-
KaHa
Jak na kazdej szanującej się uczelni tak i w Wyzszej Szkole Ekonomiczno -Informatycnzej będziemy mieli chor dlatego Zapraszamy wszystkich którzy lubią spiewać, ktorym muzyka nadaje sens w zyciu i którzy mają chęć cwiczyć w wolnych chwilach tak by na Inauguracji Roku Akademickiego 2005/2006 "Gaudeamus"w wykonaniu zgranych głosów mogło zadziwić wszystkich przybyłych i uświetnic ta uroczystaość i wiele innych odbywajacych sie na naszej uczleni.
Zajęcia będzie prowadziła Pani Emilia Bury (profesjonalistka w spiewaniu i najsympatyczniejsza Pani w Dziekanacie ) i to u niej własnie mozna uzyskac szersze informacje i zgłosić swoją kandydaturę.
Zapraszamy wszystkich , nie koniecznie naszych studentów -moze macie wsrod swoich rodzin lub znjomych osoby ktore spiewaja i chcą nam pomoć w założeniu takiego chóru, powiedzcie im o tym bądz sami skontaktujcie sie z Pania Emilią Bury- dziekanat BM i IE pok.119
tel. 22 4572349
Zapraszamy! I pamiętajcie Śpiewać Każdy moze!
-
@ce
oooo fajnie! :)
W LO chodziłem na chór i miło wspominam te praktyki... swoją drogą nie spodziewałem się że WSEI będzie miało własny chór... wreszcie jakieś humanistyczne zajęcia :) wchodzę w to :]
zapraszam każdego kto myśli że nie umie śpiewać, bo żeby mieć głos trzeba śpiewać, a nie odwrotnie -
szukam szczęścia...
Nawet wiem kto go wymyślił... facet od transportu.... Lesiak bodajże....
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono naszej ukochanej szkółki... WSEI czyli Wyższa Szkoła Elit Intelektualnych :] Zapraszamy...