Uczelnia Łazarskiego [4919]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pan Paweł.

Witam,

Jako, ze jestem programista php pomyslalem nad stworzeniem internetowej bazy prac WSHIP. Mam zamiar w wakacje popracowac nad strona ktora umozliwilaby szybka wymiane plikow potrzebnych do nauki.

Dla przykladu ktos stworzyl notatki w formie worda z makroekonomii i chce udostepnic je innym, wrzuca je wiec na strone do odpowiedniego dzialu.

Projekt zakladalby
    1) wykupienie domeny (pokryje koszty)
    2) stworzenie aplikacji internetowej umozliwiajacej wgrywanie plikow przez www do roznych dzialow (banal :)) )
    3) system komentarzy dla kazdego dzialu
    4) system zamowien (np. ktos pilnie poszukuje pracy z zarzadzania)
    5) system oceny prac

Co myslicie o takiej oficjalnej bazie WSHIP ?
    Bardzo chetnie wysluchalbym waszych propozycji i komentarzy

Pzdrw
    Pawel
  • **sarnax**

just do it :D:D:D
  • Anonim

jak dla mnie pomysl świetny!!! tym bardziej ze nei zawsze pojawiam się na wykładach hih ... tylko żeby troszkę ludzi sie w to wkręciło!
  • Anonim

pomysł jest naprawdę genialny!!!! Popieram w 100% i swoje też tam wrzucę jeśli będę miała możliwość :)
  • Anonim

masz moje blogoslawienstwo!!
  • •MҜG•

plan świetny. Trzeba będzie rozrelkamować stronkę na gronie!
  • Mario

Zajebisty pomysl, popieram
  • Grono.Net

I jeszcze skrypt do aukcji zeby juz na tydzien przed egzaminem mozna bylo licytowac pytania od wykladowcow; ]
  • bla bla bla

http://www.student.lex.pl
  • Magnanimous Kat

lekko podejrzana sprawa, ja bym podeszła z rezerwą ...;)
  • m[L][S][D]

Świetny pomysł! sam mam mnóstwo prac, którymi można by się podzielić z bliźnimi. Kilka razy już zabierałem się za projekt strony www, gdzie można by je umieścić, ale nigdy nie starczało mi cierpliwości...:P

Pozdro
  • Anonim

Powstaje forum WSHiP - w przyszyłym semestrze pewno będziecie mogli się dowiadywać o nie.

Jakby ktoś miał pytania to niech mi wyśle wiadomość gronową
  • Anonim

zazwyczaj na pomysłach sie konczy ale zycze powodzenia, my (informatyka rok 1) mamy cos w tym stylu, stronke z materiałami od wykladowcow i ftpa ze ściagami i notatkami... i wiem ze takie cos sie bardzo przydaje, juz niejednej osobie to uratowało dupe...
  • RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK

tez jestem zaaaaa; -)))))
  • Karolina Orłowska

przecież jest juz nieoficjalna strona WSHiP wiec mozę to rozwinąć a nie rozbijać się na nowe :>
  • old school 2.0 ♂

Ja nie mam nic przeciwko , dostosuje sie do kazdej formy aby to nam pomagalo przed sesja i w trakcie :) i zeby adres kazdy znal !!!
  • Domi

Spoko pomysł, mam na swoim kompie dużo opracowań i ściąg w wordzie. Marnują się; )
  • P.

---->Domi a masz może coś z zarządzania???
  • ..::AnIoŁ z PiEkŁa RoDeM::..

ja tez jestem za.. bo raczej wszystko mam na kompie, na xerowkach tez... wiec nie bedzie problemu, poszukam:) pozdrowki:*
  • ..::AnIoŁ z PiEkŁa RoDeM::..

choc szczerze mowiac my juz cosik stworzylismy, nie strone www, ale mejla, gdzie wiekszosc wgrywa swoje notatki, referaty itp, ale pomysl dobry...
| |

Grono Studentów Wyższej Szkoły Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego w Warszawie. Samorząd S...

Wyższa Szkoła Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (8)