Uczelnia Łazarskiego [4919]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jezeli bedziecie wiedziec cokolwiek na ten temat to piszcie, tzn kiedy bede decyzje itp
  • hey dżu !

słyszałam, że pod koniec listopada, jeżeli studenci uzupełnią braki, a jak nie to jeszcze się zejdzie...
  • Anonim

ok, dzieki, a nie wiesz czy o ty brakach to beda powiadamiac mailami? po zmianie strony z http://poczta.lazarski.pl:3000/ na http://mail.lazarski.pl/ mam problemy z zalogowaniem :/
  • Przemo

loguj sie na starą stronę... ja też nie mogę się zalogować... ogólnie z tymi brakami to trochę w tym roku dupnie... najpierw się nie ma ... potem się ma... oby poszło szybko...
  • Marta

kurde lipa z tymi brakami...
    ja bez problemu moge sie logowac na poczte...nie przyslali jeszcze zadnej informacji.
  • ANETKA

z tego co wiem to decyzje mają być lkoniec listopada początek grudnia.
  • Anonim

w zeszlym roku decyzje byly na poczatku grudnia a kaska jakos pod koniec
  • Konrad.

Czekamy z niecierpliwością; ]
  • Przemo

W tamtym roku pieniądze przelali 21 grudnia... więc w tym pewnie tez spieszyć się nie będą...
  • Anonim

no raczej
  • ANETKA

wiadomo już coś odnośnie stypendium socjalnego, kiedy mają być te decyzje???
  • Przemo

W tamtym roku decyzja była 6 grudnia...

"W dniach 6 - 13 grudnia br., w pok. 020, w godz. pracy komisji:

pn.-śr. 12.00-16.00

czw. 10.00-12.00

pt – niedz. 10.00-14.00

wydawane będą decyzje w sprawie zapomóg oraz stypendiów:

Ø za wyniki w nauce,

Ø socjalne, mieszkaniowe i na wyżywienie,

Ø sportowe,

Ø specjalne"

Także jak widać wszyscy zainteresowani powinni okazać jeszcze trochę cierpliwości....
  • Anonim

hejka :)
    mam pytanie... czy jesli nie ma mnie w Polsce, to moze ktos za mnie odebrac decyzje?
  • Przemo

W przypadku nieodebrania decyzji w terminie 7 dni od dnia wywieszenia ogłoszenia, na podstawie § 21 ust. 5 Regulaminu ustalania wysokości, przyznawania i wypłacania świadczeń pomocy materialnej dla studentów (Załącznik do zarządzenia Nr 15/05 Rektora WSHiP z dnia 15.09.2005 r. z późn. zm.), uznaje się, że w dniu upływu tego terminu decyzja została doręczona i od następnego dnia rozpoczyna się bieg terminu do wniesienia odwołania.

więc chyba nie trzeba otwierać; D Bo skoro uznaje sie za doręczoną to chyba tym samym za odebraną...
  • eDzIa

Dzwoniłam do Komisji Stypendialnej. Dziś od 12.00 wydają decyzje!
  • Przemo

A w jakim pokoju?
  • eDzIa

Tam gdzie składa się wnioski..
  • Przemo

dzienx;)
  • eve

A czy ktoś wie kiedy będą wpłacać pieniądze na konta, bo zapomniałam zapytać w Komisji .. ???
  • Przemo

Myślę, że jak co roku czyli około 21; ) żebyśmy mogli 5 za szkołę zapłacić;)
| |

Grono Studentów Wyższej Szkoły Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego w Warszawie. Samorząd S...

Wyższa Szkoła Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (8)