-
Zizii
Mam dojście do firmy, która zatrudnia dziewczyny do pracy głosem [mikrofon w łapkę i czytamy!]. Prezentacje, eventy i tym podobne.
Firma organizuje też castingi do reklam i produkcji filmowych.
Jeśli jesteś zainteresowana, daj mi znać na priv i podaj do siebie kontakt [kom wystarczy], podam go bezpośrednio do właścicielki, ta zaś odezwie się do Ciebie.
[Jeśli się zastanawiasz dlaczego to piszę - sam próbowałem,ale potrzebują tylko kobiecych głosów.. :(]
Tylko priv. Uszanuję Twoją prywatność i telefon nie trafi nigdzie indziej. Czekam na zgłoszenia. Naprawdę warto spróbować.
Pozdrawiam!
Łukasz "Zizii" Rzeszotarski -
Emilia Frąckowiak
Jestem zainteresowana "pracą głosem" Proszę o kontakt: emila156@poczta.fm
Emilia -
joANNA KOGUT
Cześć Łukasz, ja tez bym prosiła o bliższe info na temat tej pracy, gdzie ona jest realizowana i w ogóle w szczególe. dzięki za odpowiedź Aśka. sia-a@wp.pl -
Anonim
chętnie, jeśli moj głos się bedzie nadawał :) moj email : brzann@interia.pl -
-
Klaudia Dudek
Witaj Łukaszu! Również byłabym zainteresowana pracą głosem. Bardzo proszę o bliższe info na klaudia.dudek@gazeta.pl Pozdrawiam! -
Agus Tok
ja tez poproszę Cię o kontakt w sprawie pracy głosem ponoć mam swietny głos chętnie się go słucha kachate@gmail.com -
Angel
Witaj Łukasz
Mam głos - podobno miły,ciepły- ładny,pracowałam w mediach(prasa,radio,tv) w marketingu,reklamie,
Chętnie podejmę się pracy w której będzie wykorzystany mój głos.
Kontakt;
e-mail: anetteo2@o2.pl
tel; 694 030 996
Pozdrawiam
Anetta Kaszyca -
zenia