Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MAGISTER Marcin M

Szukam dobrego studio ktore przekluwa brwi.
    Ktos zna i moze polecic??
  • Gretchen Ross

Widze, ze tematyka zdobnictwa ciala sie poszerzyla :)
  • Anonim

nie wiem właśnie co tak ludzi wzięło; P
  • Achajq

http://www.tattoo.wroc.pl/ ul kotlarska
    fajne jest jeszcze studio w Palacyku na kosciuszki.
    Gdzies byl juz taki topic.
    pozdr
  • duśka

polecam studio pod dworcem:) sprawdzone:)
  • ஜmadzia

albo koło astry to jest studio kosmetycznie, dobrze i w miare tanio; ) bella sie chyba nazywa; )
  • Achajq

ja kosmetyczek nie polecam; ] wiekszosc z nich podchodzi do jakiegokolwiek zabiedu z pistoletem do robienia kolczykow w uszach; ) poza tym jakos mi sie kolce z kosmetyczka gryza :)
  • Anonim

podobno w podziemiach dworca jest ok (:
  • olita alias pani menadzer

kosciuszki, palacyk, super sprawdzone, mila obluga, profesjonalnie...
  • Gretchen Ross

Skullmaster... tak ? Czy cos sie zmienilo ? I jz tam nie urzeduja?
  • tsy ™

tylko kotlarska lub na camden town w londynie
  • Anonim

na camden town strasznie drogo w porównaniu do nas
  • MAGISTER Marcin M

Myslalem o kolczyku w brwi od jakiegos czasu i chyba w koncu sobie go zrobie. Znalazlem wczoraj jakies studio na Kazimierza Wielkiego - na przeciwko Heliosa.
    A czy to prawda ze przekluwajac brew mozna latwo uszkodzi nerw i powieka opada, czy to tylko plota?
  • Anonim

może i nie opadnie ale faktem jest, że można sobie uszkodzić nerwy, może po tym się tik pojawić - wiem bo spotkałem sie z takim przypadkiem u kolegi któremu na woodstocku jakiś domorosły "kolczykownik" przebił brew
  • Gretchen Ross

Ja tam widzialam film dokumentalny, w ktorym jakis mily pan przebil sobie penisa. I sikac nie mogl normalnie przez 3 tygodnie bo go bolalo... to jest dopiero poswiecenie :D
  • Anonim

powiedziałbym ,że głupota; D
  • Gretchen Ross

Sam zabieg nie wygladal dosc interesujaco. Pan tez... Jestem ciekawa co na to jego parnerka/partner? Chyba akurat te kwestie przeoczylam :)
  • MAGISTER Marcin M

Heheh nie no ja zdecydowanie zostaje przy brwi :P
  • Achajq

mnie jakos nie kreci piercing w owym meskim miejscu :) jakby okazalo sie, ze koles ma cos takiego kazalabym mu sie ubierac i zmykac do domu :D
    a nie sikac przez 3 tyg.? oj ja jadlam kaszki przez tydzien ze wzgledu na piercing i myslalam, ze mnie szlag trafi... aj te poswiecenia :D
    ale planuje jeszcze pare razy sie poswiecic; ]
  • Gretchen Ross

Sikac sikal, no bo jak inaczej, ale go bolalo :)
| |

o New York (big apple) mówi się ze nigdy nie zasypia, o Warszawie że nigdy się nie budzi :/ ! W...

Fotki

Miejsca grona (4)