Uczelnia Łazarskiego [4919]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

No do chuja Waclawa! Nie ma to jak dostac po dupie 670 zl przez to ze jakis zgred zbiera na ferrari. Z tego co wiem nie jestem sam, a w sumie uzbieralo sie tych osob ze 40. Pozdrawiam wszystkich podobnie "zadowolonych" jak ja.....
  • Anonim

Nie bede glupio pytal z Kim :) Wspolczuje...
  • -s-u-c-h-y-

no lipa troche z tym warunkiem..troche ponad 50 uwalil bo na tej liscie "2" bylo ich 50 + osoby zpoza listy co tez dostaly 2..
  • Dzidek

Spoko, rok temu tez tak było. Teraz na warunku Mueller dał te same zestawy i z tego co wiem wszyscy zaliczyli. Kilku osobom co prawda pracę ocenił na 2, ale poprosił żeby zostali i po wpisaniu ocen innym ludkom spokojnie im też zaliczył. Więc raczej warunek zdacie, szkoda tylko kasy:(.
  • Anonim

:) Ja bylem w tej grupie ktora musiala zostac... ale mi nerwow napsol... warunek boli najbardziej finansowo... troszke stresu i juz. Nie ma sie czym martwic...
  • Anonim

...teraz nie ma już warunków - są punkty - wejdźcie sobie na tamat warunki WSHiP i poczytajcie; / ciekawie się zaczyna robić... komuś tam na górze odbija chyba...
  • --==Polak==--

$$$... i wszystko jasne
| |

Grono Studentów Wyższej Szkoły Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego w Warszawie. Samorząd S...

Wyższa Szkoła Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (8)