Wyemancypowani chłopcy [280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Le petit

Byla cos podobnego, ale jednak teraz to, cos innego!

No, co polecacie?
  • Sponge

polerki do paznokci, ale tylko dwa pierwsze stopnie. Zostaje taki trwały, matowy połysk, a paznokcie sa równe i gładkie...

a do rąk neutrogena "formuła norweska" - super super super
  • Le petit

a te polerki to co to? cos tam mam, ale nie wie czy to to!
    Dopsze ze moja sister jest manikiurzystka!:P
    racja, racja - neutro jest wspaniala!
  • Nightday83

och jak można nie wiedzieć co to polerka <wstyd>
    ja używam wszystkich stopnii na polerce, potem paznokcie tak ślicznie lśnią!

ale Ci super Majkulu że masz siostrę manikiurzystkę!! ja nie cierpię zajmować się paznokciami! wycinaniem skórek! i tyle czasu to zajmuje!
  • Le petit

Oj tam wstyd od razu! Nie wiem i juz, a poza tym nie potrzebuje teraz tego!
    A propos siostr manikiurzystek. Mam jeszcze fryzjrke, ale one oddalone ode mnie sa bardzo. Czas chyba je do stolycy sprowadzic!
  • Sponge

skórek sie nie wycina !! bo wtedy szybciej odrastają!! a ja mam uczulenie na kredę, pęka mi skóra na palcach, skórki pękają, i mnie swędzą ręce. Tylko jak takiej babce wytłumaczyć...

połysk po polerkach tak babsko wygląda... lepiej jak są matowe i gładkie, niz błyszczące
  • Nightday83

wiem, wiem że się skórek nie wycina... ale zaczalem robić to dawno kiedy nie wiedziałem.
    Teraz już za późno i musze je wycinać bo tak to pokryły by mi pewnie całą płytkę paznokcia.

Ja tam lubie jak mi się paznokcie błyszczą :) raz koleżanka sprawdzała czy nie mam na paznokciach bezbarwnego lakieru <lol>
  • Anonim

oj nieprawda! musisz po prostu je wyciąć, a potem jak tylko zobaczysz pierwsze objawy odrastania, zacząć "upychać"! takim tym specjalnym sprzętem!!; p

..
    V

• Sponge

i mocno nawilżającym kremem smarować !! są takie specjalne do skóek, że nawet wolniej odrastają !! o paznokcie dbam od niedawna, wczesniej obgryzałem - było koszmarnie :(
  • Nightday83

no dobra dzięki za rady :)
    chyba zaczne je upychać <lol>
  • Ian

do łapek tylko i wylacznie kremik ziaji z koziego mlecza bosky jest tan specyfik:)
  • bum bum I need.

TEn krem z koziego mleka jest bardzo fajny, ale neutro jest chyba lepsza. a ze skorkami nie mam najmniejszyvch problemow. Nie rosna za bardzo :D
  • jacek

fajny jest krem do pielegnacji skorek z avonu, uzywam i jestem zadowolony. aloes czy costam koi podraznienia, a kwasy owocowe hamuja odrastanie. jest tez koncowka do podwadzania, polecam
  • Anonim

a ja mam ladne ksztaltne i biale (na konczach) paznokcie bez uzycia manikiuzystki :) natour talent
  • tuum

a ja skórki już tylko odciągam (czytać obciągam) bo są krótkie a kremy to zależy co mi siostra przyniesie do wypróbowania
    ostatnio to vichy testowałem a neutrogana fajna także jest och różne różne
  • Anonim

maciety- uwazaj co piszesz, bo ci tu ktos wyskoczy zaraz ze jestes niesmaczny :))

pozdrawiam :*
  • tuum

och mi to nikt nie wyskoczy, żę ja niby niesmaczny

bo te dwa czasowniki się tyczą do ściągania skórek (och zaraz mi napiszesz, żę ściągać też będzie uznane za niesmaczne)

nie bawmy się język, słowa mogą się kojarzyć z seksem a jak się kojarzą to...............

więc mi nie chodziło o seks aha widzę, żę jakieś tematy tabu ??? ja chyba takich nie posiadam
  • Anonim

ale chyba zle odebrales moje slowa :) dla mnie twoj wpis nie byl niesmaczny...

inie lapie Cie za slowa, bo sam dodales nawias...

dla wyemancypowanych widac temat sexu jest tematem tabu :P

raz kolejny pozdrawiam
  • tuum

ja jestem porządny choć właśnie mi zarzucono, żę przeklinam bo dodałem w jednym wpisie brzydkie słowo...............

prof. Bralczyk mówi (idzcie na zajęcia jego i słuchajcie)
    "Jeśli ktoś zna bardziej wyrafinowane słowa to i ku.... i chu........ mu się należy."

cenzura nawet na uniwersytety musi zagościć do LeMa już dotarła

aha dziękuję moderatorowi, że przynajmniej to uzasadnia
  • Anonim

czlowieku!! ale nikt ci nic nie zarzuca, wiec w czym problem??
| |

Emancypacja to proces o dwu zwrotach, pozostawiajac feministkom walke o prawa kobiet w patryarchacie...

Fotki

Miejsca grona (0)