-
hardcoreman666
-
hardcoreman666
podobno grupa 65t ma kolosa z FiR jak mozecie to podajcie pytania albo co s w tym stylu . pozdro :) -
♫♪ ♫♪
-
hardcoreman666
nie wiem wiem z czego mieliscie; / wszystko jedno moze byc z tego i z tego :) bede wddzieczny.. pozdro...,cmok>:) -
-
♫♪ ♫♪
to zależy z kim masz- ja cwiczenia mam z Sokołowską.a zaliczenie były smiechu warte: sprawdzała obecności i podpisywala indeksy bo podała wcześniej propozycje ocen, jak komuś posowała to ok, a jak nie to odpowiadał, pytala o to jak sie wykonuje bilans, co to jest kredyt, debet i takie tam pierdoły. Mnie akurat nie bylo osobiscie na tym bo zaliczylam przed terminem i nie musialam być,(byłam na wszystkich ćwiczeniach i zrobiłam zadanko na tablicy i mam 5) ale na twoje życzenie dowiadywałam sie od koleżanek. A jak jest z Czekajową to nie wiem. -
hardcoreman666
dzieki wielkie :) jestem winien piwko; ) Ja mam z jakols mloda pewnie z czekajowa bo taka z niej pizda ze szok; P Pozdro :) -
hardcoreman666
siema ma ktos spisana literature ?? bo oczywiscie nie mam jak mozecie to podajcie(autora tytul ksiazki) cos :) pozdro -
♫♪ ♫♪
-
## Olcia ##
a ta czarna taka w okularach to jak on tam ma :P zeby moja gr znała nazwiska wykladowcow to byloby dobrze :P ale my nawet nie wiemy co z kim mamy :P -
adesso vivo per un motivo
-
♫♪ ♫♪
jeśli to jest ta co ma włosy jakby ją piorun trzasnąl w okularach to właśnie jest Czekajowa. podobno fajna -
M_@_r_t_i_
Czekajowa jest super troche rozstrzepana babka ale jak dla mnie super :))) -
hardcoreman666
bez kitu nie wiem co z kim mam ja pier...... chyba czas najwyzszy sie dowiedziec :P hehe ( jak macie jaiies notatki z fizjologi czlowieka lub marketingu to bede wdzieczny) pozdawiam :) -
## Olcia ##
no to babka jest super... i mozna z nia pożartowac nie jest taka sztywna :D:D ej a powiedzcie mi ostatni temat z OiZ to był jakim na czym tam staneło bo mnie niebylo :P ? -
hardcoreman666
-
hardcoreman666
macie moze notatki z finansow (cwiczenia)... jak ktos ma to niech da znac gg 6450631 lub hardcore182@wp.pl bede wdzieczny -
## Olcia ##
mnie na 1 ćw nie bylo :P 2 nie pisalam tzn czesciowo ... a na 3 cos tam mam ale :P ... nie bardzo wiem o co tam chodzi heheh :P , jakos w mojej grupie nie da sie skupic na pewnych rzeczach :P .Wiedz chyba tez Ci zbytnio nie pomoge :P
A ja zwracam sie ponownie do osob ktore byly na ostatnim wykładzie z OiZ , mozecie mi powiedziec co na nim bylo ?? prośba :D -
hardcoreman666
hehe to uwazacie tak jak u nas ::P:P niestety nie mam ostatniego wykladu z OiZ daj maila to cie przesle jakies notki :) pozdro -
Sylwia
Jeśli ktoś maił lub będzie miał zaliczenie z finansów z tą młodą brunetką, krótko śceintą w okularach to ja bardzo ładnie proszę o jakieś info na gg na numer 7126223 -
Sylwia
dodam tylko,że to chyba nie Czekajowa, bo moja od FiR ma raczej przylizane włosy i nie jest rozstrzepana....