-
Piotr
no i udalo sie
wygralismy w finale w piątek trzynastego z ochroną srodowiska, wynik konkretny bo 7:2, pierwsza polowa byla cięzka bo bylo 2:2 ale w drugiej zaczelismy w koncu cos grac i weszlo 5 bramek, na boisku szalal nasz zidane czyli Tomek Bilecki, pierdolnąl 4 brameczki, doozyl dwie w tym jedna z karnego DI Vaio czyli Maciek Leszczynski o ile pamietam, gosc z drugiego roku. no i na dobitke nerwowy wsadzil wolejem bramkarzowi pod poprzeke ostrą bombą- mariusz Nowak - 1 bramka. ale mogla byc i dwucyfroowka
dziekujemy pieknie kibickom i kibicom co nas wspieraly pieknie na finale i nie tylko
reakcji uczelni i organizatorow nie bede komentowal, ja osobiscie sie czulem po meczu jakbym go przegral a nie wygral.... -
bream44
reakcji uczelni i organizatorow chyba nie bylo bo ja nawet nie wiem czy ten caly rektor byl a przeciez to przez niego przekladalismy mecz o 3 godze...wieksza pompa po finale byla na wewnatrz wydzialowych a tu koniec meczu i do domu...ale fajnie sie gralo wygralismy i to sie liczy!! pozdro!
ps:dobrze pamietasz. -
Piotr
hehe, spoko. u nas na roku jestes znany jako di vaio, z racji podobienstwa i umilowania juventusu.
no fajnie, prawda , ale w sumie krootko, moglismy sobie pozniej jeszcze sparinga zagrac z budownictwem- sekcją, skoro ekonomia nie przyszla, bysmy sobie dluzej popykali. -
bream44
-
-
bream44
a o tym ze moglismy zagrac pozniej to nic nie wiedzialem..jak bym wiedzial to bym zostal...a to byly jakies inne rozgrywki ?? -
Anonim
jakbyście chcieli dobraego bramkarza z refleksem (nie szachisty) to polecam swoją skromną osobę. Cos tam kiedyś gierzyłem i nawet do kadry chcieli mnie wziąść ale nie chciałem(za dużo wyjazdów do RPA) -
Anonim
-
Świstak
-
Anonim
-
Anonim
-
Paweł
Slyszalem ze niedlugo ma byc Wydziałowy turniej w noge WTD. Ciekawe czy uda nam obronic tytuł mistrza WTD :)