WSTI [801]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak w temacie.
  • TurpiS

Siewka!
    Mam pytanko, zamierzam iść do owej szkółki i nie wiem czy warto...
    Studiujesz tam? możesz mi coś napisać o tej szkółce?
    Byłbym baaardzo wdzięczny
    pzdr...

P.S. Zamierzam iść tam na Grafikę (interesuje mnie szczególnie grafa 3D i animacja)
  • Pavlo (beachboys.pl)

w szkolce ogolnie jest sporo niedociagniec ale sadze ze w przyszlym roku bedzie lepiej-juz widac roznice w stosunku do tego co sie dzialo na poczatku!!

Pozdrowka i zapraszamy:P

P.S. Szkolka polaczona z WSFiZ wiec jest tez na czym oko zawiesic :P
  • Anonim

szkada tylko, że te imprezy w WSFiZ są jakie są... ale oko wieszać się da :)
  • Dar

- dlaczego ta szkoła nie inna?
    - było tylko kilka godzin na wybór szkoły
  • Furi

siemka
    wybieram sie na inzynierje dzwieku i obrazu
    jak ktos tam chodzi to niech mi napisze jak tam jest czy warto i wogule
    gluwnie chodzi mi o to np. na co klada wiekszy nacisk na dzwiek czy obrac??
    z gory dzieki pozdro
  • Dar

nikt tego niewie, bo teraz wszyscy mają to samo - specjalizacje są dopiero na 3 ruku, czy jakośtam - ja niewiem...
  • Anonim

ale w sumie to narazie główny nacisk jest na obraz... Tyleż, że na obrazie same jedyneczki i zera; )
    Jak wspomniał daro specjalizacje zaczynają się na 4 semestrze. I na razie nikt nic nie wie jak to będzie wyglądało. Ale zapisuje się, ja jestem ze szkoły zadowolony.
  • Furi

wiesz ja jestem realizatorem dzwieku i raczej w ta strone chcial bym sie ksztalcic, z programowaniem mialem niewiele do czynienia do tej pory, a jak mam sie grzebac przez 2 lata w 1 i 0 i nie ruszajac dzwieku to niewiem czy to przetrwam :P
    ale dzieki za info moze jest ktos kto juz wybral specjalizacje i o tym mi wiecej napisze
  • Furi

wiesz ja jestem realizatorem dzwieku i raczej w ta strone chcial bym sie ksztalcic, z programowaniem mialem niewiele do czynienia do tej pory, a jak mam sie grzebac przez 2 lata w 1 i 0 i nie ruszajac dzwieku to niewiem czy to przetrwam :P
    ale dzieki za info moze jest ktos kto juz wybral specjalizacje i o tym mi wiecej napisze
  • Furi

• Furi

• Anonim

no niestety, ale to szkioła informatyczna jest.
    S[pecjalizacje dopieroi wybieramy za rok. A że szkoła działa dopiero od roku, to nikogo się nie zapytasz, bo niestey oprócz pierwszego roku, nikogo tu nie ma; )
  • Furi

o kurde ale postow wyczesalem ze szok :P a myslalem ze zaden nie poszedl. dobrze wiedziec ze dopiero od roku funkcjonuje ten kieronek bo nie wiedzialem, moze jednak sie tam wybiore jeszcze sie zastanowie. w kazdym razie dzieki za info. pozdro
  • Kap2r

Wpadnij do nas na dzien otwarty !!!! wtedy sie mozesz wiecej dowiedziec, ale tak jak Daro powiedzial to jest studium albo inne pseudo artystyczne cus :P tylko uczelnia na ktorej sie niestety terzeba uczyc (chociaza troche:P)
  • Fiolo

Troche sie uczyć to fakt trzeba, ale i to nam nie wychodzi hehe :D
| |

Wyższa Szkoła Technologii Informatycznych w Warszawie, Pawia 55 - Czyli co, jak i gdzie. Stro...

Wyższa Szkoła Technologii Informatycznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)