WSHiP Prawo [1470]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • marzena

Za tydzień egzamin z historii ustroju i prawa polskiego. Ktoś wie, czego się można spodziewać po Ajnenkielu? Da się coś ściągnąć?
  • Anonim

da sie sciagnac, ale trzeba miec donbra miejscowe, farta i umiejetnosci w sciaganiu i radze sciagnac bo kumpel ma warunek i ma przeje.... no, ogolnie jak juz jestes zdesperowana to pisz duzo i rozwlekle jak to z historia, cos na pewno napiszesz przydatnego, ogolnie nie jest zle, glowa do gory
  • Choin

Jesli chodzi o sciaganie to dla mnie jeden z lepszych egzamow byl :] Za 1 razem Jedrek mnie uwalil...bo za duzo szczegolow ze sciag przepisalem :) Ale na poprawce bylo ok...choc nie polecam poparawki u niego, bo tylko stres jak sie nie zaliczy...

Polecam miec ladna sciage, ze spisem tresci, i tematami :) Wtedy powinno byc ok...choc w pewnym momencie mialem Bardacha na kolanach :]
  • Grono.Net

Ja mam warunek i sie dowiedzialem ze na warunek opanowanie calego Bardacha to za malo : P ( Ajni tak powiedzial ) : D
  • Choin

No to Ci wspolczuje z calego serca :/ Ja dzis pchnalem warunek u Huby...tez lekko nie bylo...a w pewnym momencie przyszla ekipa do Huby (Ajni, Affek, i Piotrek Bożym) i jako ze z Bozymem zawsze sie dobrze rozumialem, usmiechnal sie i chyba dal mi wiare we wlasne umiejetnosci przed wejsciem do Wacka :D
  • Anonim

mam nadzieje ze ogarne to w 5 dni; ]
  • NOREK

JA TEZ BO ZACZYNAM NAUKE OD PONIEDZIALKU. MAM NADZIEJE, ZE AJNI NIE BEDZIE ZBYT SROGI :)
  • Anonim

Norek a Ty zaoczne czy dzienne?
  • Anonim

Tak tak, ściąganie u Ajniego było czymś w swoim rodzaju, adrenalina na maksa, ale też w sumie tylko na początku, potem jak się słyszało szelest ściąg na sali to miało się wszystko głęboko w dupie. W życiu tak pięknie mi się nie ściągało, co oczywiście zaowocowało piękną 4 - reczką w indeksie, heh
  • Anonim

taaaaaak. to był egzamin :D ALe swoją drogą wykładowcą jest świetnym. Egzamin to tylko formalność. Ściągi.. ściągi.. i jeszcze raz ściągi.
  • NOREK

JA ZAOCZNE, A TO MA JAKIES ZNACZENIE?
  • Anonim

taa a najllepsze bylo oddawanie prac; P
  • Anonim

a podpowiedzcie gdzie usiąść na tym egzaminie? Lepiej na początku czy uciekać gdzieś na tył?
  • Anonim

hymm ja mialam egzamin w auli 58..patrzac od dolu to siedzialam po prawej stronie, na gorze przy filarach..moim zdaniem to najlepsza miejscowka; )
  • marzena

Czyli podsumowując, nie przesadzać z nauką i zainwestować w ściągi ^_^
  • Anonim

my mamy w 38 chyba! nawet sciag robic mi sie nie chce bo jak patrze na tego Bardacha...600 stron; ] piekna sprawa!
  • Anonim

tak.. oddawanie prac pół godziny i spisywanie wszystkiego od innych :D
  • Choin

Ja z Bardacha przeczytalem tylko wstep... :D Mielismy podane zagadanienia, i na tej podstawie sie robilo sciage, metoda kopiuj-wklej :D
  • Anonim

mozna sciągac bez provlemu, a najlepiej jest jak oddaje sie prace, trwa to długo jest zamieszanie, wtedy idzie sie na koniec i spisuje sie wszystko. opracowania z polski sa na nieoficjalnej stronie łazarskiego, gotowe do pomniejszenia na sciąge
  • Agniesia

A moglbys podac adres tej strony??
| |

Grono Wydziału Prawa Wyższej Szkoły Handlu i Prawa im. R. Łazarskiego w Warszawie

Wyższa Szkoła Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki