Wyemancypowani chłopcy [280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nie przepraszaj - chyba prosiłem się o to swoim quasi-intelektualnym bełkotem, każdego by poniosło. Spokojnej pracy i spokojnego wieczoru :))).
  • antoś

Przepraszam ze tak na samym początku odkopuje taki stary temat ale widzę ze budzi on wiele emocji. Tak sie zastanawiam (i nie jest to w zaden sposób prowokacja z mojej strony) kto z Was jest gejem i nie boi sie do tego przyznac? Ja osobiscie sam jeszcze nie jestem pewien mojej orietacji seksualnej i to jest naprawde męcząca sprawa.
  • Anonim

ja jestem gejem i nie boję się do tego przyznać :)
  • tuum

>Mori napisał
    >ja jestem gejem i nie boję się do tego przyznać :)

czy nie uważasz, że to głupie, aby ktoś i to na gronie zadawał takie pytanie??

Niech się przyzna ten, kto jest gejem!!! Geju, wystąp!!! - to takie banalne.
  • Anonim

to zabawne jest :)))
  • tuum

>Mori napisał
    >to zabawne jest :)))

może lekko śmieszne. nie wiem jaką mam orientację, ale czy są tu "pedały" (ironia w moim głosie). to się może do mnie zgłoście, to ja sprawdzę swoją orientację (takie sobie wnioski wyciągam).
  • Anonim

no no! no właśnie :)
  • tuum

kolego - orientację to sprawdzaj w terenie, albo na geydarze, tam podobno są napaleńcy...
  • Anonim

skąd wiesz? :P
  • panien Elegant

Nie wiem, ja jakoś jestem bi po coming-oucie, właściwie to trochę może nawet "wojującym".
  • jacek

czekamy na heterycke coming outy
    :D
  • Anonim

uuu to ja też cię zmartwie:) G A Y czyt. wesoły:D
  • Anonim

>macięty napisał
    >kolego - orientację to sprawdzaj w terenie, albo na
    >geydarze, tam podobno są napaleńcy...

ale to było do mnie? jeśli tak, to jakiś koledze dysonans poznawczy zaszedł...
  • tuum

>Titou napisał
    >skąd wiesz? :P

napisałem podobno.
  • tuum

>Mori napisał
    >>macięty napisał
    >>kolego - orientację to sprawdzaj w terenie, albo na
    >>geydarze, tam podobno są napaleńcy...
    >
    >ale to było do mnie? jeśli tak, to jakiś koledze dysonans
    >poznawczy zaszedł...

nie , to nie było do ciebie.
  • antoś

Ach..nie chciałem zamieszania jakiegoś robić nie potrzebnie.
    Jestem młody i głupi ale trudne pytania mnie dręczą.

I mam kolejne..i pewnie kolejna burza się rozpęta..ale nie wiem czy ktoś już ten temat poruszał jeśli tak- to przepraszam!

Chodzi mi o kwestie Waszej religii-wiary. Wierzycie w Boga?
    jaki jest Wasz do tego stosunek?
    Bo przeciez jesli jesteście homoseksualistami to jest to z wiarą sprzeczne?
    I to tez mnie gryzie bo użz chyba religijny jestem.

Pozdrawiam:)
  • Anonim

homoseksualizm gryzie się z nauką Kościoła Katolickiego, nie z wiarą... ja mam te kwestie nieuporządkowane (programowanie kulturowe...)
  • Anonim

kosciół nie toleruje stosunków sexualnych homo.. a do samych homo nic nie ma tylko musza zyc w abstynencji sexualnej :P co jest raczej nie możliwe
  • Anonim

kościół mówi też, że masturbacja jest zła... :)
  • antoś

ale ja wiem co mówi kościół. Pytam tylko czy to Wam nie przeszkadza. No bo wiecie jesli jakiś homoseksualista ma głęboką wiarę to co ma zrobic? Wtedy tez jest kopot.
| |

Emancypacja to proces o dwu zwrotach, pozostawiajac feministkom walke o prawa kobiet w patryarchacie...

Fotki

Miejsca grona (0)