-
UWAGA STUDENCI PRZYSZŁEGO II, III, IV, V ROKU STUDIÓW STACJONARNYCH!!
WNIOSKI O PRZYZNANIE MIEJSCA W DOMU AKADEMICKIM NA ROK 2008/2009 NALEŻY ZŁOŻYĆ W SEKCJI SPRAW SOCJALNYCH BUDYNEK C, II PIĘTRO POKÓJ 230 W GODZINACH OTWARCIA SEKCJI
TERMIN SKŁADANIA WNIOSKÓW O PRZYZNANIE MIEJSCA W DOMU STUDENTA MIJA 11.06.2008!!
Regulamin świadczeń pomocy materialnej dla studentów UW:
http://www.bss.uw.edu.pl/aktualnosc...
-
Stypendia za wyniki w nauce!!!
Wnioski należy złożyć do dziekanatu wg. rodzaju studiów do 20.07.2008.
Wniosek do pobrania znajduje sie na stronie:
http://www.wz.uw.edu.pl/studenci/20... -
Karolcia
Aniu, zamiescisz jeszcze od jakiej sredniej dostaje sie stypendium za nauke ?:) Moze na 4 roku sie uda :P -
-
-
Feldzia
Wystarczy sam wniosek?? Nie potrzeba zadnego wyciagu z usosa czy czegos takiego?? Oni sami sobie sprawdzaja oceny i średnią?? -
Wystarczy sam wniosek. To panie w dziekanacie sprawdzają oceny i wyliczają srednią :)
-
S-ski
a wiadomo czy nie zostanie obnizone moze próg stypednium do 4.18 co za niefart; ( -
-
Luke
Czy osoba mająca 2 z jakiegoś przedmiotu może ubiegać sie o stypendium za wyniki w nauce (oczywiście zakładam że poprawie ją później na ładniejszy stopień), a jeśli tak to jak to sie liczy do średniej?
Nawet z tą 2 mam średnią powyżej 4,2. -
Nie wiem jak to będzie liczone w tym semestrze, decyzja jeszcze nie zapadła czy 2 będzie wliczana do średniej czy nie, we wrześniu złóż podanie, (jeśli poprawisz dany przedmiot),ale nie obiecuje, że zostanie pozytywnie rozpatrzone.
-
Iza
>Motylek napisała:
>Nie wiem jak to będzie liczone w tym semestrze, decyzja
>jeszcze nie zapadła czy 2 będzie wliczana do średniej czy
>nie, we wrześniu złóż podanie, (jeśli poprawisz dany
>przedmiot),ale nie obiecuje, że zostanie pozytywnie
>rozpatrzone.
a jak te decyzje wyglądały w poprzednich latach? liczyły sie 2? -
Anonim
-
..::Gosieńka::..
>a jak te decyzje wyglądały w poprzednich latach? liczyły
>sie 2?
W zeszłym roku tak, liczyły się, i osoby z poprawką mogł składać podanie o stypendium naukowe
-
-
madzieńka
-
Anonim
-
>madzieńka napisała:
>a czy w zeszłym roku próg nie był niższy?
Odkąd pamiętam zawsze próg był od 4,2 -
Madia
A kiedy będzie wiadomo jak liczyć tą średnią? Tzn. z 2 czy bez? I jeżeli teraz będę składać podanie to jak mam policzyć? Bo z 2 nie mam 4,2 a licząc tylko ocenę z poprawki mam... -
Stefan
-
madzieńka
-
Luke
>Wnioski mogą składać osoby które maja średnią 4,2 i wyżej :)
Czytanie ze zrozumieniem..