-
Jeśli jesteś zainteresowany studiami w Wyższej Szkole Turystyki i Rekreacji, i masz jakieś wątpliwości i pytania, zadaj je tutaj.
-
Koszmarek
-
Anonim
-
Koszmarek
-
-
✿Tuchα ✿
-
Je_ru_SIA,
siemanko
ja mam pytanie:D dzisiaj mieliśmy to spotkanie organizacyjne i padło pare zdan na temat sesji...czy naprawde podchodza tak rygorystycznie jak nie zdam jakiegoś egzaminu już na poprawce ze mówią żegnaj??? czy tak poprostu nas straszyli? -
Futerko
możesz dostać jeszcze 3 termin ale różnie z tym bywa, jednakże na 1 roku raczej nie powinno być z tym problemu...pozdro -
Kasia.
A czy to,jakie sie zdaje przedmioty na maturze na wpływ na rekrutacje? Biorąc pod uwagę,że to Szkołą niepubliczna,chyba nie powinno mieć wpływu,ale wolę zapytać... :) Z góry dziękuję -
Anonim
> A czy to,jakie sie zdaje przedmioty na maturze na wpływ na rekrutacje? Biorąc pod uwagę,że to Szkołą niepubliczna,chyba nie powinno mieć wpływu,ale wolę zapytać... :) Z góry dziękuję
Nie ma wpływu to co zdajesz na maturze :] -
Kasia.
-
Truskawkowa; -)
Pytanie może proste ale dla mnie ważne. Jaka atmosfera jest w szkole? Czy pracownicy, wykładowcy, itd. chętnie udzielają pomocy i wskazówek? -
Truskawkowa; -)
-
Monika
Atmosafera w szkole jest różna....ale ogólnie jak się dogadacie na roku to już połowa sukcesu....a z pomocą jest tak: chcesz na kogoś liczyć licz na siebie; -)...oczywiście rocznikowo sobie pomagamy:P. -
Truskawkowa; -)
-
Otul
Ja mam pytanie dotyczace przepisania ocen z innej uczelnio,jezeli studiowalem przez jeden semestr na innej uczelni,i zaliczylem przedmioty ktore bym mial u was,to czy wykladowcy ida na to,zeby przepisac uczelnie z tej co wczesniej studiowałem??
a i jeszcze z innej beczki:) jak jest u was ze sportem,a konkretnie interesuje mnie baskecik;)
Pozdro 4 all:D -
Anonim
Mam pytanko bo nie doszukałem sie na stronie ile języków obcych jest w waszej szkole??? -
Froggy
jeden język, na drugim roku możesz go zmienić na inny jeżeli chcesz... -
ssssss
-
Marcioocha
>Otul napisał
>Ja mam pytanie dotyczace przepisania ocen z innej
>uczelnio,jezeli studiowalem przez jeden semestr na innej
>uczelni,i zaliczylem przedmioty ktore bym mial u was,to czy
>wykladowcy ida na to,zeby przepisac uczelnie z tej co
>wczesniej studiowałem??
>a i jeszcze z innej beczki:) jak jest u was ze sportem,a
>konkretnie interesuje mnie baskecik;)
>Pozdro 4 all:D
to juz pytanie do dziekanatu bo szczerze mowiac nie mam pojecia jak to wyglada, ale skoro nie ma roznic programowych to powinien byc luzik, co do zajec sportowych to nie zauwazylam zeby koszykowka byla jakos szczegolnie u nas uprawiana, za to pilka nozna jak najbardziej chociaz tutaj powinien sie moze wypowiedziec ktos z azs-u :) -
ஜ MaRiPoSa ஜ
Witam
Mam pytanko czy orientujecie się kiedy są jakieś dni otwarte dla kandydatów u was ?? Bo nie doszukałam się tego na stronie internetowej ....
pozdrawiam; )