WSB-NLU Nowy Sącz [343]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ziouo

na stronie Waszej uczelni jest napisane, ze ponad polowa studentow ukonczylo szkole srednia w stanach, tak jak i ja zrobie w najblizszym czasie :p w kazdym razie jak wyglada rekrutacja na wsb-nlu dla ludzi z high school diploma? czy to jedyny wymagany dokument i nie trzeba zdawac ACT, SAT lub AP?
    z ogry dzieki za informacje
  • Anonim

Generalnie, dla szkoly najwazniejsze jest, zeby splacil. Reszta sie nie liczy :)
  • Anonim

hahaha.. święta prawda!
    szykuj portfelik kochaniutki... ostro Cię po nim trzepnie w tej szkole! o egzaminy się nie martw!
    (mówiłam to ja --emerytka zWSB-NLU)
  • Hubert

ja sie zgadzam z przedmowcami, tez studiuje na wsb (V rok) tak czy inaczej zapraszamy do Sącza!!!! a tak nawiasem mowiac tez chodzilem do szkoly w Tulsa (Memorial H.S.) takze pozdrawiam i zapraszam

Hubert
  • G

zawsze mozesz isc na panstwowa uczelnie, tam za free (teoretycznie) bedziesz zdobywac wiedze siedzac na drewnianych stolkach, czasem na parapetach jak wyklady oblegane, w odrapanych salach a wyklady to co najwyzej bedziesz mogl poogladac na starych rubinach zamiast rzutnikow :)
  • ziouo

brzmi zachecajaco :D a z kasa nie powinno byc wiekszych problemow, w koncu jest znacznie taniej niz w stanach.
    a w Tulsie to bylem tylko na spotkaniu wymiencow, wiec nie znam Memorial hs :/ byles z rotary czy z jakiejs innej organizacji?
| |

..::: Nowy Sącz :::..

Wyższa Szkoła Biznesu - National LOUIS UNIVERSITY

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)