Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Türkiye'ye seviyorum!

czyli, że co, że ocenki sobie były wywieszone i jakiś mało inteligentny człowiek je sobie zabrał?

ja pierdolę.
  • Anonim

Mail od Pana Górki:

Witam,

oceny zostaly juz wpisane do USOSa, po migracji danych powinny byc widoczne. W wersji papierowej wynikow jednak Dziekanaty nie wywiesily.

Pozdrawiam,
    Jakub Górka

Pan Górka dzwonił dziś do dziekanatu, czyli nawet on nie umiał wygrać z tymi kobietami :)

Mail został wysłany 19,11
  • Karolina

Dzieki Magda!
    Czyli trzeba czekac :)
  • Loup

są "już" wyniki w usosie
  • Anonim

ponawiam pytanie o komis :D
  • aśka

czy ktos sie jednak bedzie ubiegal o tego komisa z bankowosci bo nie wiem czy w ogole skladac podanie o przyznanie poprawki w terminie komisyjnym, jak sie nikt nie zglosi to itak bede musiala placic za warunek bo pewnie podanko zostanie odrzucone
  • Anonim

ja bede walczył...Halinka powiedziala ze wszyscy ktorzy pisali.. zaliczyli.. :/
  • Mroczny

Nie wszyscy, nie wszyscy. Nie dość, że górski nas dobija to jeszcze te baby muszą nas dołować.

Pozdroy
  • Wiśnia.

Mam małe pytanie, co było na poprawce w 2009 roku? Dał to samo co w 2008?
  • ~agata~

dokladnie to samo, nawet p/f nie zmienil
  • Wiśnia.

Nie mogę się połapać w tych materiałach, jakie zadania były, bilans czy RZiS i który esej?
  • ~agata~

o ile dobrze pamietam to rachunek a esej, nie pamietam jak to lecialo - na 1 byla stopa % a na drugim cos z czekami? bezgotowkowe rozliczenia? cos w tym styku na pewno
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)