WSDG GEODEZJA I KARTOGRAFIA [170]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czy ktos juz ma wyniki z ETP??
  • Anulcia

podałam maila wykladowcy.. ale jeszcze nie napisal..
    jak już będą to dam znac =)
  • Anonim

sa wyniki

http://www.speedyshare.com/98387384...

mi sie nie udao:( ktos wie jak to mozna poprawic??
  • Anonim

A od ilu sie zaliczalo ?

od 3.5 moze ?

• Anulcia

tam są punkty..a nie ma gdzies przeliczenia na oceny ????
  • Anulcia

dlaczego pytasz o 3,5 jak miales 4 pkt ... ?
  • Anonim

Ponieważ według moich rozwazan 3,5 to polowa mozliwych punktow do zdobycia. Bylo 7 zadan i za kazde zadanie pewnie 1 punkt mozna bylo zarwac. Przewaznie jest tak ze od polowy sie zdaje. Czyli bylo by to 3,5. A dodatkowo moja kolezanka ma 3,5 wiec pytam sie bardziej w jej interesie.
  • Anulcia

no ale to nie jest na 100% ...
    ale jesli jest tak jak piszesz to pewnie zalicza.. na podstawach bylo mowione ze zaliczenie jest od rowno 50% a nie od 51 czy cos takiego ....
    wiec pewnie kolezanka zaliczyla :)
    i Tobie tez gratuluje :))
  • Anonim

Oczywiscie ze nie ma pewnosci ze jest tak jak pisze. To sa jedynie moje domysly.

Za gratulacje dziekuje i rowniez gratuluje Tobie. 5 punktow to juz pozadny wynik :)
  • Anulcia

z ETP moze i tak ale o podstawach nie moge tego powiedziec... ledwo zaliczylam; p
  • Anonim

To z podstaw sa juz wyniki ?

Podaj linka. Pamietam ze gdzies na stronie szkoly chyba miala je podac, ale w jakim dziale za chuj.... nie wiem.
  • Anonim

Wroc. Juz wiem gdzie sa wyniki :P I jestem zadowolony z mojego :D
  • Anonim

Ja mam 6pkt z ETP wymiatam :P
  • Anonim

gdzie one sa?
  • Anonim

strona szkoly-> dzial studenci -> Materiały udostępnione przez wykładowców -> geodezja i kartografia ->mgr Anna Foks - Ryznar-> zjazd B

Ps. Martyna gratulacje. (wiem juz gdzie najlepiej siadac :D)
  • Anulcia

ETP i podstawy to szczegol.. mnie to najbardziej interesuje jak nam z matmy poszlo.....
  • Anonim

He he usiąść zawsze możesz, ale czy moje ściągi temu podołają :> ??
    Właśnie matma to dopiero pytanie....??? Ja przypuszczam, że więcej niż 5pkt nie zdobęde; /
  • Anonim

A od ilu sie zalicza z matmy ? Ja mam nadzieje ze uda mi sie osiagnac choc by minimalna ilosc punktow by zaliczyc.
  • Anonim

A teraz tak odbiegajac od tematu. Moze mi ktos wytlumaczyc jak sie oblicza tablice minorow i kofaktorow? Nie bylem na wykladach i dupa.

Ps. Wiem ze teraz raczej bedziemy mieli sprawdzian z tej drugiej metody ale na ostatnim sprawdzianie z rachunku glupoty nawypisywalem wiec bede musial poprawic.

Z gory thx.
  • Anulcia

haha to witaj w klubie :D
    w sobote na architekturze bede pisala wejsciowke z tej metody nieoznaczone :D
| |

grono studentów uczeszczających do WSDG na kierunku Geodezja i Kartografia / Mile widziane pytani...

Fotki

Miejsca grona (0)