-
IgI
-
Monia
Jest 40 pytań testowych (zadania lub teoria) i mamy na to 90 min (chyba). Slyszalam ze jest 5 grup i piszemy w 2 aulach. -
Anonim
a czy w końcu można mieć swoje notatki?!bo jeżeli nie to nie wiem po co je robię?! -
IgI
-
-
Anonim
tak propos fizyki..mam pytanko: przez ile semestrow jest fizyka? aa i tak na marginesie czy WTŻ ma strone internetowa? jak tak to prosilabym o linka :) -
Anonim
-
IgI
http://www.sggw.edu.pl/jednostki/wy... to jest strona wtzu. a fizyke mamy tylko jeden semestr. A co wybierasz sie na nasz kierunek? pozdrawiam -
Anonim
tak :d juz od pol roku wiem ze chce zmienic kierunek... tylko jeszcze egzamin przede mną. dzieki za info :)
aaa z jakiego dzialu fizyki jest ten semestr? kinematyka..dynamika czy raczej elektrostatyka..magnetyzm? -
INŻYNIERkoffa ciekoladka :)
-
Anonim
a labolatorium tez jakies jest z fizyki? i tez na tym semestrze co wyklady i cwiczenia? -
INŻYNIERkoffa ciekoladka :)
-
Anonim
-
IgI
-
IgI
-
A-gadka
-
Anonim
-
wierząca w cuda
Słyszałam ze nie ma sensu uczyc sie do tego egzaminu bo i tak jest za malo czasu na rozwiazywanie tych zadan.Czy ktos wie czy to prawda,bo nie wiem czy zaczac nastawiac sie psychicznie do nauki czy nie. -
Ola Chłopik
Zadania sa proste jak sie wie z jakich wzorów skorzystać i gdzie ma się je w notatkach :] Dobrze zorientujcie się gdzie co macie.. a tak poza tym to tez jest trochę teorii, powtarzają się też pyt z lat ubiegłych. -
**Anecia**
Czy wiecie moze czy podobne zasady sa na zaoczynch??chodzi imi o to czy tez mozna miec swoje notatki i jedna ksiazke??:)) -
smarcoola
ja jestem na wieczorowych i nam kobita powiedziala ze mozemy miec swoje notatki i ksiazke.