- 1
- 2
-
chciałabym w tym roku zdawac na AM na Wydział ginekologiczno położniczy lub fizjoterapie ale studiuje juz num kierunku na pedagog. specj .Mam pytanie czy jest tam trudno i czy da sie pogodzic 2 kierunki?? -
Asieńka
-
-
Wąż
Da się, pod warunkiem, że nie skumuluje ci się motywacja ujemna i nie olejesz egzaminów. -
-
-
kamcio85
Ja jestem z dietetyki mam koleżankę z roku która studiuje psychologię jeszcze oprócz i sobie świetnie radzi więc chyba dasz sobie radę.:) Powiedz mi tylko skąd takie połączenie?
-
PANNA YAGNA
-
Bo mam nadzieje ze się dostane na specjalizacje wczesna interwancja(pedagogika specjalna) czyli dzieci od urodzenia do 6 roku życia i pomyslalam ze mozna to polączyc z położnictwem -
kamcio85
-
★ Paula ★
-
Wąż
Ze zgodą nie ma problemu- starają się zawsze iść na rękę. Przynajmniej na AM. -
Anonim
A ja chciałabym się dowiedzieć jak wyglądają na AM studia pielęgniarskie? -
★ Paula ★
-
Wera
mam na roku kilka osob ktore staraja sie ciagnac dwa kieruki i prawie wszystkim sie to udaje, chociaz widze jak wiele musza w to wkladac pracy..
ewentualnie mozna sie starac o indywidualny tok nauczania, ale z tego co kojarze, to na AM postawili prog sredniej ocen w granicy 4,5-4,7.. ale czasem po prostu da sie zagadac z wykladowcami, pozmieniac grupy.. albo odrobic po giodzinach..
trzeba sie tylko pokrecic.. -
Anonim
-
Aga Leśny
Ja tez mysle o zdawaniu na medycyne i polaczeniu tego z pierwotnym kierunkiem choc pomysl dosc szalony i ciagle sie woze i boje, bo strasza strasznie studiami. Bylam z facetem z medycyny i widzialam jak sie uczy - ja w ogole nie wiem jak wy to robicie.
Ale jak jeszcze troche pomysle, to bede juz calkiem za stara :) -
-
Aga Leśny
poniewaz jestem juz na III roku u siebie, a na pewno musialabym z rok wkuwac chemie, fizyke i biologie, bo ostatni raz mialam 4 lata temu - to myslalam o ratownictwie jako pewnym kompromisie. Ale potem pojezdzilam w karetkach...
Jednak chyba rozpoczytanie teraz takich studiow jak medycyna,na lekarskim jest lekko nierealne. -
qqq
czy teraz też trzeba mieć czyjąś zgodę żeby studiować 2 kierunki?? :/ -
Stefcia
musisz mieć zgodę przynajmniej jednego z dziekanow, jak nie obydwu...
- 1
- 2