Warszawski Uniwersytet Medyczny. [5653]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Heh no właśnie... Co planujecie robić po studiacH?? Myśleliście już nad tym?? Jaka specjalizacja, gdzie praca, za ile, itp.??
  • Grono.Net

blacharka na woli
  • Anonim

szybko podyplomowo Obróbkę skrawaniem i na chirurgię plastyczną... :)
  • Kasieńka

najpierw moi drodzy trzeba skończyć studia, ot co, taki pryszcz!!!
  • kamcio85

Ja się zajmę wytwórstwem mydła z tłuszczu po liposurpcji.
  • Grono.Net

phiii

a Kasienka gdzie idzie po ?
  • Grono.Net

kamcio.....juz ktos 60 lat temu sie tym zajmowal:D:D
  • PANNA YAGNA

yhy...niciekawie kamilu nienajlepiej...
    najpierw to zani msie skonczy to sie ttrzeba dostac; /
  • dieta - na wynos

ja bede karmic sportowców...hmm jakiegos umiesnionego pływaka, albo pisac dietki dla panow kulturystów:D .. no ewentualnie, w ramach poprzednich zyciowych planow zaciagne sie na jakis statek, moze nie jako nawigator, ale blizej kambuza(dietetykow tez na statkach chyba chca)...tez zle nie bedzie....najpierw jakis norweski prom po fiordach... potem prezniose sie pod inna bandere i po karaibach; kanadyjskich turystow bede odtłuszczac:)4 miesiace w morzu potem 4 miesiace urlopu....hehe i tak skoncze w stołowce szpitanej :P
  • PANNA YAGNA

jak jush dietetyk to tyko dla sportowcow..
    wtyki trza miec; ] sie ma; ]
  • Wera

hamm.. aj a nie mam jak na razie tego problemu..

zaczynam coraz bardziej doceniac wolontariat..
    4 miesiace sie udzielalam spolecznie, a teraz biora mnie na umowe zlecenie :)
    a dyplom bede bronic za tydzien :)
  • Arman.

powodzenia...
  • Pan Pancerny

załoze fight club i wysadze warszawe w powietrze nitrogliceryną wytworzona jako element uboczny produkcji mydła z liposukcji robionego przez kamcia85
  • Anonim

To ja jestem Tyler Durden i koniec...
  • Pan Pancerny

okej okej... :]
  • justyna

Właśnie, mnie też to interesuje. Może ktos mogłby polecić fajny szpital na staż, gdzie nie trzeba za długo siedzieć...?
  • DotiS

Cześć Justynko,jak tam śliczna Julcia?:)
    Szczerze mówiąc mnie też się nie uśmiecha siedzieć w szpitalu, tym bardziej,ze dorwalam wolontariat na popoludnia,więc dolączam się do pytania...
  • M K

ja z ziomem otwieramy z AM otwieramy siec aptek i kosimy konkurencje :-) a nasze apteki za pare lat beda jedyna siecia dzialajaca w Polsce...
  • kamcio85

No dawaj będziemy legalne speedy dla studnetów robić. Wiesz jakby to schodzilo?
  • PANNA YAGNA

j kamil. masz ty pomysly. i tak masz srdnia dobrom na co ci speedy; p
    bys nas faszerowal?:>; p;p;p
  • 1
  • 2
| |

Regulamin. Na tym gronie nie ma miejsca na flamewar. Pyskówki czy pieniactwo oraz agresja słowna ...

Warszawski Uniwersytet Medyczny

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)