-
Anonim
-
TurpiS
Siewka!
Mam pytanko, zamierzam iść do owej szkółki i nie wiem czy warto...
Studiujesz tam? możesz mi coś napisać o tej szkółce?
Byłbym baaardzo wdzięczny
pzdr...
P.S. Zamierzam iść tam na Grafikę (interesuje mnie szczególnie grafa 3D i animacja) -
Pavlo (beachboys.pl)
w szkolce ogolnie jest sporo niedociagniec ale sadze ze w przyszlym roku bedzie lepiej-juz widac roznice w stosunku do tego co sie dzialo na poczatku!!
Pozdrowka i zapraszamy:P
P.S. Szkolka polaczona z WSFiZ wiec jest tez na czym oko zawiesic :P -
Anonim
szkada tylko, że te imprezy w WSFiZ są jakie są... ale oko wieszać się da :) -
-
Dar
- dlaczego ta szkoła nie inna?
- było tylko kilka godzin na wybór szkoły -
Furi
siemka
wybieram sie na inzynierje dzwieku i obrazu
jak ktos tam chodzi to niech mi napisze jak tam jest czy warto i wogule
gluwnie chodzi mi o to np. na co klada wiekszy nacisk na dzwiek czy obrac??
z gory dzieki pozdro -
Dar
nikt tego niewie, bo teraz wszyscy mają to samo - specjalizacje są dopiero na 3 ruku, czy jakośtam - ja niewiem... -
Anonim
ale w sumie to narazie główny nacisk jest na obraz... Tyleż, że na obrazie same jedyneczki i zera; )
Jak wspomniał daro specjalizacje zaczynają się na 4 semestrze. I na razie nikt nic nie wie jak to będzie wyglądało. Ale zapisuje się, ja jestem ze szkoły zadowolony. -
Furi
wiesz ja jestem realizatorem dzwieku i raczej w ta strone chcial bym sie ksztalcic, z programowaniem mialem niewiele do czynienia do tej pory, a jak mam sie grzebac przez 2 lata w 1 i 0 i nie ruszajac dzwieku to niewiem czy to przetrwam :P
ale dzieki za info moze jest ktos kto juz wybral specjalizacje i o tym mi wiecej napisze -
Furi
wiesz ja jestem realizatorem dzwieku i raczej w ta strone chcial bym sie ksztalcic, z programowaniem mialem niewiele do czynienia do tej pory, a jak mam sie grzebac przez 2 lata w 1 i 0 i nie ruszajac dzwieku to niewiem czy to przetrwam :P
ale dzieki za info moze jest ktos kto juz wybral specjalizacje i o tym mi wiecej napisze -
Furi
Furi
Anonim
no niestety, ale to szkioła informatyczna jest.
S[pecjalizacje dopieroi wybieramy za rok. A że szkoła działa dopiero od roku, to nikogo się nie zapytasz, bo niestey oprócz pierwszego roku, nikogo tu nie ma; )
-
Furi
o kurde ale postow wyczesalem ze szok :P a myslalem ze zaden nie poszedl. dobrze wiedziec ze dopiero od roku funkcjonuje ten kieronek bo nie wiedzialem, moze jednak sie tam wybiore jeszcze sie zastanowie. w kazdym razie dzieki za info. pozdro -
Kap2r
Wpadnij do nas na dzien otwarty !!!! wtedy sie mozesz wiecej dowiedziec, ale tak jak Daro powiedzial to jest studium albo inne pseudo artystyczne cus :P tylko uczelnia na ktorej sie niestety terzeba uczyc (chociaza troche:P) -
Fiolo