-
Piotr Cichy
wielka prośba od tegorocznego maturzysty- drewniaki powiedzcie czy warto studiować na wtd czy to nie jest 5 letnia przechowalnia, czy wykładowcy nie daja po dupie z abyle co itp itd za wszystkie komentarz wielkie dzięki.... i pozdrowienia dla wszystkiich warszawskich drewniaków -
Anonim
proste ze warto, osobiscie polecam!
wiesz kto by chcial 5 lat sie chowac :P? wiadomo ze na pierwszym roku, dla tych ktorzy przyszli tu bo musieli, nie jest to cos wymarzonego bo jeszcze nie sa swiadomi tego co beda robic ale pozniej to sie niezle rozkreca. Napewno bedziesz jednym z niewielu, ktorzy przyszli tu bo chcieli.
Wykladowcy jak wszedzie :/, zdazaja sie kwiatki! Ale jak slucham co sie dzieje na innych wydzialach to mysle ze jest luzik!
-
Piotr Cichy
wielkie dzięki za szybką odpowiedz i jeszcze jedno pytanie - czy laboratoria zaczynają się już w pierszym sem? -
Anonim
laborki z fizyki. takie rozne duperelkowate cwiczonka jak pomiar promieniowania alfa beta gamma, zalamywanie sie swiatla w pryzmacie itd itp... to trwa 1 sem. -
-
Anonim
nie powiem ci dokladnie co bylo na dziennych w 1 sem bo ja sie przenioslem ale wiem ze lab. z fiz. byly na 100% -
Piotr Cichy
-
Anonim
a to roznie w sesji srednio jakies 4-5 egzaminow. nie pamietam zebym do jakiegos uczyl sie bardzo pilnie i mial problemy! po pierwszym roku odpadlo ja wiem moze 20 i to z roznych przyczyn nie wydaje mi sie ze z powodu ciezkich egzaminow. -
Piotr Cichy
a jak jeżeli chodzi o ludzi da się zebrać jakąś fajną ekipę i sjki stosunek m do k?
-
Piotr Cichy
a jak jeżeli chodzi o ludzi da się zebrać jakąś fajną ekipę i sjki stosunek m do k?
-
Anonim
to zalezy od ludzi, ja mam akurat wyjebana grupe, na roku tez jest spoxik, a jezeli chodzi o relacje damsko meskie to sa pary ktore sie poznaly w szkole! dziewczyn jest chyba wiecej od facetow na roku wiec licz na to ze tendencja nie bedzie spadkowa. -
Hyrek
tak, tak, faktycznie, ja tez trafilem na fajna grupe:>, ale z tymi dziewczynami to roznie bywa, te pary w gruncie rzeczy za szybko sie tworza:P w naszej grupie to juz wszystko zajete, nie ma tu czego szukac eheheh, ale spoko jest, nauki nie za wiele, laborkami to w ogole nie ma sie co przejmowac, luzno jest, wlasciwie nic nie trzeba robic, tylko sprawko raz na jakis czas..., a na 1wszym semestrze to dla mnie najgorszy byl rys techniczny (bleh) -
pj
Za moich czasów a skończyłem w tamtym roku to dziewczyn było ok 10% ehhhhh czemu nie urodziłem się później; -) -
Johnny
naprawdę jest całkiem nieźle. większośc ludzi da się znieść; ) . kolosy - na I roku powiedzmy średnio 2 na miesiąc. stosunek k do m - teraz na I roku to jest coś około 50-50 (ale jak będzie później nie wiadomo). Wbrew pozorom kierunek stwarza dobre perspektywy.
pzdr -
*Margo
na WTD jest super! Nauki jest dużo ale wszystko można ogarnąć. A najfajniejszy jest klimat w grupie i w ogóle na roku. I do tartaku można pojechać na praktyki; ) zapraszamy!