Wyśpimy się po śmierci [4330]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

... xhwalcie sie:P
  • Valraven

a, spadaj, kochanie :P
  • Anonim

czemu? skoro to takie grono to prosze:) czemu nie?

u mnie byly to 73 godziny...
  • beltolyk

a liczy sie ze wspomaganiem ??
  • beltolyk

bo jak tak to najdlozszy miting mialem ponad 9 dni ok 220 godzin ------------------------------ ---
  • bojster

Zbyt wiele...
  • Valraven

ech, to była tegoroczna Metalmania.. spałam w nocy z czwartku na piątek, i wróciłam do tego błogosławionego stanu w niedzielę wieczorem - ale widzę, że przy takich hardcorowcach to sie nie mam czym chwalić :P
  • Arseniq

A witam Nocnych Markow
    Moj rekord bez wspomagania dawno dawno - w cos ponad 80 godzin 82 lub 83 jakos tak trzy doby z kawalkiem
    A ze wspomaganiem - to od poniedzialku 5 rano do polnocy w piatek - ani razu lozka nawet nie poscielilem. Ale chyba powinienem sie wstydzic a nie chwalic.
    A lubicie ten czas tak miedzy trzecia a piata rano - kiedy wszyscy nawet najtwardsi chrapacze juz zasna i sie robi tak cicho. Wtedy fajnie wyjsc na spacer po miescie albo wsiasc w samochod i jezdzic pustymi ulicami...
  • bojster

Czwarta rano latem to najlepszy czas na zwiedzanie obcych miast; -)
  • Anonim

3:50 to chwila zwątpienia... :)
  • bojster

Wątpię, więc myślę, więc jestem.
    -- Descartes
  • Valraven

czwarta rano to pora, kiedy zamykają twój klub, a ty po wyjściu, lekko wcięty, zastanawiasz się, czemu jest już jasno..
  • bojster

...a zarazem najbezpieczniejsza pora (no, może 5. jest nieco bezpieczniejsza) na powrót do domu.
  • Anonim

zaniżam średnią przelotową godzin snu :)

to przechodzi już w satdium nałogu....
  • beltolyk

no poranne godziny so najlepsze do robienia zdjec przy swiezym sloncu fajnie wychodza a ze racze trzezwych ludzi sie o takie poze nie zpotyka tylko albo jeszcze lekko pijanych albo takich ktuzy do pracy mykaja zaspani i zniecheceni
    wiec w sumie ten swiat uchwycony na blonie fotograficznej jest dlanich obcy oczywiscie sa wyjatki :)
  • Valraven

powietrze ma wtedy inny kolor, wszystko jest czyste, krystaliczne, pachnie eterem - co tak upaja? alkohol krążący w żyłach, czy pierwsze oznaki świtu - chłodne powietrze wpadające do płuc..
  • Anonim

Rekord nieprzespanych godzin ale na trzeźwo czy na pochach też się liczy jak tak to wpisuje się tu z liczbą 194 chyba jakoś tak musze na blogu poszukac bo chiałem do 300 dojść ,ale stwierdziłem ,ze to jest chyba niemozliwe; )

[niema rzeczy niemozliwych :d]
  • Anonim

Mnie się udało wytrwać bez snu około 40 h, ale widać, że mój wyczyn w porównaniu z waszymi to niewiele; ).
  • bojster

Nie martw się, zawsze możesz coś zmyślić biorąc przykład z przedmówców :>
  • Anonim

Po co, prawda dobra jest jak każde inne, nie będę się wysilać; ).