-
Bzz
jak wygląda zaliczenie u tej pani ?? trzeba sie napracować żeby cokolwiek ściągnąć ??
pozdrawiam -
no name
-
Bzz
-
Adoz
ja z ta pania mialem doczynienia na socjologii:) bez problemowo sie zaliczalo:) -
-
Ania P
Ja mam zaliczenie w tą niedzielę u niej i byłabym bardzo wdzięczna za informacje, wiem, że jakies pytania podawała coby sobie opracowac... -
*Aga*
aaa...ja tez mam w niedziele zaliczenie....Emila....wystarc zylo znac odpowiedz na te pytania co ona podawala....czy cos jeszcze?? jakies szczegoliki prosimy:-) -
Adoz
jelsi dostaliscie pytania to nic ponadto nie bedzie:) zreszta jelsi macie je opracowane na kartkach rownierz moga okazac sie pomocne;) -
*Aga*
to spox....dzieki za info....to juz jeden przedmiocik moze bedzie z glowy:]
-
sylwijka
ja również mam w tą niedziellę zaliczenie więc prawdopadobnie spotkamy się na auli. Mam pytanko dotyczącze pracy z polityki, ponieważ babka dała możliwość napisania pracy i czy ktoś wie na ten temat więcej szczegułów tzn. ile stron, czy są potrzebne przypisy, jaki temat itd. ??? czekam -
Adoz
ja musze sie oprzec na socjologi ale zapewne wielkiej roznicy nie ma:) praca pozwala spokojnie myslec o zaliczeniu jesli na zaliczeniu cos sie napisze:) z doswiadczenia 4 a orlem nie jestem;P.... warto napisac innymi slowy:) -
*Aga*
z tego co wie to ma byc krotka praca(4-5 stron) na jakikolwiek temat dotyczacy tego przedmiotu...nie podala zadnych konkretow...wiec wydaje mi sie ze przypisy,bibliografia i takie pierdoly nie beda potrzebne -
Bzz
może Wam się to przyda a może da inne pytania zupełnie :
w mojej grupie miałam1. wymienić modele międzynarodowych rynków pracy czy amerykański, europejski i japoński
2.opisać doktryny : narodowa, socjalistyczna i katolicak chyba
3.polityka społeczna UE jej instytucje i organizacje
4.wyjasnic pojecia( nie pamietam)
w drugiej grupie wiem tylko ze bylo o bezrobociu w UE i poltyka spoleczna w UE i konsekwencje dla Polski oczywiscie tej polityki
powodzenia !!
-
szukam szczęścia...
ja moge dodać pojęcia: welfare state, aprioryczność, aposterioryczność, aksjomatyzm, asymetryczność, sprzeczność, nierówność, doktryna, rudymentarny, rezydualny, stereotyp, świadomość społeczna - i coś chyba jeszcze. W każdym razie jest co pisac. W ciągu godzinki trzeba zerżnąć conajmniej 5 godzin wykładów, a kto u niej notował wie co to znaczy. -
sylwijka
Dzięki za pytania. Bardzo mi pomogliście bo trafiłam na nie. A zaliczenie trwało 2 godzinki i łatwo poszło więc jak ktoś jest jeszcze przed zaliczeniem to nie musi panikować. -
na zawsze w moim sercu
ŁATWIZNA
JESLI ZALICZENIE JEST NA OSTATNICH ZAJECIACH TO NIE MA NIC PROSTSZEGO, MOZNA SCIAGAC NAWET Z KSIAZKI
tylko trzeba sie napisac, bo ona patrzy na ilosc.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne