-
Anonim
-
-
Anonim
O, i pani w socjalnym nie chciała mojego zaświadczenia o posiadaniu konta. Iść jeszcze raz i jej je wcisnąć; )? -
-
Jak nie chciała to nie idź już do Niej, jak będzie trzeba to sie do Ciebie odezwę:)
-
Anonim
-
Przypominam, że studenci przyjęci na 1 rok po licencjatach mają termin składania wniosków za wyniki w nauce do 10.10.2008 !!!
-
Kasia
-
-
Kasia
a czy ktoś wie czy jutro (czyli w niedziele) jest czynna sekcja?
jeśli tak to w jakich godzinach?
bo nie mogę się dodzwonić;/ -
Tylko od poniedziałku do piątku w godzinach 10 - 15 jest czynna sekcja.
-
Przypominam, że termin składania wniosków o stypendium socjalne mija dziś!!
-
Amiy
a ktos mi powiedzial, ze to mozna skladac do 10ego kazdego miesiaca; / czyli co? przepadlo? -
>Amiy napisała:
>a ktos mi powiedzial, ze to mozna skladac do 10ego kazdego
>miesiaca; / czyli co? przepadlo?
Tak bo to prawda jest :) Nic Ci nie przepadło. -
-
Kasia
> >Amiy napisała: >a ktos mi powiedzial, ze to mozna skladac do 10ego kazdego >miesiaca;/ czyli co? przepadlo?
>>Tak bo to prawda jest :) Nic Ci nie przepadło.
o naukowe stypendium do 10.10! -
oskarj
takie rzeczy to się załatwia na początku października (10.10).. maybe można próbować walczyć o przesuniecie terminu umotywowanym podaniem.. nie wiem:> -
Podanie musi być bardzo dobrze umotywowane inaczej wniosku nie przyjmiemy.
-
Kamil
Witam
Czy w przypadku, gdy:
Podanie złożyłem w terminie, a jeden przedmiot zaliczyłem dopiero pod koniec września.
To średnia zostanie normalnie podliczona i nie muszę nic robić. Czy też należy udać się do pokoju C230 i sprawę wyjaśnić?
Dzięki za wszelką pomoc:) -
Nic nie musisz już robić jeśli podanie złożyłeś w terminie:)
Serdecznie pozdrawiam -
Teba
Czy ktoś się orientuje jaka będzie wysokość stypendium w tym roku? Czy dostaje się jakąś oficjalną informację, że stypendium zostało przyznane? Ja mój wniosek złożyłam 4.10 w dziekanacie i obawiam się, czy na pewno dotarło we właściwe ręce i czy wszystko było dobrze wypełnione. -
Kasia
O wysokości stypendium napewno będzie w aktualnosciach; )
Po co do dziekanatu? przeciez jest do tego stworzona Sekcja :)