Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mr.Sandman

cure zajebista płytka
  • Mr.Sandman

o wy leszcze niesłyszeliści Formiula for the cure Rza
    solowy projekt oczekiwany niczym nadejście mesjasza sheim on you ny**a when you step to..
  • Anonim

cos malo osob tutaj praktycznie tylko jedna:] chyba nikt nie wie jaka muzyka jest the best :) peace for all nigga :) Wu-Family
  • Marynia

niewielu ludzi wie,co jest dobre...x] ja mam wszystkie (chyba!!!!!!) płytki WU...masssssakrycznie dobra rzecz x]
  • artur.donosi

Racja nie tylko jako zespół chłopaki tworzą zajebiste rzeczy: Method Man i jego Tical mają super klimacik dzięki temu esencjonalnemu brzmieniu. Dobrze, że na solowych płytach wu nie powielają tego, co zrobili w zespole!
  • Mr.Sandman

spokojnie że tak peace to the gods

słyszeliście najnowszego metchoda a może ktoś ma bo widziałem w angli ale niemiałem sarki za to pszywiozłem sobie orginalnego entera na winylku ale masakrycznie brzmi polecam; ;;;;;;;;;;peace;;;;;;;;;;;;
  • Nycka

Mało ludzi zna Wu-Tang Clan, to nie dobrze bo jest to jeden z najlepszych zespołów jakich kiedy kolwiek usłyszałem. Pierwszą piosenke ich piosenke uszłyszałem jak miałem
    z 7-8 lat czyli moge powiedzieć ze od małego słucham WU-TANG CLAN!!! Pozdro dla reszty family nigga
  • Gen. Wróbel

Mało ludzi?człowieku bez przesady to jest legenda
  • Nycka

Dobra może nie mało, ale umnie w szkole to znają może z 30 osób a reszta nie, więc co to ma być?!
  • Anonim

wieś jakaś widocznie; ) Ja o Wu słyszałem grubo przed rozpoczęciem przygody z rapem :}
  • Nycka

No Komorów to wieś tylko kurna mieszkają takie gwiazdy jak Natalia Kukulska, Bogusława Linda i tu załamka Mandaryna :/
  • TGR *

Wu Tang - Iron Flag :D
  • Anonim

Czy ja wiem 73 gronowiczów w tym temacie to nei jest za dużo;/
  • Anonim

Ja sie musze przyznac ze jestem dopiero początkującym fanem( na szczęsćie bo wiele przede mną do sprawdzenia) Na razie przesłuchałem pierwsze trzy płyty Wu i solowe pierwsze Raekwona,Meth i ODB.I musze powiedzieć ze na zadnej sie nei zawiodłem wszystkie mają swój niepowtarzalny styl.Po prostu pierwsza liga
  • ecko

oj Wu Tang słucham od nie pamiętnych już czasów hehe jak tylko usłyszałem Wu po raz pierwszy odrazu wiedziałem że to jest ta rzecz która potrzebna jest mi do życia!!! nie wyobrażam sobie życia bez słuchania Wu!!!! prawdziwa klasyka!! peace to all Wu Fans!!!!!!
  • Mr.Sandman

oj cicho tu cos ostatnimi czsy czyzby legenda Wu umarła razem z Bastardem??
    nieeeeeee to niemozliwe przeciez 'Love is love but Wu Tang is forever'
  • Anonim

Cure super płytka !! Wu-Tang Clan !! to jest to...
  • O.G.

siemano, jak mozecie to zapodaj cure na rapidshare, ogolnie "wu" jako pierwszy zespol zawladnal moim sercem, czysta muza na brudnych bitach, wlasnie to kocham.

D A M N ! ! !

NIGGA PLEASE !; )
  • ariel

Holl Nycka! powiedział:
    > Dobra może nie mało, ale umnie w szkole to znają może z 30 osób a reszta nie, więc co to ma być?!
    ok ja mieszkam w pruszkowie (obok komorowa) i wmojej szkole wu-fam zna moze z 15 osób, bo reszta to dresy i emo-metale
  • ariel

umnie wiekszosc zna dzieki mnie a ja dzieki kolezance
    sporo czasu wczesniej slyszalem juz o wu, ale bylem zauroczony lost boyz o nie kwapilem sie do sluchania wu
    dopiero pozniej przesluchalem "enter the wu-tang"