-
marzena
Za tydzień egzamin z historii ustroju i prawa polskiego. Ktoś wie, czego się można spodziewać po Ajnenkielu? Da się coś ściągnąć? -
Anonim
da sie sciagnac, ale trzeba miec donbra miejscowe, farta i umiejetnosci w sciaganiu i radze sciagnac bo kumpel ma warunek i ma przeje.... no, ogolnie jak juz jestes zdesperowana to pisz duzo i rozwlekle jak to z historia, cos na pewno napiszesz przydatnego, ogolnie nie jest zle, glowa do gory -
Choin
Jesli chodzi o sciaganie to dla mnie jeden z lepszych egzamow byl :] Za 1 razem Jedrek mnie uwalil...bo za duzo szczegolow ze sciag przepisalem :) Ale na poprawce bylo ok...choc nie polecam poparawki u niego, bo tylko stres jak sie nie zaliczy...
Polecam miec ladna sciage, ze spisem tresci, i tematami :) Wtedy powinno byc ok...choc w pewnym momencie mialem Bardacha na kolanach :] -
Grono.Net
Ja mam warunek i sie dowiedzialem ze na warunek opanowanie calego Bardacha to za malo : P ( Ajni tak powiedzial ) : D -
-
Choin
No to Ci wspolczuje z calego serca :/ Ja dzis pchnalem warunek u Huby...tez lekko nie bylo...a w pewnym momencie przyszla ekipa do Huby (Ajni, Affek, i Piotrek Bożym) i jako ze z Bozymem zawsze sie dobrze rozumialem, usmiechnal sie i chyba dal mi wiare we wlasne umiejetnosci przed wejsciem do Wacka :D -
Anonim
-
NOREK
JA TEZ BO ZACZYNAM NAUKE OD PONIEDZIALKU. MAM NADZIEJE, ZE AJNI NIE BEDZIE ZBYT SROGI :) -
Anonim
-
Anonim
Tak tak, ściąganie u Ajniego było czymś w swoim rodzaju, adrenalina na maksa, ale też w sumie tylko na początku, potem jak się słyszało szelest ściąg na sali to miało się wszystko głęboko w dupie. W życiu tak pięknie mi się nie ściągało, co oczywiście zaowocowało piękną 4 - reczką w indeksie, heh -
Anonim
taaaaaak. to był egzamin :D ALe swoją drogą wykładowcą jest świetnym. Egzamin to tylko formalność. Ściągi.. ściągi.. i jeszcze raz ściągi. -
NOREK
-
Anonim
-
Anonim
a podpowiedzcie gdzie usiąść na tym egzaminie? Lepiej na początku czy uciekać gdzieś na tył? -
Anonim
hymm ja mialam egzamin w auli 58..patrzac od dolu to siedzialam po prawej stronie, na gorze przy filarach..moim zdaniem to najlepsza miejscowka; ) -
marzena
Czyli podsumowując, nie przesadzać z nauką i zainwestować w ściągi ^_^ -
Anonim
my mamy w 38 chyba! nawet sciag robic mi sie nie chce bo jak patrze na tego Bardacha...600 stron; ] piekna sprawa! -
Anonim
tak.. oddawanie prac pół godziny i spisywanie wszystkiego od innych :D -
Choin
Ja z Bardacha przeczytalem tylko wstep... :D Mielismy podane zagadanienia, i na tej podstawie sie robilo sciage, metoda kopiuj-wklej :D -
Anonim
mozna sciągac bez provlemu, a najlepiej jest jak oddaje sie prace, trwa to długo jest zamieszanie, wtedy idzie sie na koniec i spisuje sie wszystko. opracowania z polski sa na nieoficjalnej stronie łazarskiego, gotowe do pomniejszenia na sciąge -
Agniesia
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne