WSTiJO [1472]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

PEWNIEN NADGORLIWY KOLEGA WPISAŁ NIŻEJ WYMIENIONA WIADMOSC CHYBA DO KAZDEGO MOZLIWEGO WATKU WIEC PISZE GO TUTAJ JESZCZE RAZ A INNE JEGO WYPOWIEDZI KASUJE....
  • Anonim

Michal?! napisał:

nie moge sie tu nigdzie doszukac juz istniejacego maila wiec propnuje:

zalozylem skrzynke na ktora wysylajmy wszelkie materialy jakie posiadamy, niewatpliwa zaleta jest to, ze wyslemy tylko raz i nikt nie bedzie nam jeczal o przeslanie ponowne bo kazdy bedzie mogl pobrac z tego jednego wspolnego maila
    podaje adres
    wstijo@konto.pl
    haslo: pomoce
    logujemy sie na stronie http://www.konto.pl
    Ps.
    jezeli taka inicjatywa miala juz miejsce to prosze o ogolne udostepnienie adresu i hasla, jesli nie proponuje jako powszechny przyjac ten
    Ps 2. (dla formalnosci)
    proponuje rowniez nie usuwac zadnych maili tam wyslanych
    pzdr Usuń wpis Zabanuj gronowicza Cytuj Odpowiedz
    Michal?!

cfaniara napisała:

>już istnieje wspólny adres mailowy na wp.pl
    >login: wstijo_zaoczni
    >hasło: 4browary
    >pozdrawiam:)

• morsik

popieram niema sensu robic pelno maili do notatek wystrczylo zapytac i bylo by ok:)pozdrawiam!
  • Anonim

WIDZE ZE NIE KAZDY ROZUMIE ZE WASI KOLEDZY UTWORZYLI MAILA GDZIE WYSYLACIE SOBIE NOTATKI I TAM SA ONE DOSTEPNE...
    A TU CODZIENNIE TWORZY SIE 5 LIST Z OSOBAMI KTORE CHCA JAKIES NOTATKI... "I JA CHCE.." "I JA POPROSZE..."

WYSTARCZY NAPISAC W TYM TEMACIE CZEGO POTRZEBUJECIE I ZEBY KTOS WYSLAL TO NA WSPOLNEGO MAILA A NIE KAZDY PODAJE SWOJ MAIL NA 10 TEMATACH...
    SZCZEGOLNIE ZE LOGIN I HASLO WSZYSCY ZNAJA... (JEST NA GORZE TEGO TEMATU) :))
  • Sylwia

problem w tym, że tworzy się po kilka maili i niektórzy pewnie sie w tym gubią a innym zwyczajnie nie za bardzo chce się szukać adresów i haseł - lepiej pójść na łatwiznę i stworzyć kolejny temat; ) z tego co wiem to na mialy wstijo_zaoczni jest sporo notatek więc po co ktoś założył nowe konto hmm; >
  • Anonim

a tego to juz nie wiem... trzeba o to zapytac kolege Michała - twórce drugiego maila... moze chcial byc bardziej konkurencyjny :D

• Michal?!

nie wiedzialem, ze jest jakis adres, teraz juz wiem i wiecej zamieszania robil nie bede, swja droga nie wiecie dlaczego jakis "gronek" zawzeie usuwa moje wpisy w tym watku?
  • Sylwia

z tym problemem zgłoś się do moderatora/ów; )
    Dokładnego adresu i hasła na tamtego maila nie pamiętam bo wchodzę zawsze automatycznie ale jest gdzieś w wątku *ogłoszenia wstijo*.
  • Anonim

ok tylko trzeba ustalic jedna rzecz
    ten mail o ktorym mowi Sylwia jest dla zaocznych ale z pierwszego roku a Michal zalozyl maila dla ludzi z zaocznych ale z drugiego roku
  • Michal?!

o!!!! wlasnie!!!!
  • WsZystKo MoGę - NiC nIe MusZę

Widze ze mail prężnie służy wymianie notatek miedzy studentami wstijo... Aż łącze nie wyrabia; D
    Na zachętę "wrzuciłem" tam slajdy z marketingu. :)
  • Anonim

a ja wysłałam tam wykład z PT i jakas ściągę z tego :)
  • ღஜ♥☆Korala☆♥ஜღ

a ja tego nie umiem załączyc:/ :(
  • Anonim

mi sie to wogole nie da otworzyć:/
  • Anonim

ejjjj.....nie załączaj tylko wyslij na ten adres maila ze swojej poczty
  • Michal?!

... :) ...
  • WsZystKo MoGę - NiC nIe MusZę

Albo zalacz wysylajac maila z tego konta (ikonka kartki w lewym, gornym rogu), na adres tego konta.
  • Anonim

co Wam powiem to Wam powiem ale w sumie konto jest z notatkami,szkoda tylko,że nie ze wszystkimi....
  • Anonim

Słuchajcie wszystkie notatki jakie miałam i udało mi sie odnalesc z 3 lat chodzenia do tej szkoły wysłałam wam na maila:

login: wstijo_zaoczni
    hasło: 4browary

• Laila

Witajcie, mam prośbę o pełne notatki ze statystyki, ćwiczeń i wykładów, fizjologii człowieka i historii sztuki i kultury.Jestem na I roku.
    Dziękuję z góry i czekam na odpowiedzi, to podam Wam swojego maila.
| |

WYŻSZA SZKOŁA TURYSTYKI I JĘZYKÓW OBCYCH http://www.wstijo.edu.pl http://www.wstijo.wu.pl -...

Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)