Uczelnia Łazarskiego [4919]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak w temacie. Bede wdzieczna za info. pozdrawiam
  • Czendler

najlepiej poprawke , zwykle 100% zdawalnosc :)
  • AGA

Ja pisalam zerówke i wszystkim!!! zaliczyl wiec chyba warto
  • go$

zdecydowanie zerowke
  • .:tygrysek:.

zerówkę
  • Anonim

dzieki! dobrze wiedziec, a czy daje sie u niego cos sciagnac czy nie bardzo na tej zerowce?
  • burkin

jak umiesz sciagac to sciagniesz;) ale jak zobaczy to od razu zabiera prace!! i nie ma przebacz;/
  • go$

nie do konca tak z tym zabieraniem chyba
  • .:tygrysek:.

jak złapie na ściąganiu to zabiera i od razu na poprawke zaprasza
  • go$

nie mozna uogolniac:) roznie to bywa
  • Katarzynka

w tamtym roku na zerówce wywalił chyba 2 osoby i zaprosił od razu na poprawkę....
    ja pisałam w normalnym terminie i bez problemu zaliczyłam
  • ...Igor...

aaa pytania jakie były??
  • Katarzynka

dokładnie nie pamiętam....ale szczerze mówiąc pytania na zerówce nie były wcale łatwiejsze niż w termnie sesyjnym.
    A Kowalski jest naprawdę w porządku facetem bo rzeczywiście było tylko to, o czym mówił.
    Życzę powodzenia!!!dodam tylko, że prawo z Kowalskim jest niczym w porównaniu z prawem międzynarodowym na IV sem.
  • Daisy

Ja pisałam w normalnym terminie i zdałam bardzo dobrze :) Na zerówce z tego co wiem zdali wszyscy, ale pytania były trudniejsze. Ja na pewno pisałam o prawach człowieka, ale reszty już niestety nie pamiętam, a były jeszcze 2 lub 3 pytania oprócz tego. Pozdrawiam.
  • go$

ja dawno dawno temu bylam na zerowce i pamietam tylko ze mialam zrodla prawa
  • Aniatko

ja pisalam jako ostatnia grupa w normalnym terminie i pytania wymyslil jakies dziwaczne.chyba wena juz mu sie skonczyla:P.pamietam ze mialam pytanie "opisz postanowienia 4 rodziały kodeksu cywilnego".zapewniam ze tego na wykladzie nie bylo;P.tak tez na te pytanie nie pisalam,ale mozna bylo:). podobno czym wczesniej tym latwiej.
  • Anonim

ja juz na szczescie mam za soba lazarskiego, hehe. Z tego co pamietam to pisalem zerowke u niego i sporo osob oprocz mnie pisalo. Mozna sciagac bez problemu, ludzie w pierwszej lawce radzili sobie, hehe. Koles czytal gazetke i przymykal oko, od czasu do czasu sie przeszedl. Spoko gosc, szacunek dla niego!
  • bad girl

Mi wyjął ściągę z tylnej kieszeni w spodniach!!!!
    Podobno na zerówce jes łatwiej.
    Jestem na Marketingu i miałam pytania o Sankcjach, Normach prawnych itp
  • Montana

Natomiast ciekawi mnie ile pytań podaje i na ile trzeba odpowiedziec ?
    Pozdro 600
  • ღ Kasiaczek ღ

Ostatnio na wykladzie mowil, ze poda 5 zagadnien z czego trzeba bedzie napisac na 3.
  • 1
  • 2
| |

Grono Studentów Wyższej Szkoły Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego w Warszawie. Samorząd S...

Wyższa Szkoła Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (8)