WYSCIGI NA 1/4 mili & zloty [1092]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak wam sie podobaly wyscigi ktore kiedys byly organizowane w Modlinie... wogole ktos tam jezdzil oprocz mnie??:P
  • wasssabi!!!

spoko było.tylko jak nie byłeś furą to dojazd okropny:/
  • Anonim

kolejka okropna;

ale wjazd dla VIPow byl (przypadkowo) swietny, mianowicie dobrych kilkaset metrow prze las, potem nawrot i dobre 400 albo i wiecej metrow na pasie :) a potem trybuny :(

• PAWEŁ

moim zdaniem bylo fajnie bo nigdzie nie musilem jezdzic. bo mieszkam w modlinie
  • Con Passione

To tam byly jakies kolejki przy wjeździe????

Kurde, byłem na każdym modlinie i anie razu nie widziałem
  • Anonim

Widocznie zostałeś straszliwie okłamany i przyjeżdżałeś innego dnia... Korek zaczynał się już na ślimaku prowadzącym z "7" a bywało, że wcześniej...
  • Anonim

taaa byles na kozdym i nie trafiles na zadne korki.. cud... baaardzo dziwne... ja jakos zawsze stalem w korku w tym pierd**** lesie przed lotniskiem...
  • Con Passione

Kwestia o której godzinie się tam wjeżdzało
  • Speedfighter

Byłem raz na na wyścigach 1/4 mili w Modlinie i było zawaliście. Najbardziej podobało mi się Mitsubishi Eclipse i Warszawa Pick-up z automatycznie regulowaną zawiechą. Co do wjazdu to nie było wtedy dużych kolejek ,bo przyejchałem kilka godzin po otwarciu.
  • Anonim

Nom w Modlinie było fajnie. Szkoda, że się skończyło, ale teraz w Wawie Bemowo mamy więc nie ma co narzekać :)
  • Anonim

mało toalet, mało stoisk z zaopatrzeniem spożywczym....po za tym masa ludu, w 2004 roku na rozpoczeciu ludzi było zatrzęsienie :P...
  • DUNLOP CLUB Adrenalina Uzależnia

jak tam w modlinie bylo ekstra
    klimat, odciecie od rzeczywistosci; -)

przyjezdzali ci ktozy tylko byli tym naprawde zainteresowani
    a teraz na bemowie tez nie jest zle ale jest masa lanserstwa

modlin mial tez pewne minusy - ilosc punktów gastronomicznych

tylke te ceny zawsze jak przyjezdzalem to 100 wychodzila jak nic - sam wjazd za 3 osoby 60zl, ale zawsze bylo warto wydac kase
  • BA Mruczek:)

Pomimo, ze mam znacznie blizej na Bemowo, to niebardzo podoba mi sie ta lokalizacja... W Modlinie bylo mniej ludzi ale tak jak juz kolega napisal, byli ci co faktycznie sie interesowali. A korki przed Modlinem były, oj były... zwlaszcza jak sie jechalo rano (w celu zajęcia ciezkich do zdobycia mijesc na trybunach)
  • Monika Kamińska Fotografia

bylam 2 albo 3 razy bylo genialnie..na bemowie to kasana w porownaniu z modlinem:))
  • Anonim

był ktoś świadkiem efektownej kolizji ścigacza na parkingu podczas rozpoczecia 1/4mili w sezonie 2004 ?
  • .....FOX.....

Bylem prawie na wszystkich wyscigach w Modlinie i uwazam że bylo tam duzo fajniej niz na tym Bemowie. No ale nie ma na to rady to nie my wybieramy lotniska. Kto wie moze kiedys doczekamy sie wyscigow na 1/4 mili w Modlinie :o)
  • ஜ Aśka ஜ

Kiedy są najbliższe wyścigi na Bemowie?
  • !Kamilek Bródno!

http://www.sss.org.pl tu masz wszystko napisane co jak kiedy i gdzie...Pozdro