-
Anonim
-
Anulcia
podałam maila wykladowcy.. ale jeszcze nie napisal..
jak już będą to dam znac =) -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anulcia
-
Anulcia
-
Anonim
Ponieważ według moich rozwazan 3,5 to polowa mozliwych punktow do zdobycia. Bylo 7 zadan i za kazde zadanie pewnie 1 punkt mozna bylo zarwac. Przewaznie jest tak ze od polowy sie zdaje. Czyli bylo by to 3,5. A dodatkowo moja kolezanka ma 3,5 wiec pytam sie bardziej w jej interesie. -
Anulcia
no ale to nie jest na 100% ...
ale jesli jest tak jak piszesz to pewnie zalicza.. na podstawach bylo mowione ze zaliczenie jest od rowno 50% a nie od 51 czy cos takiego ....
wiec pewnie kolezanka zaliczyla :)
i Tobie tez gratuluje :)) -
Anonim
Oczywiscie ze nie ma pewnosci ze jest tak jak pisze. To sa jedynie moje domysly.
Za gratulacje dziekuje i rowniez gratuluje Tobie. 5 punktow to juz pozadny wynik :) -
Anulcia
z ETP moze i tak ale o podstawach nie moge tego powiedziec... ledwo zaliczylam; p -
Anonim
To z podstaw sa juz wyniki ?
Podaj linka. Pamietam ze gdzies na stronie szkoly chyba miala je podac, ale w jakim dziale za chuj.... nie wiem. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
strona szkoly-> dzial studenci -> Materiały udostępnione przez wykładowców -> geodezja i kartografia ->mgr Anna Foks - Ryznar-> zjazd B
Ps. Martyna gratulacje. (wiem juz gdzie najlepiej siadac :D) -
Anulcia
ETP i podstawy to szczegol.. mnie to najbardziej interesuje jak nam z matmy poszlo.....
-
Anonim
He he usiąść zawsze możesz, ale czy moje ściągi temu podołają :> ??
Właśnie matma to dopiero pytanie....??? Ja przypuszczam, że więcej niż 5pkt nie zdobęde; / -
Anonim
A od ilu sie zalicza z matmy ? Ja mam nadzieje ze uda mi sie osiagnac choc by minimalna ilosc punktow by zaliczyc. -
Anonim
A teraz tak odbiegajac od tematu. Moze mi ktos wytlumaczyc jak sie oblicza tablice minorow i kofaktorow? Nie bylem na wykladach i dupa.
Ps. Wiem ze teraz raczej bedziemy mieli sprawdzian z tej drugiej metody ale na ostatnim sprawdzianie z rachunku glupoty nawypisywalem wiec bede musial poprawic.
Z gory thx. -
Anulcia
haha to witaj w klubie :D
w sobote na architekturze bede pisala wejsciowke z tej metody nieoznaczone :D