- 1
- 2
-
Anonim
-
filip, the absinth maker.
wyslalem, chociaz greenpeace to syf; P to niektore akcje mają pozyteczne :) -
Jarrrek
No to niech przez moją miejscowość poprowadzą całą tą autostradę. Ciekawie będzie a i przyroda mniej ucierpi. Tylko sołtys będzie musiał podwórko sobie "przemeblować" nieco, co by mu przez stodołę samochody nie jeździły :] -
Lewy
Nie lubię ekologów. W mojej prywatnej klasyfikacji BAND CHUJA znajdują się w pierwszej piątce, tuż za prawnikami i kibicami Wisły. -
-
wiadomo, organizuja te swoje akcje niby w obronie srodowiska a wystarczy troche im sypnąć pieniedzy i juz sie zamykaja... ludzie z misją buehehe -
Anonim
-
Lewy
Akcja jest do dupy. Czyż nie byłoby miło jechać sobie nowoczesną trasą szybkiego ruchu, zbudowaną na palach i podziwiać piękny krajobraz doliny Rospudy? Byłoby (pytałem retorycznie kurwa).
A jak by wyznaczono inny przebieg, to pięknymi krajobrazami pozachwycaliby się co najwyżej leśnicy i dziki, czy też inne zwierzęta występujące w Polsce. Np. konie, którym ekolodzy mogą śmiało zrobić lachę. -
-
Kawalec
-
-
Anonim
>Lewy napisał
>Akcja jest do dupy. Czyż nie byłoby miło jechać sobie
>nowoczesną trasą szybkiego ruchu, zbudowaną na palach i
>podziwiać piękny krajobraz doliny Rospudy? Byłoby
>(pytałem retorycznie kurwa).
>A jak by wyznaczono inny przebieg, to pięknymi krajobrazami
>pozachwycaliby się co najwyżej leśnicy i dziki, czy też
>inne zwierzęta występujące w Polsce. Np. konie, którym
>ekolodzy mogą śmiało zrobić lachę.
Zastanawiam się co chciałeś tą wypowiedzią przekazać :]
przyroda nie zginie? nie zginie. trasa szybkiego ruchu będzie? będzie. no i koniec. warto się pod tym podpisać.
-
Lewy
Idąc tym tokiem rozumowania: może odbądź seks z kozłem. Będzie relaks? Będzie. Zaróżowi się skóra? Zaróżowi. Odetka się nos? Odetka. -
ushop.pl
-
Anonim
>Lewy napisał
>Idąc tym tokiem rozumowania: może odbądź seks z kozłem.
>Będzie relaks? Będzie. Zaróżowi się skóra? Zaróżowi.
>Odetka się nos? Odetka.
hahahahaha :D
no wiesz, sex owszem, ale z kozłem? to nie w moim stylu :P -
Anonim
Ja pierdole Lewy ten temat zostaje oficjalnie uznany Twoim Najlepszym Tematem Zawierającym Ważkie Wypowiedzi. Pobiłeś samego siebie. Jesteś moim niedoścignionym ideałem :D -
Galwa.ni
ja nie wiem co by na to Koziol powiedzial
no i dlaczego Koziol z malej litery.. troche szacunku do kolegi pierwszorocznikowego; ) -
Anonim
-
-
Anonim
-
Lewy
- 1
- 2