WROCŁAW [5792]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Guma

słuchajcie wczoraj jadłem świetną i gigantyczną pizzę - 57 cm!!! Jak ją zobaczyłem to uwierzyć nie mogłem, była ogromna!
    Kupiona w pizzerii Biesiadowo z dowozem do domu. Co prawda strona wygląda tragicznie, ale pizza jest w porządku. Do pizzy dodali gratis 3 sosy (czosnkowy, pomidorowy i jeszcze jeden, nie wiem co to za smak, ale był bardzo dobry) których jest sporo - spokojnie wystarczy na taka dużą pizzę.

pizzeria mieści się na ul. Przyjaźni 66. Nie wiem jak wygląda lokal, bo nie byłem.
    oto adres strony;
    http://www.biesiadowo.pl/index_28.h...
  • khad

>Guma napisał
    >słuchajcie wczoraj jadłem świetną i gigantyczną pizzę
    >- 57 cm!!! Jak ją zobaczyłem to uwierzyć nie mogłem,
    >była ogromna!
    >Kupiona w pizzerii Biesiadowo z dowozem do domu. Co prawda
    >strona wygląda tragicznie, ale pizza jest w porządku. Do
    >pizzy dodali gratis 3 sosy (czosnkowy, pomidorowy i jeszcze
    >jeden, nie wiem co to za smak, ale był bardzo dobry)
    >których jest sporo - spokojnie wystarczy na taka dużą
    >pizzę.
    >
    >pizzeria mieści się na ul. Przyjaźni 66. Nie wiem jak
    >wygląda lokal, bo nie byłem.
    >oto adres strony;
    > http://www.biesiadowo.pl/index_28.h...
    >

najlepsza jest mapka z której odczytać można jednie słowo "park" :D
  • mar.

ja się zraziłam do Da Grasso, ostatnio przywieźli okropną, spaloną pizzę, była tak przypalona, że śmierdziała, była czarna i w ogóle nie czuć było smaku tylko tę spaleniznę.

oczywiście polecam "Biesiadowo", bom jadła wraz z Mareckim i obżarłam się jak dzika świnia. nie dość, że wielka, pyszna to jeszcze tania. sosy wyśmienite, z idealną konsystencją i w dodatku aż 3 :)
  • Gretchen Ross

Przeegzaminowałam wczoraj Grubego Benka, nie jest zły :)
  • Syklia

Uwaga na "DużaPizza" z Racławickiej!!! Niby zachęcające promocje, ale jak mi przywieźli to nei mogłam uwierzyć...pierwszy raz widziałam tak spaloną pizzę!!! Miała czarne brzegi i spód!!!I śmierdziała! Na pewno już więcej tam nie zamówię:/
  • saraH

ja jadlam taka pyszna jak bylam we wrocku...na starym rynku niedalko ten pieknej fontanny...prosto z pieca..jakos tak;d
  • szkod_czasu

teraz jest dobra opcja w pizzy hut
    nazywa sie festiwal pizzy
    placisz 19 zl i jesz tyle pizz ile zdolasz :)
    do tego dolewka pepsi za 8,90 zl/ na dwie osoby
    idzie sie nawpierdalac fest
    wlasnie konam z bolu brzucha :/
  • Estarriol

El Mariachi na Litewskiej (Psie Pole) - uważam że przebija Da Grasso o kilka długości pod każdym względem. Pizza jest naprawdę duża, skomponowana z dobrym wyczuciem, dodatków dużo i jakościowo lepszych niż w większości pizzerii w mieście. Ceny są przy tym naprawdę konkurencyjne. Pizzę dużą którą najadają się spokojnie 2-3 osoby kupuję za 20-22 złote.
    Jedyna wada: prawdopodobnie nie ma dowozu poza Psie Pole, a jeśli chodzi o jedzenie na miejscu- lokal jest mały.

Zdecydowanie natomiast odradzam TelePizze. Drogo i niesmacznie.
  • Ula

Wrocławskie pizzerie są the best :)
  • Robiq

Dla mnie też najlepsza pizza to El Mariachi, potem Da Grasso.
  • kasia rybska

Witam
    Czy ktoś się orientuje czy we Wrocławiu jest pizzeria całodobowa?
    Wiem że jest devilpizza.pl ale oni pracują do 4 rano :/
    Ja wracam często z pracy o 6 wiec na głodniaka musze chodzić spac :/
  • Krzysiu Jarzyna

Jadłem ostatnio pizzę z Pizzerii Hollywood na Stabłowicach i jest naprawdę stosunkowo niedroga i pyszna - dawno nie jadłem tak smacznej pizzy. Jest to nowa pizzeria, ale w 100% polecam, strona pizzerii to: http://www.pizzeria-hollywood.pl
  • Hadassa

a ja ostatnio, bardzo często z samosa zamawiam; ) mają na armii krajowej i chyba na strzegomskiej...
    no i oczywiście "pod strusiem" ale to już rynek; )
  • Jakub H

Polecam Springer Pizza z Jedności zacząłem tam jeść bo z Bravo raz była lepsza raz była gorsza a ta z jedności jest naprawdę OK

Pozdro
  • xavi .......

Bardzo dobra jest Party Pizza. Mają dwa lokale we Wrocku - zerknijcie menu http://www.partypizza.pl/
    My wybieramy zawsze Tureckie albo Serowe Party - pyszności; -)
    Ciekawostka - w dostawie można płacić kartą, co czasami się przydaje.
  • Felicja Martynowska

Tureckie Party - faktycznie pyszna pizza, ale ja akurat chodzę do tej pizzerii we Wrocławiu.
    To chyba cała sięć, więc pizza powinna być dokładnie ta sama.
  • xavi .......

Przecież dokładnie o tym piszę - mają dwie pizzerie we Wrocku i ja również się tam pojawiam. Tureckie party również próbowałem. Cenię ich m.in. za naprawdę bardzo dobre składniki - wszystko jest smaczne i widać, że nie proponują szajsu.
  • Asssss aaaaaa

Witam:)u mnie na ośledu jest wspaniala pizza(prawdziwe włoskie skladniki ale na 100% i oczywiście pizzeria "mini restauracyjke"prowadzi włoch)rewelacja naprawde warto sprowac ... ja chodze tam prawie codziennie...zakochałam sie w tej kuchnii.rowniez duzym plusem jest dowoz na terenie całego Wroclawia GRATIS :D:D:D:D podaje namiary: facebook.com/pizzeria.vulcano. buono oraz nr telefonu 690 950 550 !!!!!pozdrawiam http://www.facebook.com/profil e.php?id=100001100915288#!/piz zeria.vulcano.buono
  • xavi .......

Zapomniałem wspomnieć o jednym ważnym plusie Party Pizza. Otóż u nich można płacić kartą przy dowozie. Czy ktoś we Wrocku jeszcze daje taką możliwość? Dla nas to spory plus.
  • Anka Kumińska

Absolutnie najlepsza i chyba już jedyna z prawdziwym serem a nie tanią podróbką jest w Veronie.Albo na Nowym Targu (koło Hali Targowej) albo na Jedności (ale jedności teraz jest w remoncie)Uwiebiam tam chodzić na pizzę ale też zamawiam przez telefon 713442675. Mniaaaam :)
| |

o New York (big apple) mówi się ze nigdy nie zasypia, o Warszawie że nigdy się nie budzi :/ ! W...

Fotki

Miejsca grona (4)