- 1
- 2
-
Anonim
-
Czendler
-
AGA
-
go$
-
-
.:tygrysek:.
-
Anonim
dzieki! dobrze wiedziec, a czy daje sie u niego cos sciagnac czy nie bardzo na tej zerowce? -
burkin
jak umiesz sciagac to sciagniesz;) ale jak zobaczy to od razu zabiera prace!! i nie ma przebacz;/ -
go$
-
.:tygrysek:.
-
go$
-
Katarzynka
w tamtym roku na zerówce wywalił chyba 2 osoby i zaprosił od razu na poprawkę....
ja pisałam w normalnym terminie i bez problemu zaliczyłam
-
...Igor...
-
Katarzynka
dokładnie nie pamiętam....ale szczerze mówiąc pytania na zerówce nie były wcale łatwiejsze niż w termnie sesyjnym.
A Kowalski jest naprawdę w porządku facetem bo rzeczywiście było tylko to, o czym mówił.
Życzę powodzenia!!!dodam tylko, że prawo z Kowalskim jest niczym w porównaniu z prawem międzynarodowym na IV sem. -
Daisy
Ja pisałam w normalnym terminie i zdałam bardzo dobrze :) Na zerówce z tego co wiem zdali wszyscy, ale pytania były trudniejsze. Ja na pewno pisałam o prawach człowieka, ale reszty już niestety nie pamiętam, a były jeszcze 2 lub 3 pytania oprócz tego. Pozdrawiam. -
go$
ja dawno dawno temu bylam na zerowce i pamietam tylko ze mialam zrodla prawa -
Aniatko
ja pisalam jako ostatnia grupa w normalnym terminie i pytania wymyslil jakies dziwaczne.chyba wena juz mu sie skonczyla:P.pamietam ze mialam pytanie "opisz postanowienia 4 rodziały kodeksu cywilnego".zapewniam ze tego na wykladzie nie bylo;P.tak tez na te pytanie nie pisalam,ale mozna bylo:). podobno czym wczesniej tym latwiej. -
Anonim
ja juz na szczescie mam za soba lazarskiego, hehe. Z tego co pamietam to pisalem zerowke u niego i sporo osob oprocz mnie pisalo. Mozna sciagac bez problemu, ludzie w pierwszej lawce radzili sobie, hehe. Koles czytal gazetke i przymykal oko, od czasu do czasu sie przeszedl. Spoko gosc, szacunek dla niego! -
bad girl
Mi wyjął ściągę z tylnej kieszeni w spodniach!!!!
Podobno na zerówce jes łatwiej.
Jestem na Marketingu i miałam pytania o Sankcjach, Normach prawnych itp -
Montana
Natomiast ciekawi mnie ile pytań podaje i na ile trzeba odpowiedziec ?
Pozdro 600 -
ღ Kasiaczek ღ
Ostatnio na wykladzie mowil, ze poda 5 zagadnien z czego trzeba bedzie napisac na 3.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne