia
mam pytanie a macie jakąs kwotę w kategorii stypendia naukowe w usosie "dla studentów"--> stypendia? -
-
kris ...
ja mam całe 0,00 PLN
a stypendia będą niskie bo złotówka słabnie; )
wszystko przewidzieli, w końcu uniwersytet ... -
Anonim
Czy wiadomo już coś o stypendiach... bo w sumie już jest listopad, a niby miało być szybciej niż w zeszłym roku, nie chcę nic mówić, ale na innych wydziałach jakoś szybciej ogarniają te sprawy, bo już mają np. na WNE wszystko zrobione... a to niby my mamy Wydział Zarządzania... -
Chciałabym zauważyć, że WZ ma o wiele więcej studentów niż inne wydziały na UW i komisja nie jest w stanie sprawdzić i rozpatrzeć wszystkich wniosków dlatego bardzo proszę o cierpliwość.
-
Monika S.
Mam jeszcze jedno pytanko: sprawdzałam na USOS-ie, czy przyznano mi stypendium socjalne, żywieniowe i mieszkaniowe. Okazało się, że nie dostałam tego ostatniego,bo nie dostarczyłam kwitu potwierdzającego, że zapłaciłam czynsz za akademik. Kiedy doniosłam już ten kwitek, pani w biurze do spraw socjalnych stwierdziła, że stypendium mieszkaniowe przepadło mi za październik (z tym się jeszcze mogę zgodzić), ale także za listopad. A przecież dokumenty można składać do 10-tego każdego miesiąca, prawda? Więc jeśli zaniosę potwierdzenie zapłacenia czynszu za listopad do 10-tego, to powinnam dostać to stypendium mieszkaniowe... Czy się może mylę? Jak to z tym jest? -
-
Decyzją Komisji Stypendialnej na rok akademicki 2008/2009 ustalone zostają następujące progi ocen uprawniające do otrzymania stypendium za wyniki w nauce:
- średnia ocen: 4,20 – 4,39 – 320 złotych/miesiąc
- średnia ocen: 4,40– 4,59 – 420 złotych/miesiąc
- średnia ocen: 4,60 – 5,00 – 500 złotych/miesiąc
Przewodnicząca Komisji Stypendialnej
Wydziału Zarządzania UW
Anna Fuławka
Oraz pozostały skład komisji:
Piotr Gniazdowski, Katarzyna Lewandowska, Marek Krzyżanowski, Małgorzata Różańska, Anna Szymańska
-
Ania