• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nie cierpię, nie znoszę, nie mogę, nie wytrzymuję, nienawidzę...

może ktoś ma podobne przemyślenia?
    jakieś sposoby na przebrnięcie tej męczarni?
  • Anonim

Co jest Łukaszku? Chwile zwątpienia?
  • anQ

a z kim mas tego angola? ja mam z kołodziejową... z nią czasem jest śmiesznie:)
  • Anonim

Ja mam podobne przemyslenia.... a jedyny sposob na to ,zeby przebrnac to : " Aj dont noł" na wiekszosc zadawanych pytan... udalo mi sie ustalic ,ze statystycznie po trzech takich odpowiedziach kobitka kapituluje i masz spokoj do konca lekcji... sposob utopijny jak widzisz, bo niestety nie da sie tego zalatwic raz a dobrze ( na kolejnych zajeciach znowu powtarzasz cala akcje)... ale pracujmy nad patentami i dzielmy sie doswiadczeniami
    pozdrawiam
    Ps. Czyzbys mial zajecia z Sz.P Filec ?;)
  • Anonim

chlip, niestety tak...
    cierpie z tego powodu, nieznosze tej pani, ale wypracowalem sposob, tyle, ze jest on niezwykle ekstremalny, bo polega na tym, ze notorycznie opuszczam zajecia i musze sie niechlubnie pochwalic, ze w tym semestrze nie bylem ani razu.

postanawiam sie zmobilizowac (ciekawe jak wyjdzie) i od przyszlego tygodnia chodzic juz do konca semestru, bo jak nie, to bede mial klasyczna sytuacje pod nazwa "przejebane"...

bezsensu kurwajapierdole :(
  • Anonim

Oj, bezsensu,bezsensu...Ale cóż począć...takie życie.Ja moją panią lubię, tzn. nie wywołuje u mnie jakichś ekstremalnych emocji jak ten palant z literatury powszechnej...
    Jest beznadziejny do nieskonczonej potęgi...nieważne...jutro kolos...:///
  • Anonim

hehe... a ja kolosa dopiero w poniedziałek mam..la-la-la :P
  • Anonim

a ktoś wie czy w piątek jest angielski na zaocznych?
  • Anonim

szkola jest nieczynna iwszystkie zajecia sa odwolane.
  • gie

angielski śmierdzi. dajcie nam dojcza!
  • Anonim

ee tam..dojcz tez smierdzi ..dajcie ruskij jazyk; )
  • Anonim

da, pa ruskij gawarit łi łonna (łidałt mysys Filec) :D
  • Anonim

Nu pagadi (chociaż nie wiem jak to się pisze...) wariaci;)
  • Anonim

charaszo Mahał..cyrlica my pisac nie budziem; )...znaczit, kakaja tjema razgawora ?
  • Anonim

Wiecie co?Ja napiszę podanie do Dziekanatu i dam do zrozumienia pani rektor ,że jest pewna klika (bądź loża), która bardzo (ale to bardzo) pragnie uczyć się rosyjskiego;) I wtedy będziecie jechać na maksa.
  • Anonim

Mam was pedały!!!!Nie uciekniecie przede mną!!!!Jestem wszędzie!!!Buhahahahahahahahah a!
  • Anonim

Mahał, jesli to zrobisz, juz dzis zobowiazuje sie zalozyc Ci fanklub, w ktorym wszyscy jego uczestnicy oprawia Twoje zdjecie w ramki, powiesza nad lozem i beda wyglaszac mowy dziekczynne ( po rosyjsku oczywiscie); )
  • Anonim

To nie ja!To Włodek Zięba przecież...
  • Anonim

nie wazne kto... wazne z jakim skutkem :D
  • Anonim

Nie wiem czemu placzesz kolesiu z centrum chujozy; > Inne grupy maja kartkowki, sprawdziany, prace domowe (rotfl) i inne pierdoly. Ze nudne? Przez tyle lat edukacji powinienes sie przyzwyczaic; f
    pozdro
  • 1
  • 2
| |

Warszawska Wyższa Szkoła Humanistyczna im. Bolesława Prusa

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)