-WTŻ - SGGW - [1505]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • IgI

chcaialm sie dowiedziec jak wyglada egzamin z fizyki.?
  • Monia

Jest 40 pytań testowych (zadania lub teoria) i mamy na to 90 min (chyba). Slyszalam ze jest 5 grup i piszemy w 2 aulach.
  • Anonim

a czy w końcu można mieć swoje notatki?!bo jeżeli nie to nie wiem po co je robię?!
  • IgI

mozna miec i mozna miec tez jedna ksiazke:)
  • Anonim

tak propos fizyki..mam pytanko: przez ile semestrow jest fizyka? aa i tak na marginesie czy WTŻ ma strone internetowa? jak tak to prosilabym o linka :)
  • Anonim

już się w takim razie cziesz...tylko nie wiem czy mi to pomoże:P
  • IgI

http://www.sggw.edu.pl/jednostki/wy... to jest strona wtzu. a fizyke mamy tylko jeden semestr. A co wybierasz sie na nasz kierunek? pozdrawiam
  • Anonim

tak :d juz od pol roku wiem ze chce zmienic kierunek... tylko jeszcze egzamin przede mną. dzieki za info :)
    aaa z jakiego dzialu fizyki jest ten semestr? kinematyka..dynamika czy raczej elektrostatyka..magnetyzm?
  • INŻYNIERkoffa ciekoladka :)

ze wszystkiego....
  • Anonim

a labolatorium tez jakies jest z fizyki? i tez na tym semestrze co wyklady i cwiczenia?
  • INŻYNIERkoffa ciekoladka :)

no cwiczenia to wlasnie laboratorium
  • Anonim

ahaaa dzieki :)
  • IgI

tak sa ca cwiczenia. a dzial? wszystko!! :)
  • IgI

no i co juz po...? jakie wyniki mieliscie?
  • A-gadka

3,5 (myślałam, że 4 dostanę,ale trudno :PPPP)
  • Anonim

50 osob w plecy-to podobno malo...walic statystyki :|
  • wierząca w cuda

Słyszałam ze nie ma sensu uczyc sie do tego egzaminu bo i tak jest za malo czasu na rozwiazywanie tych zadan.Czy ktos wie czy to prawda,bo nie wiem czy zaczac nastawiac sie psychicznie do nauki czy nie.
  • Ola Chłopik

Zadania sa proste jak sie wie z jakich wzorów skorzystać i gdzie ma się je w notatkach :] Dobrze zorientujcie się gdzie co macie.. a tak poza tym to tez jest trochę teorii, powtarzają się też pyt z lat ubiegłych.
  • **Anecia**

Czy wiecie moze czy podobne zasady sa na zaoczynch??chodzi imi o to czy tez mozna miec swoje notatki i jedna ksiazke??:))
  • smarcoola

ja jestem na wieczorowych i nam kobita powiedziala ze mozemy miec swoje notatki i ksiazke.
| |

witam! poszukuje studentów tego o to wspanialego wydzialu w celu wymienie się informacjami dotycz..

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)