-
Türkiye'ye seviyorum!
czyli, że co, że ocenki sobie były wywieszone i jakiś mało inteligentny człowiek je sobie zabrał?
ja pierdolę. -
Anonim
Mail od Pana Górki:
Witam,
oceny zostaly juz wpisane do USOSa, po migracji danych powinny byc widoczne. W wersji papierowej wynikow jednak Dziekanaty nie wywiesily.
Pozdrawiam,
Jakub Górka
Pan Górka dzwonił dziś do dziekanatu, czyli nawet on nie umiał wygrać z tymi kobietami :)
Mail został wysłany 19,11 -
Karolina
-
-
Loup
-
Anonim
-
aśka
czy ktos sie jednak bedzie ubiegal o tego komisa z bankowosci bo nie wiem czy w ogole skladac podanie o przyznanie poprawki w terminie komisyjnym, jak sie nikt nie zglosi to itak bede musiala placic za warunek bo pewnie podanko zostanie odrzucone -
Anonim
ja bede walczył...Halinka powiedziala ze wszyscy ktorzy pisali.. zaliczyli.. :/ -
Mroczny
Nie wszyscy, nie wszyscy. Nie dość, że górski nas dobija to jeszcze te baby muszą nas dołować.
Pozdroy -
Wiśnia.
Mam małe pytanie, co było na poprawce w 2009 roku? Dał to samo co w 2008? -
~agata~
-
Wiśnia.
Nie mogę się połapać w tych materiałach, jakie zadania były, bilans czy RZiS i który esej? -
~agata~
o ile dobrze pamietam to rachunek a esej, nie pamietam jak to lecialo - na 1 byla stopa % a na drugim cos z czekami? bezgotowkowe rozliczenia? cos w tym styku na pewno