-
Anonim
PEWNIEN NADGORLIWY KOLEGA WPISAŁ NIŻEJ WYMIENIONA WIADMOSC CHYBA DO KAZDEGO MOZLIWEGO WATKU WIEC PISZE GO TUTAJ JESZCZE RAZ A INNE JEGO WYPOWIEDZI KASUJE.... -
Anonim
Michal?! napisał:
nie moge sie tu nigdzie doszukac juz istniejacego maila wiec propnuje:
zalozylem skrzynke na ktora wysylajmy wszelkie materialy jakie posiadamy, niewatpliwa zaleta jest to, ze wyslemy tylko raz i nikt nie bedzie nam jeczal o przeslanie ponowne bo kazdy bedzie mogl pobrac z tego jednego wspolnego maila
podaje adres
wstijo@konto.pl
haslo: pomoce
logujemy sie na stronie http://www.konto.pl
Ps.
jezeli taka inicjatywa miala juz miejsce to prosze o ogolne udostepnienie adresu i hasla, jesli nie proponuje jako powszechny przyjac ten
Ps 2. (dla formalnosci)
proponuje rowniez nie usuwac zadnych maili tam wyslanych
pzdr Usuń wpis Zabanuj gronowicza Cytuj Odpowiedz
Michal?!
cfaniara napisała:
>już istnieje wspólny adres mailowy na wp.pl
>login: wstijo_zaoczni
>hasło: 4browary
>pozdrawiam:)
-
morsik
popieram niema sensu robic pelno maili do notatek wystrczylo zapytac i bylo by ok:)pozdrawiam! -
Anonim
WIDZE ZE NIE KAZDY ROZUMIE ZE WASI KOLEDZY UTWORZYLI MAILA GDZIE WYSYLACIE SOBIE NOTATKI I TAM SA ONE DOSTEPNE...
A TU CODZIENNIE TWORZY SIE 5 LIST Z OSOBAMI KTORE CHCA JAKIES NOTATKI... "I JA CHCE.." "I JA POPROSZE..."
WYSTARCZY NAPISAC W TYM TEMACIE CZEGO POTRZEBUJECIE I ZEBY KTOS WYSLAL TO NA WSPOLNEGO MAILA A NIE KAZDY PODAJE SWOJ MAIL NA 10 TEMATACH...
SZCZEGOLNIE ZE LOGIN I HASLO WSZYSCY ZNAJA... (JEST NA GORZE TEGO TEMATU) :)) -
-
Sylwia
problem w tym, że tworzy się po kilka maili i niektórzy pewnie sie w tym gubią a innym zwyczajnie nie za bardzo chce się szukać adresów i haseł - lepiej pójść na łatwiznę i stworzyć kolejny temat; ) z tego co wiem to na mialy wstijo_zaoczni jest sporo notatek więc po co ktoś założył nowe konto hmm; > -
Anonim
a tego to juz nie wiem... trzeba o to zapytac kolege Michała - twórce drugiego maila... moze chcial byc bardziej konkurencyjny :D
-
Michal?!
nie wiedzialem, ze jest jakis adres, teraz juz wiem i wiecej zamieszania robil nie bede, swja droga nie wiecie dlaczego jakis "gronek" zawzeie usuwa moje wpisy w tym watku? -
Sylwia
z tym problemem zgłoś się do moderatora/ów; )
Dokładnego adresu i hasła na tamtego maila nie pamiętam bo wchodzę zawsze automatycznie ale jest gdzieś w wątku *ogłoszenia wstijo*. -
Anonim
ok tylko trzeba ustalic jedna rzecz
ten mail o ktorym mowi Sylwia jest dla zaocznych ale z pierwszego roku a Michal zalozyl maila dla ludzi z zaocznych ale z drugiego roku -
Michal?!
-
WsZystKo MoGę - NiC nIe MusZę
Widze ze mail prężnie służy wymianie notatek miedzy studentami wstijo... Aż łącze nie wyrabia; D
Na zachętę "wrzuciłem" tam slajdy z marketingu. :) -
Anonim
-
ღஜ♥☆Korala☆♥ஜღ
-
Anonim
-
Anonim
ejjjj.....nie załączaj tylko wyslij na ten adres maila ze swojej poczty -
Michal?!
-
WsZystKo MoGę - NiC nIe MusZę
Albo zalacz wysylajac maila z tego konta (ikonka kartki w lewym, gornym rogu), na adres tego konta. -
Anonim
co Wam powiem to Wam powiem ale w sumie konto jest z notatkami,szkoda tylko,że nie ze wszystkimi.... -
Anonim
Słuchajcie wszystkie notatki jakie miałam i udało mi sie odnalesc z 3 lat chodzenia do tej szkoły wysłałam wam na maila:
login: wstijo_zaoczni
hasło: 4browary
-
Laila
Witajcie, mam prośbę o pełne notatki ze statystyki, ćwiczeń i wykładów, fizjologii człowieka i historii sztuki i kultury.Jestem na I roku.
Dziękuję z góry i czekam na odpowiedzi, to podam Wam swojego maila.
|
|
WYŻSZA SZKOŁA TURYSTYKI I JĘZYKÓW OBCYCH http://www.wstijo.edu.pl http://www.wstijo.wu.pl -...
Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (3)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
LISIA NORA undefined, Pomeranian Voivodeship
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
- Dodaj miejsce