-
Anonim
witam.
chcialem zapytac o poziom w tej szkole.
wiem,ze istnieje b.krotko,ale to jeszcze nie musi o niczym swiadczyc.widzialem ja wewnatrz i wyposazona jest ok.jak jest ze zdawalnoscia?jak oceniacie osoby prowadzace zajecia i wyklady?zamierzam sie przeniesc z wsisizu,gdzie zdawalnosc np.z dyskretnej wynosi<10%.wiem,ze obecnie ten przedmiot zostal wprowadzony do wiekszosci szkol o takim profilu,dlatego prosze o opinie.
pozdrawiam,dzieki z gory -
Kap2r
czesc juz sie ten topik raz ukazal wiec proponuje sie pokazac na dniu otwartym i pogadac z kims odnas... ja jestem z samorzadu... powiem ta,k pozimo jest chyba dosc wysoki bo jednak troche nas odsiali po pierwszym sem.
co do wykladowcow to sa i tacy i tacy :> jak wiadomo wszedzie, no ale glownie to WAT i Polibuda. Mozna sie od nich sporo dowiedziec oczywiscie jezeli ktos chce..:> -
Kap2r
-
Anonim
no i chyba jesteśmy taniśi niż wsisiz? ale mamy wspólnych wykładowców (dr dobrzyński).
-
-
Anonim
-
Kap2r
no to dobrze i zle :> napewno bedziesz musial sie uczyc co nieco bo po pierwszym roku zrobil ostry przesiew na dziennych zostalo 27 osob z 70 prawie :> na poczatku :P -
Anonim
-
Kap2r
no to wpadaj do nas ziom ..:>
bedziesz chcial pogadac albo sie czegos wiecej dowiedziec to wal smialo... ja teraz jestem ciagle na uczelni- pomagam troche przy rekrutacji... -
Medżik - Illusion is true
Ja tez sie zarejestrowalem ale na system zaoczny mam nadzieje ze zalapalem sie nma wolne miejsca, ze school jest spoko i nie odpadne po pierwszym semestrze :)
PoZDr dla Kap2r -
Kap2r
jak sie nie bedziesz za bardzo opierdalal to oki.
Mam dobra wiadomosc dla Ciebie w zwiazku nowymi zarzadzeniami MEN'u spada wam liczba godzin nauki o jakie 15-20% nam niestety nie :( no coz trudno sie mowi -
..::TenteR Le DiablE::..
Ha ha ja też tam ide :) Tylko jeszcze nie wiem czy na zaoczne czy na dzienne. Szkoła spoko tylko organizacja w rejestracji straszna. One tam nic nie wiedzą. Mam tylko małe pytanko jeśli z informatyka miałam malo wspólnego to czy sobie poradze ?? -
Kap2r
-
Arik
Organizacja straszna? Nie. Luzik :] Poza tym, że rejestracja on-line to lipa (chyba dla celów "badawczych") to całkiem przyjemnie.
Ej ludzie a Wy to wogóle macie tak w praktyce kogoś na dziennych albo wieczorowych. Słyszałem, że wszyscy na zaocznych... -
Anonim
Ja tam, już na dzienne sie załapałem, a jeśli chodzi o rejestracje, to spoko, wszystko szybko i bezproblemowo.
pozdro -
Kap2r
ja jestem z dziennych :> z samorzadu w dodatku !!:>... co do rejetracji to moze byl ostanich kilka dni bigos... bywa ... ale jako plus to wam powiem ze mamy naprawde najlepsza babake w dziekanacie jaka mozna miec... -
był taki bałagan że przyjechałam 29.06 i kazali mi przyjechac z dokumentami ze mam index a ostatnio jak bylam mowili ze nie trzeba ich miec moze kiedys sie zdecyduja. Mam jeszcze pytanko ile jest przeciętnie chłopaków a ile dziewczyn tak stosunkowo mniej wiecej ?? -
Kap2r
No nie wyglupiajs sie teraz zadko ktora dziewczyna idzie na info..:> u nas ostaly sie 4 kolezanki wiec jakies 80-90 % to sa faceci... moze sie to zmieni, ale nie liczylby na to specjalnie... :> nie martw sie bedziesz miala :> mala babska konkurencje :P hehehe -
matko znów sami faceci w liceum mialam tylko 5 dziewczyn w klasie myslalam ze cos sie zmieni ale to moze i lepiej. -
Arik
Niestety jakoś was kobitki nie ciągnie do przedmiotów ścisłych i kompów :(
Ja miałem 7 dziewczyn w klasie (mat-fiz-inf) :/
Może w końcu zaczniecie więcej w grafice działać :P Jak na razie to pracuję z samymi facetami... -
Hmm ty mi nic o grafice nie mów nawet mi sie fotki na gronie nie chca wgrać :( co za życie.
O jesteś z Otwocka, będziesz studiowac na WSTI ??
Tak wogóle to czarno widze sie na informatyce. Po 1 nic nie umiem po 2 nie usiedze na wykladach a tym bardziej przed komputerem po 3 nie chce nosic okólarów jak prawie kazdy informatyk :(