-
anuszia
Egzamin "Procesy Integracji Europejskiej" - II r.MSM
Egzamin będzie odbywał się w dniu 6 lutego 2009 r. w auli A od godz. 16.00 (dla grup prof. T. Skocznego) i od godz. 18.00 (dla grup dr A. Jurkowskiej).
Podział czasu rozpoczęcia egzaminu według specjalności:
godz. 16.00: specjalność EB, ZP, ZPubl.
godz. 16.45: specjalność ZwT, ZM
godz. 18.00: specjalność M, RPS
godz. 18.45: specjalność BUiRK -
Ann
-
Anonim
-
155 Q4
-
-
Ann
-
Ann
wysłałam już, niech no stracę te cenne 5 minut z analizą koniunktury :P -
-
Gosieńka
-
Anonim
Proszę również o jakieś materiały czy testy jak ktoś takowymi dysponuję: majewska.izabela@op.pl -
Martita
ja również bardzo serdecznie dołączam się do prośby:)
martita_cz@wp.pl
dziękować:) -
Anonim
dajcie te materialy i testy na jakis rapidshare albo cos no i na gmail, kaman.
jutro mam ostatni dzien konta premium na rapidshare to moge wrzucic, tylko te materialy potrzebuje -> konradgustaw@gmail.com -
Anonim
materiały mogę wrzucić na ftp (brak ograniczeń w transferze itd). Tylko ktoś musi mi je przesłać sochagrzegorz@gmail.com -
Ann
już wysłałam na podane adresy.
do osoby, która wrzuci to na rapida: trzeba przejrzeć te materiały, bo podejrzewam, że część się powtarza. w jednym mailu niektóre dokumenty są z analizy koniunktury;), ale wśród nich są też testy z integracji. -
Chester
Bardzo cieszy, fakt ze jestem na studiach zaocznych, a egzamin piszę w pt o godz 16. Ehhh... -
Anonim
-
<<Monroe>>
W notatkach mam zapisane hasło do materiałów z tego przedmiotu, wiecie może na jakiej stronie można ich szukać?
Zapisałam też, że egzamin będzie w formie testu jednokrotnego wyboru i że Pan Skoczny specjalnie dla naszego rocznika ułoży nowe pytania. -
Anonim
ftp://83.1.56.130
użytkownik: ANONYMOUS
Wszystko co dostałem wrzuciłem na ftp
co do pytań dla naszego rocznika to na jednych zajęciach i ile pamięć mnie nie myli mówił że się nie wyrobi z tymi pytaniami i odszedł od tego pomysłu chyba że później coś innego znów mówił -
Karolcia
hej,
mam pytanie czy inne materiały obowiązują u prof. T. Skocznego i inne u dr A. Jurkowskiej?
jeżeli tak czy może mi ktoś przesłać materiały które obowiazują u dr A. Jurkowskiej
k-zielinska@wp.pl
z góry dzięki -
Patrycja
>Karolcia napisała:
>hej,
>mam pytanie czy inne materiały obowiązują u prof. T.
>Skocznego i inne u dr A. Jurkowskiej?
>jeżeli tak czy może mi ktoś przesłać materiały które
>obowiazują u dr A. Jurkowskiej
>k-zielinska@wp.pl
>z góry dzięki
Materiały dr Jurkowskiej są w jej zakładce na stronie wydziałowej. Skoro MY zajęcia mieliśmy ze Skocznym to obowiązują jego materiały - proste. Jest ich dość dużo, więc najłatwiej ściągnąć je z tej właśnie strony.
Jednak podobno oni współpracują i można się podeprzeć materiałami dr AJ. -
Anonim
materialow od Skocznego jest malo..
jest ta jego prezentacyjka, a gdzie testy z poprzednich lat ?
tu jest to co dostalem od Ani, po spakowaniu zostal maly pliczek:
http://rapidshare.com/files/1920165...
jakies testy z poprzedniego roku ? :-/.