Uczelnia Łazarskiego [4919]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pan Paweł.

Helou,

Mam pytanie, od 2 tyg. 3/4 billboardow w Warszawie reklamuje Łazarskiego...wszystko byloby ok gdyby nie fakt, ze w życiu na oczy nie widziałem tych ludzi na zdjęciach...to są studenci od nas ? czy tak jak w tej reklamie TeleAmigos 'przyjaciele do wynajęcia'; )
  • Katarzyna Hebdzyńska (FACEBOOK)

W szkole jest troszke osob,wiec ciezko raczej kazda twarz kojarzyc,wiec skad wiesz,ze oni nie sa od Nas...

A tak wogole to Nasza cudowna uczelnia zawsze miala obciachowe bilboardy,ale trzeba przyznac,ze strategia marketingowa dziala,bo przyciagaja wzrok !!

elo
  • Anonim

10.000 ludzikow ciezko kojarzyc z buzki; )
  • ::MOGIEL::

Dokładnie... Reklama nie koniecznie musi być fajna. Ma przyciągać wzrok i ma się kojarzyć. Jeśli jest tak beznadziejna, że ją zapamietacie to też działa i spełnia swoją rolę. A tak na marginesie, nie wiem jak z tymi billboardami ale na tych z zeszłego roku napewno byli ludzie od nas ze szkoły. Pozdro!
  • Anonim

ludzie z naszej szkoły ale fotograf ma premię od zniekształcania twarzy. nie każdy pewnie z fotografowanych chce byc kojarzony z WSBiL
  • Michał

Tak, są to ludzie "od nas". Z tego co wiem, to był casting do tej reklamy jakiś czas temu. Czemu wygrała tak dziewczyna, tego nie wiem ale miałem swoją kandydatkę, Magdę :] Pozdro.
  • Ś.P 4eva in my <3 braciszku..

byly castingi do tych reklam z ta dziewczyna?
  • #17 Miras

Ponoc ta dziewczyna to wnuczka Lazarskiego tak mi kolezanka powiedziala :)

i zgadles kolego
  • #17 Miras

O czesc... :) Zawsze mi wszyscy mowili ze jestem spostrzegawczy.. :) Nie no jak jutro chlopakom na zajeciach opowiem kto mi odpowiedzial to chyba nie uwierza hehe :)

heh... aa tak sobie czytam co o tych reklamach sadzicie... :p
  • udar ♫

na mnie podziala łazarski - dla ambitnych ta chyba by mnie nie zaciagnela to łazarza;]
  • MROCZEQ GPR

julcia nie wiem czy dobrze rozumiem czy dziewczynka na tych zdieciach to ty??

trafiles w dziesiatke...
  • #17 Miras

15 lat.. matko czym oni je dzis karmia... Julcia Ty masz napewno dojscia chodzi o to ze trzeba takiego jednego od cwiczen zwolnic bo mnie oblal ! Zagadaj z kim trzeba mozemy dorzucic jakies sciemy o proby molestowania ja oczywiscie wszystko poswiadcze :)
  • MROCZEQ GPR

miras kto cie oblal jak trzeba to moge do saszy zadzwonic :) julcia a gdzie ty do szkoly chodzisz do lazarskiego???:)
  • udar ♫

o masz w wieku 15 lat to sie chyba jeszcze nie studiuje ..
  • MROCZEQ GPR

upssssssss nie wiedzialem ze dziewczynka taka mloda jest a jak tak to sorry; )
  • bla bla bla

ale ze Ci sie chcialo na tych plakatach wisiec...
  • Pan Paweł.

ja tam trzymam poziom :)) a raczej 'dolną granicę'; )
  • 1
  • 2
| |

Grono Studentów Wyższej Szkoły Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego w Warszawie. Samorząd S...

Wyższa Szkoła Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (8)