-
adamus
Walczymy z panujaca w Polsce homofobia i zaklamaniem spolecznym.
Walczymy ze stereotypem geja, dla ktorego wartoscia nadrzedna jest jedynie seks.Walczymy z populistycznymi politykami, ktorzy kreuja nas na pedofili i zboczencow.W mediach oczerniają nas, na ulicach rzucają w nas kamieniami. Ale te dranie nie mogą spać spokojnie. Nie mają czystego sumienia. Wiedzą, że nie unikną konfrontacji rzeczywistości z prawdą, która ich zaboli.
Z drugiej jednak strony taki obraz wynika z samego srodowiska gejowskiego.Moge byc slepy i nie modny, tylko prosze zabierzcie ode mnie tych pseudokowbojow, z polnagimi zdjeciami w bialych skarpetkach,Wasze zdjecia krzycza seksu seksu!!
Nie moge patrzec na idacego ulica, swoim zniewiescialym krokiem, fagasa w rozowej koszulce i obcislych dzinsach.Wzbiera to we mnie zlosc i wscieklosc. Jestem wściekły, kiedy to z nim są utożsamiani inni homoseksualiści.Kiedy pomyślę, iż siedzi w klubie i tylko czeka na naiwnego chłopaka, którego przeleci w ochydnym pokoju budzi się we mnie nienawiść. Jak można tak postepować? Jak możńa zepchnać wszystkie współczesne wartości do rangi drugoplanowej. Dlaczego człowieka ograniczono do zewnętrzności, dbałosci o wygląd? Wygląd w tandetnej podróbie kurtki D&G, bo na inną nie stać!!! GÓWNO MNIE OBCHODZĄ TWOJE FRUSTRACJE, PIEPRZONY, ZNIEWIEŚCIAŁY FAGASIE, CHLEJĄCA MATKA I 1200ZŁ BRUTTO PENSJI!Wypowiadam Ci wojne oblesny pedale.
-
adamus
manifest jest parafrazą tekstu ulotki rozprowadzanje podczas konsertu The Rolling Stones w Oakland, i umieszczonej w książcze Stanley'a Booth'a "Prawdziwe przygody The Rolling Stones" -
9ty
-
-
Le petit
-
Anonim
-
Margot
-
Margot
-
Anonim
plotki, musialbym byc materacem
a tak wogole, to nie gadam z Toba, bo nie odpisujesz na wiadomosci -
Margot
-
Anonim
-
adamus
chodzi o to, ze pelno tu takich jak w wyzej wymienionym opisie..
a manifest to manifest.nic wiecej -
Margot
ołkej , ale co właściwie chcesz manifestować ?
prościej jesteś za czy przeciw ? -
Anonim
Twój wpis to wręcz idealny opis na osobę która nie może pogodzić sie ze swoimi popędami. Mysle, ze należy pogodzić sie z tym, ze każde środowisko jest zróżnicowane. inaczej będziesz cierpiał, tak jak np wierzejski. -
-
9ty
Tak przy okazji sugeruje moderatorom usunięcie tematu. W sumie mam w dupie czy obrażającym jest pedał czy hetero, jak nie stać go na jakieś subtelniejsze formułowanie myśli, niech wypierdala. O i tyle mam do powiedzenia w temacie. -
Anonim
a ja się zgadzam.
bowiem bycie gejem nie oznacza tylko "popędu seksualnego" do facetów.
i wiecznego uprawiania seksu.
jak dla mnie to zwykła acz zszargana miłość.
a wojna z naszym środowiskiem toczy się z tego powodu
iż wielu z nas swą postawą krzyczy: seks!
są wartości nadrzędne o których nie można zapomnieć. -
Anonim
w kazdym srodowisku, nie tylko gejowskim ludzie zapominaja o tych wazniejszych wartosciach. mozna manifestowac przeciw goracym 13-stkom, ktore czekaja az na dyskotece jakis chlopak postawi im piwo a pozniej pojda jemu podziekowac do jego samochodu, przeciw dresiarzom ktorzy zawsze znajda powod aby wpierdolic komus kto choc troche nie jest dresem (lub latwa laska), przeciw napalonym gejom ktorym w glowie tylko jedno. ale czy to cos zmieni? nie sadze. to tylko ludzie; ] -
Anonim
-
tuum
no jestem. i o co chodzi???
co Adam chciał nam pokazać???
prosimy o wytłumaczenie. -
Anonim
-
Anonim