-
Dziki
Chodzą słuchy, że jakaś grup zrobiła sobie potajemnie listę i zaniosła ją do Rosińskiego.
Dodatkowy termin jest niby w przyszły czwartek...
Więc, jak jest? prawda, czy plotka? -
Anonim
To nie jest żaden "tajny termin". Trzeba było się zainteresować w odpowiednim czasie,ponieważ sprawa była poruszana na forum juz od 21.09 . Obecnie lista jest już niestety zamknięta.
http://grono.net/chat/#inzynieria-s... -
Dziki
taaaa... Bo chodzę po forach wszystkich roczników... :?
Najczęściej listy były wywieszane na wydziale i było dobrze.
W takiej sytuacji, jak jest lista zamknięta to i tak już nie ma znaczenia... -
Anonim
Człowieku, za listą to Ty masz chodzic,a nie lista za Tobą. Termin był organizowany przez nas,studentów i wybraliśmy taką formę zbierania osób,aby było łatwiej kontrolować listę itp. Z tego co zauważylam,byli również zainteresowani z drugiego roku,więc do Ciebie również powinna dotrzeć ta informacja. Tak więc,grunt to ogarnąć się w porę i mieć pretensję tylko i wyłącznie do siebie. -
-
Dziki
-
Mãciej
Luz dziki nie panikuj. Jebac liste; ) Rosinski potrzebuje ja tylko po to zeby wiedziec czy jest dosc chetnych osob, aby organizowac dodatkowy termin. Po prostu przychodzisz; ) Mowil wam kiedy zamierza to organizowac?? -
m.
Droga koleżanko !
Nie każdy jest tak fajny jak ty i używa grona do tworzenia list, bo jak wiesz (a może nie) są też inne portale społecznościowe. Tak więc nie pisz nic o chodzeniu za listą skoro ktoś o niej może nie wiedzieć...
Chyba lepiej było by ją powiesić na drzwiach Rosińskiego albo obok dziekanatu na tablicy gdzie zagląda większość osób.
Powodzenia
pzdr -
Anonim
Drogi Kolego 'm'.
Nie lubie osób,które chcą wcisnąc swoje 'pięć groszy' w temat,który jest już zamknięty. Tak więc nie próbuj zgrywać mistrza ciętej riposty, nazywając mnie 'fajną' i dodając do tego zbędne komentarze. Próbowaleś mnie w jakis sposób obrazić?? Słabo.Temat dotyczył wymiany ciepła jesli się nie myle,więc tego się trzymajcie. Chciałam uświadomić kolegę o istniejącym terminie,a nie stwarzac jakies konflikty. Tyle z mojej strony. -
wspin poczeka do sierpnia:(
wedlug innego grona termin to najblizsza sroda o 11,sala bodajze 210 (chyba).mnie tez nie ma na liscie,ale watpie,zeby byl to jakis wielki problem... -
ania.
>Dziki napisał
>taaaa... Bo chodzę po forach wszystkich roczników... :?
>Najczęściej listy były wywieszane na wydziale i było
>dobrze.
>W takiej sytuacji, jak jest lista zamknięta to i tak już
>nie ma znaczenia...
raptem na główne forum iś-a trzeba było wejść, tragedia straszna.. -
Mãciej
Nie podoba mi się wasz pocisk po dzikim, dlatego słońce przecudne zauważ, że grono nie jest od załatwiania takich spraw, to taka fundamentalna warta uwagi kwestia, której bym poświęcił parę minut zanim cokolwiek powiesz. Czemu? Nie wiem, może sam koncept, używając fachowej nomenklatury jest z dupy wzięty o.O? Tak tylko zgaduje... Może i macie śliczne oczy, ale brakuje wam innych zasobów i popracowałbym nad tym, od myślenia zaczynając i na kwestiach logistycznych kończąc. I nie chodzi tu o obrażanie kogokolwiek, prędzej o dostarczenie wam informacji zwrotnej jak bardzo nieumiejętnie i egoistycznie załatwiacie ważne sprawy. Wasze historie pokroju "informacja powinna dotrzeć" nie znajdują absolutnie żadnego potwierdzenia w rzeczywistości i są jedynie waszą halucynacją którą również bym przemyślał. Projektować możecie kanalizacje, a nie rzeczywistość. Myślenie zostawiłbym innym :) Polecam drobnej refleksji urocze koleżanki. Pozdrawiam serdecznie i życzę zdanego egzaminu. -
bubbles
a nie wiecie moze czy mozna pisac wymiane 1 jak bedziecie pisac wymiane 2? :) -
Dziki
Raczej nie bardzo, na wymianę 1 będą pewnie inne terminy.
Nie wiem po, co teraz cała dyskusja.
Rosiński wyznaczył termin egzaminu, idę na ten termin. I tyle w tym temacie.
Reszta gadania zbędna; ) -
AdaśKo
>Dziki napisał
>Raczej nie bardzo, na wymianę 1 będą pewnie inne
>terminy.
>
>Nie wiem po, co teraz cała dyskusja.
>Rosiński wyznaczył termin egzaminu, idę na ten termin. I
>tyle w tym temacie.
>Reszta gadania zbędna; )
Siemka wszystkim!
To ja załatwiałem ten termin, czyli tworzyłem listę i zaniosłem podanie do dziekana.
Wszystko odbyło się oficjalnie, także ksero podania jak i listy znajdują się i w dziekanacie, i u dziekana i u Rosińskiego.
Ten termin miał być głównie przeznaczony dla osób z 3 roku, które przez swoje tyły z poprzednich lat miały problem z rejestracją na 4 rok ale zgadzaliśmy się również na zapisy dla młodszych lat, bo to w końcu normalny egzamin.
Lista była dostępna dla każdego cowigu z 3 roku, były również linki na gronie.
Sprawa była załatwiania b. wcześnie gdyż zależało nam na powodzeniu akcji, dlatego sprawa zaczęła się już koło 21 września.
Na początku nie wiedziałem czy egzamin będzie dostępny dla wszystkich czy tylko dla osób z listy. Właściwie zdanie w tej kwestii zabrał dopiero Rosiński, który powiedział, że oficjalna zgoda na egzamin była wydana tylko dla tych 23 osób.
Dlatego podkreślam, że oficjalne zdanie w tej kwestii jest takie, że egzamin jest tylko dla ludzi z listy.
pozdrawiam,
Adam.
-
Magda bLaCk
Adaś a próbowaliście większą salę załatwić?
albo np dopisać te osoby co się nie załapały na oddzielną kartkę i dostać zgodę na możliwość dopisania do listy na egzamin? dużo takich osób Ci się zgłosiło?
nie to, że mam pretensje czy coś, fajnie, że ktoś się tym zajął :)
pozdrawiam -
Dziki
>Na początku nie wiedziałem czy egzamin będzie dostępny
>dla wszystkich czy tylko dla osób z listy. Właściwie
>zdanie w tej kwestii zabrał dopiero Rosiński, który
>powiedział, że oficjalna zgoda na egzamin była wydana
>tylko dla tych 23 osób.
>
>Dlatego podkreślam, że oficjalne zdanie w tej kwestii jest
>takie, że egzamin jest tylko dla ludzi z listy.
>
>pozdrawiam,
>
>Adam.
Czyli nie ma, co się uczyć... :/
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne