Warszawski Uniwersytet Medyczny. [5653]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID

chciałabym w tym roku zdawac na AM na Wydział ginekologiczno położniczy lub fizjoterapie ale studiuje juz num kierunku na pedagog. specj .Mam pytanie czy jest tam trudno i czy da sie pogodzic 2 kierunki??
  • Asieńka

wydzial ginekologiczno polozniczy?? to jakis zart??

chodzi mi o położnictwo
  • Wąż

Da się, pod warunkiem, że nie skumuluje ci się motywacja ujemna i nie olejesz egzaminów.

dzieki
  • kamcio85

Ja jestem z dietetyki mam koleżankę z roku która studiuje psychologię jeszcze oprócz i sobie świetnie radzi więc chyba dasz sobie radę.:) Powiedz mi tylko skąd takie połączenie?
  • PANNA YAGNA

przyszla zlozycielak szkoly rodzenia :)

Bo mam nadzieje ze się dostane na specjalizacje wczesna interwancja(pedagogika specjalna) czyli dzieci od urodzenia do 6 roku życia i pomyslalam ze mozna to polączyc z położnictwem
  • kamcio85

Nie wiem jak masz zamiar to zrobić ale pomysł cekawy i orginalny.:)
  • ★ Paula ★

musisz jeszcze dostac zgode na te 2 kierunki :)
  • Wąż

Ze zgodą nie ma problemu- starają się zawsze iść na rękę. Przynajmniej na AM.
  • Anonim

A ja chciałabym się dowiedzieć jak wyglądają na AM studia pielęgniarskie?
  • ★ Paula ★

no wlasnie-na AM... gorzej z innymi uczelniami...
  • Wera

mam na roku kilka osob ktore staraja sie ciagnac dwa kieruki i prawie wszystkim sie to udaje, chociaz widze jak wiele musza w to wkladac pracy..
    ewentualnie mozna sie starac o indywidualny tok nauczania, ale z tego co kojarze, to na AM postawili prog sredniej ocen w granicy 4,5-4,7.. ale czasem po prostu da sie zagadac z wykladowcami, pozmieniac grupy.. albo odrobic po giodzinach..
    trzeba sie tylko pokrecic..
  • Anonim

dorotka, zajzyj do watku o pielegniarstwie

http://grono.net/user/topic-show.js...
  • Aga Leśny

Ja tez mysle o zdawaniu na medycyne i polaczeniu tego z pierwotnym kierunkiem choc pomysl dosc szalony i ciagle sie woze i boje, bo strasza strasznie studiami. Bylam z facetem z medycyny i widzialam jak sie uczy - ja w ogole nie wiem jak wy to robicie.
    Ale jak jeszcze troche pomysle, to bede juz calkiem za stara :)

ale chcesz isc na lekarski??
  • Aga Leśny

poniewaz jestem juz na III roku u siebie, a na pewno musialabym z rok wkuwac chemie, fizyke i biologie, bo ostatni raz mialam 4 lata temu - to myslalam o ratownictwie jako pewnym kompromisie. Ale potem pojezdzilam w karetkach...

Jednak chyba rozpoczytanie teraz takich studiow jak medycyna,na lekarskim jest lekko nierealne.
  • qqq

czy teraz też trzeba mieć czyjąś zgodę żeby studiować 2 kierunki?? :/
  • Stefcia

musisz mieć zgodę przynajmniej jednego z dziekanow, jak nie obydwu...
  • 1
  • 2
| |

Regulamin. Na tym gronie nie ma miejsca na flamewar. Pyskówki czy pieniactwo oraz agresja słowna ...

Warszawski Uniwersytet Medyczny

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)