Uczelnia Łazarskiego [4919]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KACZY

krótka piłka
    Andrew po I knockdownie : "ej no co ty? nie mozesz chwili poczekac?"
    po II : "to co? teraz juz tak na serio boksujemy?"
    po III: "yyyyy...ten....no.... jak ja mialem na imie?"
    w 53 (!!!) sekundy Brewster rozwial moje wszelkie nadzieje.. nie mam do Endrju pretensji, przeciez widac bylo, ze walczyl... hehhe.
    no nic, taki sport.
    chcesz?? - skomentuj
  • S(L)upi

też widziałem na żywo- porażka totalna :( ale przynajmniej Adamek został mistrzem świata(i po jak krwawej walce)
  • Flamebo

aaaa kurde no jak zwykle jak frajer czeklaem na walke...Chociaz ten Adamek wygral
  • Łukasz

tak, warto było czekać do 5 rano, szkoda ze reklamy trwały dłużej niż walka/
  • ...

ja nastawilem budzki na 4.30 zanim sie przebudzilem i wlaczyłem patrze... a Tu po walce bez kitu myslalem ze to sen ale jednak nie byl to sen...
    cóz taki sport.
    ale za caloksztalt postawy Endrju w jego karierze trzeba podziekowac..
  • Anonim

Znowu Go szukali!!!!!!!!!!!!!!!
    Andrzej najpierw chcial pogadac, przybic piatke a ten nygus od razu zaczal go bic!!!!!
    Takie czasy zero kultury w sporcie!!!!!; )
    pozdro

• ADŻI

Ja nie wiem ale Andrew powinien sobie dać spokój lepiej odejść z podniesionym czołem niż robić z siebie pośmiewisko! Sorry Michalczewski tez ostatnio przegrał ale przegrał ostatnią walkę i odszedł jak facet.
    Andrew to juz nie jest ten sam człowiek.
  • FileC

widzę Łukasz że nie gardzisz dobrym kabaretem; )
  • Anonim

on sie nigdy nie nauczy ze trzeba wjezdzac na pelnej kurwie, a nie z tym jebanym lewym prostym !!!
    szacuneczek dla Nyga'sa....tak to sie robi :>>>
  • Anonim

Będziecie mogli sobie teraz nadrobić stracone nadzieje i złudzenia oglądając parodię roku GOŁOTA vs. SALETA:)To dopiero będą jaja
  • <lol> a słyszeliscie jak Don King mowi do Gołoty??

-Andrzejku moze znajdziesz jeszcze minutke na jedna walke; -)
  • S(L)upi

Haha pewnie tak do niego mówi:)A tak ogólnie to na kogo stawiacie<''one minut man''Golota-''I did nothing''Saleta> ??
  • przed nimi ma walczyc Wach Mariusz :] ja proponuje go wpuscic do ringu do Salet i Gołoty (oby zmiecie); -)

a tak serio, to jak gołota powaznei podejdzie do sprawy to salete pokona, ale wg. mnie to tylko bedzie takie dreptanie w miejscu, coby polonia z cigago sie naoogladała :-)
  • Anonim

jeden bedzie chcial pogadac a drugi troche potanczy i pokarze swoja twarz w tv...... obaj beda zadowoleni, nadzieja w tym ze ci panowie nie bardzo sie kochaja wiec moze tym razem golocie bedzie chcialo sie bic i bedzie czepral z tego przyjemnosc; D (a nie tylko zarabiac kase na tym niedobrym sporcie a fe) a saleta moze pokaze jakis ostry pazor czy agresje..... bo taka lala troche zniego jest nic ze sportowego zaciecia... wtedy wszyscy beda zadowoleni (procz przegranego), kibice beda mieli wkoncu widowisko, amerykanie kase, a zwyciesca odzyska choc troche honoru....
| |

Grono Studentów Wyższej Szkoły Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego w Warszawie. Samorząd S...

Wyższa Szkoła Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (8)