- 1
- 2
-
Le petit
koniecznie musi byc samodzielny,
nie wchodza w gre tez zadne pokoje przejsciowe ani dzielone.
Kategorycznie z AGD! Umeblowanie opcjonalne. -
Anonim
Sajko też szuka pokoju. Też samodzielnego i umeblowanego względnie... -
Zi
-
Le petit
>
a co się stało Petit że szukasz pokoju?
Coś nie teges z koleżankami?
nie piszemy o tym! :] -
-
Le petit
-
Michalis
-
Le petit
>Michalis ha scritto
>uda sie uda Petitku.
>
>popytam.
>
>sciskam,
>
>M.
dzieki, MIs. -
Le petit
Chcialbym sie przyomniec.
Szukam:
kawalerki
albo 2-pokojowego mieszkania
albo 3-pokojowego mieszkania
albo pokoju dla 2 osob.
-
Le petit
-
Anonim
Hej!
Szukam pokoju, lub miejsca w pokoju. Najlepiej od zaraz, względnie od lipca. Istnieje mozliwosc wynajmu tylko na wakacje. Preferowana lokalizacja - lewy brzeg lub ewentualnie prawy z dobrym połączeniem.
Jestem pracującym młodym chłopakiem. Od października zaczynam studia zaoczne. Nie pale, nie mam zwierząt, imprezuje poza domem, ponadto jestem bezkonfliktowy i b.towarzyski.
Jesli chodzi o ewentualnego współlokatora/ów/ki/rke; ) to nie mam specjalnych wymagań i bynajmniej jak niektórzy nie szukam mieszkania tylko i wyłącznie z amatorami obierania ptasiego mleczka. Priorytetowo potraktuje oferty studenckie, generalnie ludzi młodych i miłych.
Jesli chodzi o cenę, to nie podaję, gdyz rozpietość szukanych form zakwaterowania jest duza i w zaleznosci od lokalizacji, tego czy bedzie to pokój czy miejsce w pokoju bedzie zależała cena.
gg: 4803053 e-mail frooger@wp.pl t.604-855-075 -
Le petit
-
Anonim
no ale raczej nie wypada tluc tyle spamu, wiec jest razem, nie podkupie cie moze, bo tu nie ma za duzo oferentow. mam jeszcze druga perspektywe, bo chce wynajmowac z bratem we dwoch, takze do tych poprzednich propozycji dochodzi pokoj 2 osobowy lub ew. kawalerka w rosadnej cenie. chyba ze masz ciekawa oferte np. na 2 pokojowe mieszkanie i szukasz ludzi do drugiego pokoju - wtedy dawaj znac. -
Le petit
-
Le petit
-
tuum
>Le petit napisał
>Nokurdeeeeenoo...
>
>nie ma mieszkan?
polecam wyborczą i internet z ogłoszeniami. -
Le petit
-
Dai Ash
loL ja mam pokoj do wynajęcia... ale to troche daleko... southend on sea...
przemyśl to; ) -
Le petit
-
tuum
-
Dai Ash
- 1
- 2