wseiz - URBANISTYKA [537]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • TALREP

zamieszczam nowy temat - moze cos sie tu w koncu ruszy :)
  • TALREP

tak jak w temacie - kiedys jakos z wieksza radoscia chodzilem do naszej szkoly a teraz juz na nic nie moge patrzec - poczawszy od kwietnikow przed wydzialem a na pracy pan w dziekanacie skonczywszy. czekam na wasze spostrzezenia - moga byc rowniez dobre opinie :D
  • Catbury

Dobre opinie?Hehehe toz to mission impossible;P A co mnie wk....najbardziej?Zadymy z wynikami z kolosow/egzaminow itp,ktore to rzekomo juz sa,a cos nigdzie ich nie widac;]]Achh i zapomnialabym...sypatia niezmierzona darze Mrs.Kotaszewska vel. Kotare["yyy ekhmmm yyyhhm"] nasza ulubiona historyczke..za te niezmienne onomatopeje jakie z siebie wydaje;]]
  • **just me**

oj tak Ionic ,, pamietam ten nasz dzien co to taki stresik byl z tymi wynikami ,,, niby wszedzie wisza a tak w rzeczywistosci ich nigdzie nie bylo ,,,; / heh po prostu ta szkola chyba chce na nas dzialac wielgachnymi emocjami - hihih i wtedy ma pewnosc ze ja zapamietamy;p ....AAAA i nasz niezawodny starszy ranga znawca rysunku ,,, chyba nikt go nie pobije// ile razy mozna rysowac to samo??? oh uwielbiam to jego niezadowolenie na twarzy (...)
  • Catbury

Heh Kat co do wynikow to najlepsza byla akcja w tym roku u Kotary mojej ukochanej na historii...gdzie stalismy stadnie i nikt nie wiedzial czy zaliczyl czy nie...i w koncu dawalismy jej indeksy na chybil trafil...moze wpisze cos;]]...i to oczekiwanie pod drzwiami czy wyleci z krzykiem;PP Ale ona ofkors nadal twierdzila, ze wyniki to juz dawno wisza tylko my jacys slepi:PPP
  • **just me**

wiem bo tez bylam uczestniczka tej "akcji" hehe jak wyleciala i krzyknela zeby nie dawac jej idneksow do wpisu skoro ktos nie zaliczyl - modlilam sie by ten indeks moj nie byl;p ale nam sie udalo hehhe:D
  • Catbury

Hmm Kat czyzbysmy sie znaly?:>>> Heheh ja mialam to samo..i tez mi sie udalo;PP
  • Anonim

No jo, a ja znowu przerabiam to co w zeszlym roku na uw, czyli najzwyczajniej chwilowo mi sie znudziło studiowanie -wiec nie podoba mi sie w sumie nic -ale to pewnie minie za kilka tygodni i znowu sie wezme za robote :P

no a co najbardziej... mnie najbardziej irytuje plan -bo jak chce sobie czasem zrobić piątek wolny i np. wyjechać w tym czasie gdzieś na 3 dni, to mam olbrzymią szansę dostać 3-4 dwóje u Pankowskiego za samą nieobecnosc... a jak mam np. 40 stopni i leże w łóżku to on jednak nie wie czy ma w ogole prawo mi usprawiedliwienie od lekarza uwzglednic.

a Kotaszewicz to też, glownie jako osoba... chociaz nie odczulem zadnych wiekszych nieprzyjemnosci z jej strony jeszcze -ale no.. wszystko przede mną :>

• TALREP

ja mimo wszystko chcialbym profesora pankowskiego bronic - on z jednej strony zgrywa takiego surowego i kaze niewiadomo co poprawiac a potem okazuje sie ze i tak stawia 4 na semestr, a wberw pozorom jest dosyc konkretny (z reguly :)

a jesli chodzi o pania kotaszewicz to szkoda klawiatury na opowiesci - zawsze mnie smieszylo jej zachowanie na egzaminach - taka wszystkim przejeta i chyba najbardziej ze wszystkich zestresowana :D ale mimo wszystko nie moge zywic do niej jakiejs urazy :)

za to strasznie mnie wkurzalo jak profesor lewicki kazal robic te beznadziejne plansze zeby uzyskac ocene powyzej 3 - dla mnie to bylo poprostu ponizej pasa :/
  • Anonim

Wy to i tak macie looz u kotaszewicz :] Ona jak na zajeciach nie zapyta : " A moze pan Pachowski powie... " to spac chyba nie moze. I tak sie sprawa przedstawia :P
  • **just me**

ona Cie podrywa?:P hehe ale wiesz ,,, dzieki Tobie innym daje troche loozu;) badz dzielny!! 3maj sie!! jestesmy z Toba:D
  • Anonim

HAHAHAHAH :)
  • kondziu

"panie pachowski, nie byl pan w Barcelonie?"...Taaaak pawel, u KUTASzewicz masz przerabane:]
  • ...

najlepiej sie nie chwalic co to sie za kraje zwiedziło; ) hihihi. Nie łapie kontaktu z grupą to se znajduje kozła ofiarnego...bez urazy >: )
  • RYBER

siemaneczko, mi scuzi że tak sie wtrące w dyskusję, aczkolwiek chciałem tylko okazać radość mą gdy zobaczyłem że na gronie w końcu powstało grono tematyczne aproto urbanistyki. <jupi> i wogóle. pozdrawiam gorąco urbanistyke :*
  • Catbury

Hehe no prosze...i moj ex rocznik tu tez jest;)Sie ma Ryba;)
  • RYBER

shimano, a-a-a-le jakto ex? wogóle dużo tu tych roczników jakoś, a paru osób to nawet z twarzy nie kojarze (swoją drogą większość zdjęć jest mało widoczna :D ) a dzisiaj w drodze na grójecką rowerem potrącił mnie samochód :D i było wesoło. ale do szkoły dojechałęm. oczywizda tylko PRZED szkołe, bo na zajęcia mi sie nie chciało. klomby są w sumie OK :D pozdro600 all
  • Aśchewkoholik

A widzisz Rybie, mnie to wnerwia ze nie ma gdzie usiasc sobie. Jest tylko tzw. bufet i tyle... no i przed wydzialem ale i tak jest srednio. A ogolnie to jest spoko (tak jak Ryb wiekszosci ludzi kojarze) aaaa jak macie jakies materialy to zapraszam http://wseiz.250free.com
    Pozdrawiam
  • Catbury

Ryba---->no tak wyszlo ze ex:>Na jakis czas wybylam sobie a teraz mam big powrot:]]]]Wejscie smoka nawet rzeklabym:P

Geo---->narszecie ktos zrobil fajna unofficial site naszej budy..bo ta official to bida z nedza;]]Co do materialow to w morde moznaby rzucic jakies pytania do sesji..to zawsze jest goracy towar;]]Obecnie jestem/jestesmy na etapie poszukiwan pytan do hist. archi z II sem...jakby cos..ktos gdzies mial..to dajcie znac:PP
  • Anonim

pomysl z ta stronka jest super! ciekawa jestem jak sie bedzie rozwijac. fajne zdjecia:)