Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pablito

kurwa mac, ze jemu nikt tam nie pierdolnal! moga do domu jechac a ci chodza i klaszcza pod trybuna, no matko ...
  • KEMPES

sqwriel niezły. Austriakom gratulujemy pierwszego i ostatniego występu i punktu na Euro w tym stuleciu. Chociaż mogliby się zakwalifikować za 4 lata i przyjechać do Polski.
  • Paluchoski !

smiesza mnie ambitne komentarze niektorych
  • ...::Kasia eS::...

Pierwsza połowa była taką żenadą, że wszyscy oprócz Polaków przełączyli i nikt tego nie widział... To gospodarze, zatuszują sprawę i tyle :/
  • Anonim

W tych fachu jest tak że raz jest się w walizce, a raz poza nią. Dzis my bylismy w Walizce punkt dla nich 1:0 rachunek prosty :)
  • Paluchoski !

ciebie tez nie
  • Paluchoski !

no ale juz sie nie wtracam, ja tam uwazam ze cale zamieszanie dodalo pikanterii nastepnemu meczykowi; )
  • Over

mozliwe ze komentarze nie sa ambitne ale jako polak moglbys sie troche poczuc i zrozumiec zdenerwowanie innych. popieram sedzia zwalil i to ogromnie!!! boruc mistrz!! a polscy pilkarze po pierwszych minutach grali super:)

a teraz bankowosc:(
  • Paluchoski !

dodam jeszcze tylko ze austrii nalezalo sie 3:1, bo w pierwszej polowie nas ladnie pocisneli. druga mniej uwaznie ogladalem. aczkolwiek wybryk sedziego to zupelnie inna bajka
  • Over

co ty chrzanisz czlowieku jakby to bylo z winy sedziego ze powiedzmy podyktowalby nam 2 karne w nagrode to tak... ale bramkarz to bramkarz jest po to zeby bronic a boruc to robil perfekcyjnie...
  • magda m.

no to jak sam powiedziałeś - nieuważnie oglądałeś.
    tak licząc mogło być 4:3; ] (Roger, Bąk, Krzynówek, Lewandowski)
  • Jonathan A.

Ktos tu zawsze musi zaistniec za wszelka cene.
    Dobra kurwa, bo offtop robimy.
  • blazej

Leo do Arbitra: Why??; Arbiter: For MONEY!!!
  • Paluchoski !

wyluzujcie sie :) ja tam na to patrze chlodnym okiem bo mnie noga wogole nie jara, dlatego tez nie bede sie spieral. zalezalo mi tylko na jakiejs konstruktywnej tresci, ale mozna tez sobie kurwic. jak kto woli. peace
  • DibbleR

konstruktywna tresc bedziesz miec jutro o 16:30 a nie w godzine po jedynym meczu reprezentacji Polski w ktorym zdobylismy historyczny punkcik(i ostatni na tych mistrzostwach :<).
  • Paluchoski !

a juz jutro nasz meczyk :D
  • Jonathan A.

• Jonathan A.

• Anonim

tez mam pytanie...

Dlaczego wszyscy sedziowie to kurwy sprzedawczykowie??
  • 3 PTS KILLA

| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)